Stövlar för hård vinter - vilken ska man välja?


Vintern har varit överraskande förare i åratal. Även om de kalla månaderna kommer och det är hög tid att sätta på vinterdäck - förarna är förvånade. Låt det inte överraska dig när det gäller mode. Skaffa stövlar för hård vinter i förväg. Dessa ska vara varma, vattentäta och extremt bekväma. Vi föreslår vilka som är bäst för kvinnor och vilka för män!

Vad ska du leta efter när du köper stövlar för hård vinter?

Letar du efter rätt stövlar för hård vinter? Är du rädd att dina skor kommer att visa sig vara otillräckligt skydd på frostiga dagar och du vill hitta en riktigt bra kvalitetsprodukt? Sedan finns det flera aspekter som bör vara avgörande vid köp. Här är de!

Först och främst - fokusera på termisk komfort. Detta gäller både dam- och herr vinterskor. Vi rekommenderar dem som är isolerade med fårskinn eller annan fyllning, men nyckeln är att verkligen skydda dina fötter från att bli kalla. Kom ihåg att lemmarna fryser snabbast!

För det andra - välj material som är ogenomträngliga för vatten. När du går i snö, vattenpölar eller i regn bör det inte komma in vatten i skon. Ibland är speciella impregneringsmedel lösningen, men villkoret är att de är gjorda av lämpliga tyger, t.ex. naturläder.

Tredje - stabilitet. Detta gäller särskilt hårda vinterstövlar för damer. Ge upp höga klackar och instabila klackar. De kommer inte att fungera helt på snö eller is, och kommer att utsätta dig för stor fara. Ett ögonblick av ouppmärksamhet och du kan stuka fotleden, bryta benet eller till och med krossa huvudet.

Fjärde - rätt sula. Även om du inte uppmärksammar sulan i vår- eller sommarskor, är det mycket viktigt här. Sulan ska ha en speciell form - fördjupningar och utstick, tack vare vilken du inte kommer att glida på en isig yta.

Femte - estetik. Tuff vinter betyder inte att du måste bära fula skor som du inte gillar. Erbjudandet är så omfattande att du enkelt kan hitta en variant som perfekt passar dina stilistiska förväntningar.

De bästa vinterstövlarna för kvinnor

  • Snökängor - för många kvinnor är det skon nummer ett för hård vinter. Kanske för att de är extremt varma och bekväma. Här måste du dock vara uppmärksam på typen av sula - det här ska vara stabilt och halkfritt. Se också till att dina skor inte blir blöta. Vi rekommenderar till exempel svarta stövlar Caprice 26221 membran. Deras insida är fodrad med mjuk päls och tjocka sulor med en platta på flera centimeter ger utmärkt isolering från marken.
  • Trekking - enligt vår uppfattning är det den här typen av skor som oftast bör väljas när man handlar skor för hård vinter. De designades och gjordes för att vara varma, bekväma och stabila i alla väderförhållanden. I dem kan du flytta runt i staden, men också gå till bergen. Ett exempel på trendiga och samtidigt funktionella skor är pålitliga skor Timberland 6 In Premium Boot W om Grisport vandringsskor.
  • Stövlar - de tar oftast en elegant form, som sätter estetik i första hand, före praktiska. Men bland förslagen kan du också hitta modeller som kommer att vara bra skor för hård vinter. Se dock till att de har en bra sula, är varma och vattentäta. Du kanske gillar t.ex. svarta kortlackerade isolerade stövlar eller damskor med svarta dubbar Y208.

De bästa vinterstövlarna för män

  • Trekking - detta är absoluta nummer 1 bland män för hårda vinterskor. De är perfekta i urbana stiliseringar, men också när du väntar på en vandring i bergen eller en promenad på en isig yta. De är trendiga, varma, bekväma och vattentäta. Till exempel rekommenderar vi årets trend - NATIVE FITZSIMMONS CITYLITE JIFFY eller regerat i åratal Timberland 6 In Premium Boot M.
  • Stövlar - den här typen av skor är inte bara extremt moderiktiga och passar bra till allt, utan uppfyller också perfekt de förväntningar vi har på vinterstövlar. De skyddar bra mot kyla, är vattentäta och motståndskraftiga mot skador. Letar du efter en sådan? Kanske kommer du att gilla dem Big Star svarta stövlar.
  • Chelsea stövlar - kanske är de inte klassiska stövlar för hård vinter, men bland många förslag kan du hitta dem som kommer att fungera. Vi rekommenderar modeller med en tjock sula och tillverkade av material som inte blir våta efter impregnering. Till exempel, McKey ankelstövlar i mocka för män 284 svart, har tjockare skumgummibottnar, som ger bra isolering från marken.

Som du kan se kan skor för hårda vinterförhållanden se annorlunda ut. Det är upp till dig om du väljer en sportig eller elegant finish. Det viktigaste är att du ska vara bekväm och ditt ben inte ska frysa. Se det bredare erbjudandet på KeeShoes och hitta en lösning som är skräddarsydd för dina behov!