Trendig och praktisk skor för sommarbad 2019

Vad är skor för simning?

Badskor de kallas även specialskor för vatten. Vi lägger dem för att skydda foten mot stenar och sopor som kan ligga på kanten av vattentanken - havet, sjön eller floden.

Varför är det värt att ta skor för en semester?

Badsko borde vara i vår resväska när vi går över vattentanken och utomlands. Med tanke på mängden skräp som faller i vattenkroppar skyddar våra fötter mot glas eller skarpa bitar av plast. Vi kan sätta dem på både en promenad vid havet och bada. Det är ett måste på en stenig strand för att skydda dina fötter från skarpa och hala klippor som ofta växer över alger. Låt oss välja dem om vi går till en gruslig kustskarp sten kommer inte att sitta fast i botten av våra fötter när vi kommer in i vattnet. I de varmare haven, till exempel, Adriatiska havet, över vilket ligger Kroatien, lever havsborrarna i vattnet. Badskor skyddar dina fötter från dem och tillåter oss att undvika ett obehagligt möte som kan ha mycket obehagliga konsekvenser.

Typer av skor för simning

Vi kan välja olika typer av badskor. De mest populära och billigaste modellerna är gjorda av gummi, vilket mycket väl anpassar sig till fotens form och skyddar effektivt mot nötning. Deras största nackdel är dålig permeabilitet, och antagandet under värmen kan orsaka stort obehag. Liknande känslor kommer att följa med oss ​​när vi lägger på vattenskor av plast. Dessutom kan sådant skodon smärta avta svettiga och svullna fötterna från värmen. De bästa - de mest bekväma och hållbara - vattenskorna är modeller av skum (neopren). De är flexibla, passar bra i fotens form. Vi kan välja mellan modeller utan sålar, som kallas strumpor och är avsedda för dykning och skor för att simma med sulor. Det är värt att välja en modell med ett solidt skydd som skyddar foten underifrån genom skada. Högkvalitativt skor för simning finns i butiken ButyModne.pl.

Modernt vatten skor

Om du lyckades välja rätt typ av skor, är det dags för färg och mode. Neoprenskorna är ganska mjuka, de passar bra till foten, de har en distinkt vikt. Dessa är extremt praktiska skor som bör bäras innan de kommer in i vattnet. Låt oss dock inte räkna med att de blir de vackraste och passar in i vår noggrant utvalda baddräkt. Hur hanterar man det? Låt oss välja en modell i en energisk sommarfärg - orange, gul eller rosa och låt oss sätta på det för ett bad. När vi kommer ut ur vattnet, skölj fötterna noggrant och presentera oss för världen i snygga flip-flops, vilket perfekt matchar vår vackra pareo och fashionabla semesterpedicure. 

Badskor kan estetiskt utformas och återspegla den fashionabla färgen på säsongen. De är oersättliga under resor - placeras på fötterna vård för vår komfort och säkerhet. Men om vi vill skapa ett mode på en utländsk utväg, låt oss anta att vi lämnat vattnet fashionabla flip-flops.