Stövlar av framgång - timberland

Du kommer säkert att hitta dessa karakteristiska skor i en gul, nästan senapsfärg. De är en symbol för framgång inom skodonindustrin. Timberland föddes i Amerika, precis i USA, för ungefär 50 år sedan. Deras popularitet ökar emellertid inte, tvärtom - allt oftare använder modeformgivare dem för sina stileringar, oavsett tid då de skapades. För närvarande är också timberland en symbol på bra, slitstarka skor, som inte är värda att ge upp.

 

Funktionellt skor för vår och höst

Timberlandes passar många stilar. De arbetar bra med både kvinnor och män. Du kan till och med säga att de är universella skor - användaren kan bestämma sig för sin avsedda användning, inte tillverkarens preferenser. De passar också jackor och rockar, vilket gör det senare alternativet mer stiliserat. Timberlandes är bekväma. Skapat på en fabrik i New England med vattentätt material, visar de att de är perfekta konkurrenter mot plötsliga frost och regn. De har karakteristiska egenskaper, till exempel en tjockare sål eller hårdåpa, för att inte tala om vattentätheten. I dagens värld finns det många olika "sorter" av dessa skor, men odödliga timberlandas kommer alltid att vara associerade med en senapgul färg.

 

Lite historia ...

Timberland på 90-talet av förra seklet, särskilt i stadsversionen, dominerad hiphop. Det betyder att det var hiphop-miljön som älskade dem för den uttrycksfulla stilen som dessa skor kunde uppnå. Dessutom sågs tydligen sådana skor av de dåvarande återförsäljarna och det var efter dem att du kunde känna igen dem. Lyckligtvis har skor för närvarande inte mycket gemensamt med sådan "konkurrens" som de brukade vara. Även rappare blev intresserade av timberlandami - företaget hade efter flera år kunnat etablera ett fruktbart samarbete med några av dem, vilket ökade skiktets synlighet i media. Alla känner till dem idag!