Sportskor för vardaglig styling - hur ska man bära dem?


Alla har sina egna preferenser angående stilen de klär sig i. Om du väljer mer lösa och bekväma kombinationer varje dag bör sportskor inte saknas i din garderob. Vi rekommenderar hur du kombinerar dem med vardagliga styliseringar och avslöjar vilka modeller som är hit för denna säsong!

Sportskor - älskade av kvinnor och män

Man kan säga mycket om fördelarna med sportskor - bekväma, stabila, fashionabla, lämpliga för många tillfällen. Så det är knappast förvånande att de finns i varje garderob. Idag bärs de inte bara för gymmet eller för sport, utan också dagligen och till och med för mer formella tillfällen. De är en perfekt matchning för mer eleganta styliseringar och kompletterar de vardagliga. Herrar är inte rädda för att para dem med kostymer och damer med klänningar. De ingår i rankingen varje säsong och oavsett ålder.

Hur kombinerar man sportskor med vardagliga styliseringar - tips?

  • Välj komfort - om du föredrar en lös stil dagligen bryr du dig verkligen om komfort. Så välj sportskor som garanterar det. Med joggingbyxor, joggare eller jeans ser varje sportskor bra ut.
  • Damer för lätta, feminina styliseringar, vi rekommenderar både sneakers och massiva sneakers, som nu är en absolut trend! Stora, färgglada och old-school skor kommer att ge en olycksalig look till även de mest eleganta kombinationerna, de passar perfekt med sommarklänningar, men också med overaller eller damdräkter.
  • För män, för eleganta stilar, rekommenderar vi sneakers, alla svarta skor och för mer djärva - färgglada sneakers. Idag är det modernt att bryta stilen på ett spännande sätt, så även med skor kan du skapa en fashionabel, avslappnad outfit.
  • Alla typer av sportskor kommer att se bra ut för både kvinnor och män varje dag, med jeans, t-shirts, tröjor eller tröjor. Du kan följa våra trendtips eller bara välja vad du gillar. Mode för sportskor har blivit en så stor fråga att praktiskt taget varje snitt, färg och modell är uppdaterad och perfekt kompletterar stylingen.
  • Sportskor används också mer och mer djärvt i en affärs klädkod. Arbetare är inte längre skyldiga att ha höga klackar, lackläderskor och eleganta skor, utan de får mycket frihet. Damdräkt och konversationer - bra idé! Eleganta veckbyxor, skjorta och hängslen i par med sneakers - ett tjur. Naturligtvis är det fortfarande bättre att välja för viktiga affärsmöten mockasiner eller skor för män eller ballerinor och skyttlar för kvinnor, men dagligen - vi stöder starkt sportvarianter!

Sportskor för vardagliga styliseringar - de största trenderna 2019/2020

Förslag till kvinnor:

Förslag till män:

Sammanfattningsvis har sportskor många ansikten. Valet är så stort att du enkelt kan hitta en variant för dig själv. Vi rekommenderar att du bläddrar igenom KeeShoes -erbjudandet för kvinnor och män. Följ våra tips så passar dina fritidsskor perfekt. Lycka till!