Sportskor i casual stilar

Vad älskar vi sportskor för?

Sportskor är en kombination av komfort och slack, så det kan bäras i nästan alla situationer. Både när du har bråttom för en buss och när du ska springa, till gymmet, att jobba, shoppa eller när du ska på en resa. Så vi har redan fastställt att de kommer att vara det bekvämaste alternativet oavsett vart du åker. Det är den första anledningen till att sportskor finns i varje garderob - kvinnor, herrar och barn. En annan anledning är att sportskor är slitstarka. Om du väljer en modell av god kvalitet kan den tjäna dig i flera år - till skillnad från till exempel av modestövlar, skrapade patentskinn eller inte särskilt slitstarka sandaler. Den tredje punkten är att den här typen av skor passar många stilar. Till skillnad från utseenden kan de bäras inte bara för träningsdräkter och joggar, utan också för jeans, klänningar, kjolar. Du kan fritt kombinera sneakers, sneakers och sneakers med avslappnade och till och med eleganta kläder. Hur? Du kommer att lära dig mer om detta senare i vår artikel.

Sportskor och avslappnade stilar - matchar det?

Sportskor har erövrat modevärlden. Du kommer att se dem på catwalksna, på influencers, scenstjärnor, i köpcentra, på butiksfönster, i parken - de finns överallt. Det är knappast förvånande - de är bekväma och finns i så många varianter att de kan anpassas till vilken styling som helst. Särskilt att vi idag styrs av extraordinära mönster - stora, färgglada och påtagliga sneakers är en absolut trend. Casual stilar tillåter dig också att ha kul med mode. Du kan kombinera mönster, färger och strukturer. Idag är allt som var fashionabelt för år sedan tillbaka i tid igen. Ortalion träningsdräkter, velour klänningar, denim look, lappar, paljetter - allt detta, i rätt kombinationer, får dig att se fenomenal ut. Och allt du behöver göra är att hitta bra matchade (eller tvärtom - helt kontrasterande) sportskor. Så som ni ser finns det inga riktlinjer här. Mode berättar inte vad och hur man ska ha på sig - allt beror på dig, men en sak är säker - sportskor och avslappnade stilar går ihop!

Vilka sportskor för casual stiliseringar?

  • Damskor - sneakers är i ledningen bland kvinnors sportskor. De så kallade fula skorna vänder perfekt upp varje stilisering - även de till synes vanliga och tråkiga. Vi garanterar att om du bär färgglada sneakers (t.ex. SHELOVET Leopard Print Sports Shoes ) på svarta rör och golf, kommer din styling att få karaktär. Sneakers spelar också en viktig roll bland sportskor. Dessa passar inte bara med vardagliga styliseringar, utan även eleganta. Du kan ofta se hur damer lägger dem på en snygg klänning för ett viktigt tillfälle, till exempel ett bröllop eller promenad. Om du letar efter sådana skor måste du ha Converse Chuck Taylor All Star Hi-skor . En annan lösning är helt enkelt olika typer av klassiska "sneakers". Enfärgad, mångfärgad - du kan välja vad du gillar och framgångsrikt ta på jeans, träningsdräkter, joggar, sportklänningar etc. Vi rekommenderar till exempel Fila Flagrunner Low Wmn rosa eller flerfärgade Adidas Originals Pharrell skor .
  • Herrskor för män - män tvivlar inte på att skorna kan bäras för vardaglig styling. De ser bra ut i kombination med jeans, shorts, tröja. Till exempel kommer en klassisk modell, som Nike Free Metcon M AH8141-003 , att harmonisera med alla dessa kombinationer. Detta betyder dock inte att det alltid måste vara enkelt. Män kan också spela med mode och välja färgglada sneakers som ger färg till styliseringar, till exempel Nike Air Max 720 M AO2924-008 . Men om du vill ha sportskor för en kostym eller eleganta byxor och skjorta kan du välja sneakers , t.ex. Converse Chuck Taylor All Star Pro M-skor .
  • Barns sportskor - för de yngsta skorna av denna typ är grunden. Det finns inga begränsningar här för att kombinera mönster och färger. Sådana skor ser bra ut på jeans, träningsdräkter, leggings, klänningar - det är viktigt att de är bekväma. Det finns modeller som liknar design för vuxna skor - t.ex. adidas Originals Superstar Jr F33889 flickaskor eller Nike Air Force 1 LV8 5 (GS) Jr CQ4215-200 pojkeskor gröna . Naturligtvis finns det också många varianter fulla av mönster och färger för barn. Till exempel sneakers med stjärnor, hjärtan eller ränder. Det beror på hans ålder och vad han gillar.

Som ni ser är sportskor för casual styling en hit - för både barn och vuxna. Var inte rädd för kombinationer av mönster och färger. Nuvarande mode ger dig ett brett spektrum av möjligheter som du säkert kan använda. Kolla in erbjudandet på ButyModne.pl och välj sportskor som du kommer att skapa framgångsrika kombinationer!