Svår kärlek, eller hur man köper bekväma hälar

Kärlek för höghåriga skor är ibland en kärlek utan ömsesidighet. Varför är stiften vi älskar så obekväma? Finns det perfekta klackar? Hur hittar du de höga klackarna du vill spendera resten av ditt liv på, eller åtminstone några årstider? Hemligheten till ett framgångsrikt förhållande är ... kompromiss.

Storlek betyder!

I motsats till vad som händer är det inte en enkel sak att välja rätt storlek på höghåriga skor. Stilettos, speciellt höga, för att hålla fast vid foten, kan vara lite hårdare än den normala storleken du bär. Kom ihåg dock att du borde säga ordentligt till dina klackar, korn och trånga fingrar, eftersom dina fötter ska respektera varandra.

Jag tror att var och en av oss kommer ihåg en saga om Cinderella som förlorar skon på bollen. Tiderna har förändrats, så om du vill bli festdrottning har du inte råd med att glida skor. En saga om en frånvarande tjej som syar skor lär oss också på en viktigare fråga. Cinderella på hennes drömboll spelade bara fram till midnatt, och ägaren av vackra skor borde säkert dansa i dem hela natten.

Det händer ofta att även välstora stift, bryter upp lite och blir för lös. Detta är oftast fallet för plastskor, även om skor av naturmaterial är föremål för detta fenomen, även i mindre utsträckning. Om du inte har råd med mocka eller läderbyxor och känner att skodon är för stor kan du använda silikoninsatser.

Pumpar på High Heel Gianmarko 70/1 beige

Ju högre desto bättre?

Denna regel gäller endast din partner, vid vilken du kan presentera dig själv i dina drömmar med höga klackar. Principen "ju högre desto bättre" fungerar motsatt, om det gäller hälhöjder. Även om otroligt höga stövlar fresta med ett vackert utseende och förbättra ägarens ben, är de varken bekväma eller friska för ryggraden och fötterna, för vilka det inte är en naturlig position att flytta på "stilts". En hälsosam hälhöjd är 4-5 cm, medan en häl på upp till 7 cm höjd anses vara en perfekt höjd för dagen. Klackar över 10 cm är mer av ett kvällsval för kvinnor som redan har utbildats för att flytta på höga klackar.

I höga skor ska vi känna oss vackra, bekväma och bekväma. Visserligen kommer bestämningen av skos stabilitet att vara hälen i mitten av hälen. Dessutom rekommenderas damer med läckra fötter lite lägre skor, eftersom proportionerna mellan fotens längd och hälen är viktiga. Elegantki med större fötter har råd med mycket högre tofflor.

Insidan räknas

När du handlar för skor och beslutet att binda med dem under en längre tid bör du också vara uppmärksam på några detaljer. Fötter som naturliga material, det bästa valet kommer därför att vara skodon med vaddering av ekologiska råvaror, som mjukt läder. Det är också värt att kontrollera om det finns några sömmar i inredningen som kan gnugga eller irritera huden medan du går.

Kärlek, särskilt kärlek till höga klackar, vet inga gränser. Vi måste dock komma ihåg att vackra, men instabila och obekväma skor är lämpliga endast för utställningen. Hemligheten till ett framgångsrikt förhållande är närhet, varför glada skor är skor som har frekvent kontakt med foten. Se till att du inte bryter ditt hjärta eller dig själv, för att du spenderar hälften av din lön på bagies som ligger i skåpet, eller ensamma skor som saknar värmen på dina känsliga fötter.