Stövlar med dekorationer - en träff hösten 2018

Denna säsong mest populära är stövlar av olika slag, men - inte bara någon. De handlar främst om ett vackert och iögonfallande tillbehör, såsom strålar, dubbar, fläckar och jämn tjocka snören. Många skorskor i höst gör att vi vill ha dem, och inte bara för lösa, avslappnade stileringar. Också för de mer krävande och eleganta.

Hur ansluter du det? Först av allt, med ytterkläder. Tassel stövlar med en klo är användbara för trench coat och rockar. För att få denna klo är det värt att köpa skor med en kedja eller dekorativa platta studs som läggs på sidan, vilket betonar den feminina karaktären. Det här är goda nyheter för kvinnor som värdesätter oberoende, feminin skönhet och lite galenskap när de stylar sina kläder.

Vad är de booties som du måste ha i höst?

Som vi nämnde har moderiktigt skor inte bara en intressant skärning och färg, men också olika typer av tillbehör. Oftast är dessa metallprydnader, som dubbar, konvexa och platta samtidigt med intressanta former. Ofta är de också små pinnar, knappt synliga - men ger något intressant för hela stiliseringen. Skor med bindning liknar ofta skodon för barn, men med en kort kappa och en stiliserad casual hatt kan hela göra ett elektrifierande intryck. Sådana stövlar är mycket mångsidiga, även när de har ovan nämnda dekorationer. Det är det perfekta sättet att fira denna höst.

Hur man väljer stövlar noggrant?

För eleganta styliseringar är det värt att välja höghåriga skor. Detta gäller särskilt för små kvinnor som vill sticka ut från mängden. På så sätt kan du visa dig för världen från en helt annan sida och må bra i två dagar i samma skor, men ... helt olika stileringar. Stövlarna kommer också att fungera med en fluffig höstfärgad jacka. För denna halsduk på blåsiga morgnar och sådan outfit är perfekt för studier eller för arbete där det inte finns någon förplanerad klädkod. Stövlar den här säsongen kommer bara att passa in i allt - oavsett våra modeinställningar och förmodligen är det riktigt bra i dem.