Stövlar för hård vinter - vad ska du välja?

Vad ska man leta efter när man köper skor för hård vinter?

Letar du efter rätt skor för hård vinter? Är du rädd att dina skor kommer att visa sig vara otillräckligt skydd under kalla dagar och vill hitta en riktigt bra kvalitetsprodukt? Sedan finns det flera aspekter som bör vara avgörande vid köp. Här är de!

Först av allt - satsa på termisk komfort. Detta gäller både vinterskor för kvinnor och för män. Vi rekommenderar de som är isolerade med en fårskinn eller annan fyllning, men nyckeln är att verkligen skydda dina fötter från att bli kalla. Kom ihåg att det är extremiteterna som fryser snabbast!

För det andra - välj material som är ogenomträngliga för vatten. När du går på snö, pölar eller i regnet bör inget vatten komma in i skon. Ibland är lösningen speciell impregnering, men villkoret är att det var skor tillverkade av lämpliga tyger, t.ex. naturläder.

Tredje - stabilitet. Detta gäller särskilt för skor för hård vinter för damer. Ge upp höga klackar och instabila högklackar. De fungerar inte helt på snö eller is och utsätter dig för stor fara. Ett ögonblick av ouppmärksamhet och du kan förflytta din fotled, bryta benet eller till och med bryta huvudet.

Fjärde - rätt sulan. Om du inte är särskilt uppmärksam på sulan på våren eller sommarskor är det mycket viktigt här. Sålen ska ha en speciell form - indragningar och lugs så att du inte glider på den isiga ytan.

Femte - estetik. Hård vintern betyder inte att du måste bära fula skor som du inte gillar. Erbjudandet är så omfattande att du enkelt hittar en variant som perfekt matchar dina stilistiska förväntningar.

De bästa skorna för hård vinter för kvinnor

  • Snowboots - för många kvinnor är antalet en sko på den hårda vintern. Kanske för att de är extremt varma och bekväma. Här måste du dock vara uppmärksam på typen av sulan - detta ska vara stabilt och halkfritt. Se också till att dina skor inte blir våta. Vi rekommenderar till exempel svarta stövlar Caprice 26221 membran . Deras inre är fodrad med mjuk päls, och tjocka sulor med en plattform några centimeter ger utmärkt isolering från marken.
  • Vandring - enligt vår mening bör denna typ av skor oftast väljas när man köper skor för hård vinter. De är designade och gjorda för att hålla dem varma, bekväma och stabila under alla väderförhållanden. Du kan flytta runt i staden, men också åka till bergen. Exempel på fashionabla och funktionella skor är de pålitliga Timberland 6 In Premium Boot W- skorna eller Grisport-vandringsskor .
  • Stövlar - tar ofta en elegant form, vilket sätter estetiken först, framför praktiska. Ändå, bland förslagen kan du också hitta sådana modeller som kommer att vara bra stövlar för hård vinter. Se dock till att de verkligen har en bra sula, är varma och vattentäta. Du kanske till exempel gillar svarta korta lackerade isolerade stövlar eller damstövlar med dubbar svart Y208 .

De bästa skorna för hård vinter för män

  • Trekking - detta är det absoluta nummer 1 bland mäns hårda vinterskor. De gör en medalje i stadsstiliseringar, men också när du är ute på en vandring i bergen eller en promenad på den iskalla ytan. De är fashionabla, varma, bekväma och vattentäta. Vi rekommenderar till exempel årets trend - NATIVE FITZSIMMONS CITYLITE JIFFY eller Timberland 6 i Premium Boot M-skor som har dominerat i flera år.
  • Stövlar - den här typen av skor är inte tillräckligt för att den är extremt modern och passar allt, den uppfyller också perfekt de förväntningar vi har på skor för hård vinter. De skyddar mot kyla, är vattentäta och motståndskraftiga mot skador. Letar du efter sådant? Du kanske också gillar Big Star svarta stövlar .
  • Jodhpur-stövlar - kanske är de inte klassiska skor för hård vinter, men bland många förslag kan du hitta de som klarar examen. Vi rekommenderar modeller med en tjock sula och tillverkade av material som inte blir våta efter impregnering. Till exempel har McKey 284 svarta mocka mäns ankelstövlar , har tjockare skumgummibottar, vilket gör dem välisolerade från marken.

Som ni ser kan skor för hård vinter ha olika åsikter. Oavsett om du väljer en sportig eller elegant finish. Det viktigaste är att du känner dig bekväm och att benet inte fryser. Upptäck det bredare erbjudandet på ButyModne.pl och hitta en lösning som uppfyller dina behov!