Ta reda på om de senaste skotrenderna för den kommande höst- och vintersäsongen


Sommaren börjar sakta mot sitt slut, och hösten tillkännager blygt sin ankomst. Alla tecken på himmel och jord tyder på att höst/vintersäsongen närmar sig med stormsteg. Säg adjö till sandaler och flipflops och gör din skosamling redo för den kommande tiden. Vi tipsar om vad som blir trendigt!

Skotrender för höst/vinter 2022-2023

Designers håller med! Den kommande höst- och vintersäsongen kommer att präglas av avantgarde och klassiker. Praktiska, bekväma lösningar kommer att vara till samma pris som mer effektiva skor som kommer att komma ihåg länge. Extravaganta detaljer kommer att sammanflätas med tidlösa modeller, tack vare vilka alla kommer att hitta något för sig själva.

Kolla vilka skor som kommer att vara på modet under hösten/vintern 2022-2023 och fylla på med de mest eftertraktade modellerna nu.

Bekväma platta skor

Med och åtföljande pandemin nedstängningu, vi vande oss vid bekvämligheten. Den goda nyheten är att vi under den kommande tiden inte behöver ge upp det alls, eftersom bekväma, platta skor fortfarande kommer att vara på modet. 

På hösten kommer loafers och loafers både på en platt sula och på en plattform att regera. Sneakers kommer också att stanna hos oss längre.

Plattformar

På tal om plattformar är det värt att få din favoritmodell av skor på den här plattformen. Det är en utmärkt kompromiss mellan trender och komfort, samt ett sensationellt sätt att visuellt lägga till några centimeters höjd.

Välj plattformsstövlar eller hissneakers och njut av en stilren look samtidigt som du behåller maximal komfort.

Långa stövlar

Designers älskar också långa stövlar för gott. Inte konstigt! De ger den nödvändiga värmen på kalla dagar, och gör samtidigt att benen ser riktigt fantastiska ut.

Satsa på klassiska lädermodeller med en lösare ovandel eller mer åtsittande, som liknar lårtoppar. Både dämpade och mer ljusa färger kommer att fungera perfekt.

Stövlar i militär stil

Skor i militärstil dominerar också catwalken. Tack vare lämplig design kommer de att ge dina fötter nödvändig stabilitet och skydd även under de svåraste vinterförhållandena.

välja modell med stora spännen, dubbar längs sulan och en dragkedja som ger en twist till varje styling. Tack vare den känsliga pälsen som fodrar deras interiör, kommer du att vara säker på att du inte blir kall.

Stövlar

Ankelboots har glädjet sig åt en enkel form i flera år, som passar perfekt med de flesta stiliseringar. Välj släta läder- eller mockamodeller med gummiinlägg, inga extra snören. 

Stövlar som fästs med spännen med en rundad eller spetsig tå är också bra. Spännena är så universella och mångsidiga att de klarar provet både på kontoret och dagligen.

Extravaganta lösningar

Modedesigners älskar också extravaganta lösningar som låter dem uttrycka sin individuella personlighet. Det är definitivt värt att köpa klassiska modeller berikade med glänsande finish och iögonfallande dekorationer.

Djärv estetik dominerar fortfarande i salonger och röda mattor! Av denna anledning kommer transparenta material att vara en av skotrenderna. Vad sägs om stövlar av transparent material?  

Vild natur

Kalla dagar finns även päls- och djurmotiv. Designers inspirerade av vild natur har skapat många innovativa idéer. 

Päls kan pryda båda mockasiner, vilket ger dem en mer mysig look, och gummistövlarskapa ett icke självklart slutresultat. Å andra sidan är leopardmönstret perfekt för älskare av mer dämpade lösningar. Fjädrar som pryder spännande kommer också att vara på modet lackade sneakers på plattformen.

De mest fashionabla färgerna

Undrar du vilka färger på skor som kommer att vara på modet under den kommande höst-vintersäsongen? Vi vet svaret på denna fråga!

Universal beige och grått, klassiskt svart och dämpat brunt kommer att råda i höst som standard. Utöver detta praktiska färgschema har designers lämnat utrymme för mer ljusa färger som rött, orange, blåklint och gult. Från neutrala toner till livfulla färger, det finns något för alla att skapa variation till din look på nolltid.

Grönt blir också en obligatorisk nyans – både i en energigivande gräsnyans och en mer dämpad olivfärg. Naturens färger inspirerade många designers att agera.

Kontrasterande kombinationer är fortfarande i trenden. Vad sägs om vita stövlar med svarta sulor? Kombinationen av vitt med naturligt brunt kommer också att vara på modet.

De mest fashionabla nyanserna för hösten / vintern 2022-2023 säsongen är främst:

  • röd till orange
  • solig galla
  • levande lila
  • delikat rosa
  • cool blå
  • djupblå
  • klassisk vit
  • karamellbrun

Du kan göra mer med ett par nya skor!

Den kommande höst-vintersäsongen är den perfekta tiden att investera i ett par nya, moderiktiga skor. Om du letar efter ett brett utbud och de snyggaste modellerna, se till att besöka vår butik, där du säkert kommer att hitta det du behöver. 

Med tillägget av ett par nya skor kommer alla dina outfits att få en fräsch estetik, och du kommer att få en perfekt look oavsett omständigheterna.