Stövlar med prydnader - en hit hösten 2018


Den här säsongen är olika typer av stövlar de mest populära, men inte vilka som helst. De handlar främst om ett vackert och iögonfallande tillbehör, till exempel jets, dubbar, plåster och till och med tjocka snören. Många modeller av skor i höst gör att vi vill ta på dem, inte bara för lösa, avslappnade styliseringar. Även för de mer krävande och eleganta. Hur kombinerar man det? Främst med ytterkläder. För trenchcoats och rockar kommer lackade stövlar med en klo att vara användbara. För att få denna klo är det värt att köpa skor med en kedja på sidan eller dekorativa, platta dubbar som kommer att betona den feminina karaktären. Detta är goda nyheter för kvinnor som värdesätter självständighet, feminin skönhet och lite galenskap när de stylar sina kläder.

Den här säsongen är olika typer av stövlar de mest populära, men inte vilka som helst. De handlar främst om ett vackert och iögonfallande tillbehör, till exempel jets, dubbar, plåster och till och med tjocka snören. Många modeller av skor i höst gör att vi vill ta på dem, inte bara för lösa, avslappnade styliseringar. Även för de mer krävande och eleganta.

Hur kombinerar man det? Främst med ytterkläder. För trenchcoats och rockar kommer lackade stövlar med en klo att vara användbara. För att få denna klo är det värt att köpa skor med en kedja på sidan eller dekorativa, platta dubbar som kommer att betona den feminina karaktären. Detta är goda nyheter för kvinnor som värdesätter självständighet, feminin skönhet och lite galenskap när de stylar sina kläder.

Vilka stövlar behöver du ha i höst?

Som vi nämnde har trendiga skor inte bara en intressant snitt och färg, utan också olika tillbehör. Oftast är det metallprydnader, som dubbar, konvexa och platta samtidigt, med intressanta former. Ofta är det också små dubbar, knappt synliga - men de ger hela stylingen något intressant. Stövlar med snörning De liknar ofta barnskor, men med en kort kappa och en hatt i en avslappnad stil kan det hela göra ett elektrifierande intryck. Sådana stövlar är mycket universella, även när de har ovan nämnda dekorationer. Detta är det perfekta sättet för årets höst.

Hur intressant är valet av stövlar?

För elegant styling är det värt att välja skor med en plattform. Detta gäller särskilt små kvinnor som vill sticka ut från mängden. På så sätt kan du visa dig själv för världen från en helt annan vinkel och må bra i två dagar i samma skor, men ... helt andra stilar. Stövlar kommer också att fungera bra med en fluffig jacka i höstfärg. Dessutom är en halsduk för blåsiga morgnar och en sådan outfit perfekt för studier eller arbete där det inte finns någon klädkod i förväg. Stövlar den här säsongen De passar helt enkelt allt - oavsett våra modepreferenser, och jag tror att det är det som är riktigt bra med dem.