Tjocka kuber? Vi vet hur man får dem att se smalare ut!


Stora, breda anklar är ett problem som drabbar många kvinnor. Istället för att gömma dem under de vida byxbenen kan du enkelt få dem att se smalare ut och glädjas med en perfekt look i kjolar och klänningar. Det enda du behöver är... rätt utvalda skor! I vår artikel hittar du värdefulla råd som hjälper dig att hantera detta problem.

Tjocka kuber är inga problem!

Att gömma tjocka anklar under vida byxben är inte den enda lösningen när du vill känna dig trygg trots komplex. Allt du behöver göra är att följa några enkla tips som hjälper dig att välja de perfekta skorna för olika tillfällen. 

På så sätt kommer du att ta itu med detta problem på nolltid, återfå självförtroendet och bära dina favoritkjolar och -klänningar med ett leende på läpparna. Intressant? Låt oss börja!

Ta hand om din balans

Balans är nyckeln! Inte bara i livet utan även i utseendet. Om du vill att dina anklar ska se smalare ut, välj skomodeller som balanserar dem.

Horisontella ränder runt fotleden kan få dina ben att se kortare och bredare ut, vilket är vad du vill undvika!

Istället för smala bälten och tunna höga klackar, välj massiva inlägg i skorna som får dina anklar att se mycket bättre ut. Satsa på breda, diagonala ränder och stabila stolpar, tack vare vilka du kommer att uppnå WOW-effekten.

Välj dina färger medvetet

Olika nyanser av beige är perfekta för utsatta ben. Det är köttfärgen som kommer att distrahera uppmärksamheten från tjocka anklar och hjälpa dig att uppnå ett harmoniskt utseende på din figur. Om du har svarta byxor eller svarta strumpbyxor, välj mörka skor. Annars kommer du att förkorta figuren optiskt och dina anklar kommer att verka tjockare än vad de egentligen är. 

Undvik kontraster som kan uppmärksamma problemområden. Välj stövlar och stövlar med en bred ovandel, tack vare vilken ditt ben kommer att verka längre och den massiva fotleden försvinner från synfältet.

Beprövade modeller av skor för kvinnor med tjocka anklar

Nu när du vet hur du väljer skor som får dina tjocka anklar att se smalare ut steg för steg, är det dags att inspireras. Om du gillar färdiga lösningar, se till att läsa listan över våra favoritmodeller av skor för damer med kraftiga anklar förberedda för dig. 

Pumps med öppen häl

Det här är moderiktiga skor som kombinerar komfort och elegans. Rundade tår håller dina fötter bekväma och bekväma hälband hjälper dig att hålla balansen, oavsett vilken hälhöjd du väljer. Bär dem med 7/8-bens jeans och linneskjortor, för dina favoritklänningar business casual och för veckade kjolar.

 

Våra favoritmodeller: pumps i svart mocka/ senapspumpar/ beige pumps/ ballerinor med öppen klack

 

Stövlar och stövlar med bred ovandel

Stövlar och stövlar är perfekta för kalla vinterdagar och höstplysch. Istället för att välja tajta, tajta modeller som gör dig obekväm, välj en bred ovandel. Välj mellan klassiska boots, cowboyboots och lösa ankelboots som gör att du ser perfekt ut i dåligt väder. Bär dem med dina favoritveckade kjolar och lösa, varma tröjor. 

Våra favoriter: bruna stövlar med bred ovandel/ stövlar med bred ovandel/ rosa stövlar med lös ovandel/ klassiska cowboystövlar/ svarta ankelstövlar i cowboystil

Pumpar på stolpen

Pumpar på stolpen är helt enkelt gjorda för kvinnor med tjocka vader. Tack vare dessa skor kan du enkelt anpassa dina proportioner och komplettera stylingen för dessa mer formella tillfällen. Bär dem till kontoret för pennklänningar eller för casual A-linje kjolar.

Våra favoriter: svarta pumps på en pelare med en guldkedja/ gula pumps på en pelare med ränder/ rosa knutna pumps på stolpen 

Sandaler knäppta över ankeln

Sommaren är den perfekta tiden att börja kampen mot komplex av tjocka anklar. Du tänker absolut inte koka i slutna skor. Bär sandaler i naturligt läder med luftiga kjolar och klänningar. Se dock till att spännet passerar precis ovanför ankellinjen. På så sätt kommer du att få önskad effekt och optiskt dölja tjocka kuber. 

Rekommenderade modeller: bruna sandaler med nitar/ svarta sandaler med knytband/ svarta sandaler på stolpen/ silver romanes

Undvik dessa skor om du har tjocka anklar

Å andra sidan finns det modeller som kommer att framhäva brister och göra effekten avsevärt förvrängd.

Undvik ballerinor, iögonfallande dekorationer och nålliknande klackar. Passande mid-calf boots kommer inte heller att vara din allierade. Se också upp för inbyggda skor som slutar precis under fotleden.

Säg adjö till komplex en gång för alla!

Med hjälp av ovanstående tips kommer du säkert att kunna välja sådana skor där du kommer att se proportionerlig ut och säga adjö till komplex en gång för alla.

Glöm inte att det inte finns några gränser för mode och om du känner dig som en hit i modeller som vi inte rekommenderar, ge inte upp dem. Vilka skor du än väljer, bär dem stolt med huvudet högt och utstrålar självförtroende.