Sportskor i vardagliga stilar


Sneakers, sneakers, sneakers, sneakers - typerna av sportskor är många. De har alla en sak gemensamt - bekvämlighet. Därför är det svårt att bära dem bara för aktiviteter eller sport, eftersom de kan användas varje dag. Så, sportskor är perfekta för vardagliga styliseringar. Hur sätter man ihop dem? Vilka modeller ska du välja för att se snygg ut? Låt oss kolla upp det!

Vad älskar vi sportskor för?

Sportskor är en kombination av komfort och löshet, så de kan bäras i nästan alla situationer. Oavsett om du har bråttom att komma till bussen, jogga, gå till gymmet, gå till jobbet, shoppa eller åka på en resa. Så vi har redan fastställt att de kommer att vara det mest praktiska alternativet för dig oavsett vart du går. Detta är den första anledningen till att sportskor finns i varje garderob - kvinnor, herrar och barn. En annan anledning är att sportskorna är hållbara. Om du väljer en modell av god kvalitet kan den tjäna dig i flera år - till skillnad från till exempel av modestövlar, repiga lackskor eller inte särskilt tåliga sandaler. Den tredje punkten är att denna typ av skor passar många stilar. I motsats till vad de ser ut kan de bäras inte bara med träningsdräkter och joggare, utan också med jeans, klänningar, kjolar. Du kan fritt kombinera sneakers, sneakers och sneakers med avslappnade och till och med eleganta kläder. Som? Du lär dig mer om det senare i vår artikel.

Sportskor och vardagskläder - passar det ihop?

Sportskor har tagit modevärlden med storm. Du kommer att se dem på catwalks, på influencers, scenstjärnor, i köpcentra, vid skyltfönster, i parken - de finns överallt. Detta är knappast förvånande - de är bekväma och finns i så många varianter att de kan anpassas till vilken stil som helst. Särskilt att idag gäller extraordinära mönster - stora, färgglada och iögonfallande sneakers är en absolut trend. Fritidsstileringar möjliggör också mycket roligt med mode. Du kan kombinera mönster, färger och texturer. Idag är allt som var på modet för flera år sedan tillbaka i tiden. Ortallion träningsdräkter, velourklänningar, denimlook, lappar, paljetter - allt detta, i rätt kombinationer, får dig att se fenomenal ut. Och det räcker med att skruva upp det med välpassade (eller tvärtom - totalt kontrasterande) sportskor. Så som du kan se finns det inga riktlinjer här. Mode säger inte vad du ska ha på dig och hur du ska bära det - allt beror på dig, men en sak är säker - sportskor och vardagskläder går hand i hand!

Vilka sportskor för casual styling?

  • Kvinnors sportskor - bland kvinnors sportskor är sneakers i spetsen. De så kallade fula skorna lockar perfekt upp vilken stil som helst - även den till synes vanliga och tråkiga. Vi garanterar att om du bär färgglada sneakers (t.ex. SHELOVET Sportskor med leopardmönster), Kommer din stilisering att få karaktär. Bland sportskor spelar de också en viktig roll sneakers. Dessa passar inte bara för vardagliga stilar, men även eleganta. Du kan ofta se hur damer tog på sig dem med en snygg klänning för ett viktigt tillfälle, till exempel ett bröllop eller en bal. Om du letar efter sådana skor är de ett måste skor Converse Chuck Taylor All Star Hi. En annan lösning är helt enkelt olika typer av klassiska "sneakers". Enfärgad, flerfärgad-du kan välja vad du gillar och ha framgångsrikt på dig med jeans, träningsdräkter, joggare, sportklänningar etc. Fila Flagrunner Low Wmn rosa om mångfärgade Adidas Originals Pharrell -skor.
  • Herrskor - män tvivlar inte på att skorna kan bäras för daglig styling. De ser perfekta ut i kombination med jeans, shorts, sweatpants. Till exempel en klassisk modell som t.ex. Nike Free Metcon M AH8141-003, det kommer att spela bra i alla dessa kombinationer. Detta betyder dock inte att det alltid måste vara rakt. Herrar kan också leka med mode och välja färgglada sneakers som ger färg till stiliseringarna, t.ex. skor Nike Air Max 720 M AO2924-008. Men om du vill ha sportskor med kostym eller eleganta byxor och skjorta kan du välja sneakers, t.ex. skor Converse Chuck Taylor All Star Pro M.
  • Barns sportskor - skor av denna typ är grunden för de yngsta. Det finns inga begränsningar för kombinationen av mönster och färger här. Sådana skor ser bra ut med jeans, träningsdräkter, leggings, klänningar - det är viktigt att de är bekväma. Det finns modeller som liknar skomönstren för vuxna - t.ex. tjejer adidas Originals Superstar Jr F33889 skor eller pojkaktig skor Nike Air Force 1 LV8 5 (GS) Jr CQ4215-200 grön. Naturligtvis finns det också många varianter fulla av mönster och färger för barn. Till exempel sneakers med stjärnor, hjärtan eller ränder. Allt beror på vilken ålder han är och vad han gillar.

Som du kan se är sportskor för avslappnad styling ett öga i ögonen - både för barn och vuxna. Var inte rädd för kombinationer av mönster och färger. Nuvarande mode ger dig ett brett utbud av möjligheter som du kan använda. Kolla erbjudandet på KeeShoes och välj sportskor som du kommer att skapa en lyckad match med!