Spännen och kedjor på skor. Möt våra favoriter där du kommer att göra WOW-effekten!


Imponerande spännen och glänsande kedjor på skor är en obestridlig hit för denna säsong. Dessa accenter dekorerar stövlar, stövlar och till och med mockasiner, vilket skapar en fenomenal effekt. Undrar du vilka modeller som är mest moderiktiga och i vilka du kommer att göra det bästa intrycket? I den här guiden hittar du skor med spännen och kedjor som har stulit våra hjärtan!

Blås liv i dina gamla skor!

Vill du ändra utseendet på dina gamla skor som har tjänat dig i flera år? Om ovandelen har små tecken på slitage och sulan fortfarande går att gå, har vi en bra idé!

Du behöver ett spektakulärt spänne eller kedja. Om du vill kan du använda deras metalliska färg eller måla dem med en sprayfärg, t ex svart. Limma sedan fast dem på skorna med varmt lim och du är klar. Du kan ge dig ut på vägen och samla förbipasserandes beundrande blickar.  

Vilka spännskor ska man välja? En översikt över våra favoritmodeller

Om du inte har en talang för DIY-projekt, satsa på färdiga. Spännen och kedjor dekorerar perfekt skor för alla årstider, och skodesigners och tillverkare överträffar varandra i fler och mer innovativa idéer.

Med dig i åtanke har vi förberett en översikt över våra favoritmodeller som finns tillgängliga i vår webbutik. Beställ den modell som fångade dig mest och njut av den fantastiska looken året runt!

Sommarförslag

På sommaren, satsa på tofflor på en bekväm plattform med klassiska spännen i en minimalistisk utgåva. Den svarta färgen kommer perfekt att komplettera varje styling, och det högkvalitativa ekologiska lädret kommer att få dig att se fantastisk ut, oavsett vad du har på dig.

Höstens favoriter

Början av hösten väljer grå, lackade skor med originalspänne. Bär dem på kontoret eller varje dag, njut av stor komfort och en perfekt look varje gång.

Perfekt för en beige trenchcoat till hösten beige stövlar med spänne och spektakulära utskärningar. Den känsliga strukturen hos ormen på ovansidan kommer att lägga till en accent till varje styling. Kombinera dem med både byxor och luftiga maxikjolar.

Vinterns hits

Välj för vintern damväskor med spännen. Deras militära stil kommer att vara en gudomlig motvikt till feminina stilar. Du kan också framgångsrikt bära dem med fashionabla jeans med skavsår och oversize skjortor som tappade bort efter tvätt och istället för att gå till din partners garderob hamnade de i din garderob :-)

Om du är intresserad av skor med spännen i en mer feminin version, se till att vara uppmärksam på stövlar med svarta klackar. Bär dem på kontoret, på en dejt och varje dag. De är så bekväma att du kommer att ha svårt att skiljas från dem! 

Letar du efter kedjestövlar? Vi har två förslag som du kommer att älska! Beige stövlar på stolpen de är perfekta för kjolar och klänningar och förlänger benen optiskt. Deras stora fördel är möjligheten att lossa kedjan. Om du föredrar mer subtila lösningar, välj höga stövlar av naturläder med en liten kedja på sidan av ovandelen.

Vårens idéer

Letar du efter känsliga vårskor som kommer att spegla din unika stil och som samtidigt inte kommer att vara överväldigande? Besluta om ljusgrå modell med silverspännen. Denna subtila färg kommer perfekt att komplettera vårens kombinationer! 

Våren är tiden då du ivrigt sträcker dig efter loafers? Vi är inte alls förvånade! Vi älskar dessa skor för deras unika och mångsidighet. Om du vill sätta en fashionabel accent i form av en kedja i dem, har vi ett förslag som du kommer att älska. Klassisk loafers med dekorativ kedja de kommer att visa sig på kontoret såväl som på daglig basis.

Om du är intresserad av skor som ska vara så bekväma som möjligt och snygga på samma gång, var uppmärksam på rosa sneakers med kedja. Vi måste erkänna att en delikat nyans av rosa i kombination med glitter av guld gör jobbet!

Vad ska man ha skor med spännen och kedjor med?

Eftersom du redan har skor med spännen eller kedjor i din kollektion, undrar du säkert vad du ska bära dem med för att inte begå en mode-faux-pas. vi föreslår!

Spännen och kedjor är så diskreta detaljer att du framgångsrikt kan styla dem på olika sätt. Om du gillar en delikat, men ändå extremt fashionabel effekt, välj monokroma kombinationer där en guld- eller silverkedja kommer att spela första fiolen. Färgmatcha dina smycken till det och du är klar!

Tunga skor med spännen, även om de verkar representera en typiskt maskulin streetstyle, harmoniserar fenomenalt med flickaktiga, luftiga kjolar. Välj en modell som du gillade att bära på sommaren, till exempel en röd, veckad kjol med fina blommor. Lägg på toppen oversize'en ny tröja i en nyans som matchar skorna och stoppa in framsidan i kjolen för att skapa en spännad midja. Om du vill förstärka denna effekt, lägg till ett bälte med ett spänne i liknande stil.

Du kan bära dessa skor med dina byxor. Oavsett om du väljer löst sittande jeans eller inte pojkvänom monterade vaxade rör är upp till dig. Ovanpå - beroende på tillfälle och dina preferenser - kan du ta på dig en skjorta, tröja eller jacka. Ser du hur enkelt det är?