Snygg handledning. Vi väljer skor för en lång kappa


En lång kappa är ett måste i varje kvinnas garderob under hösten och vintern. Denna längd kommer alltid att hjälpa dig att uppnå en slående slutlig look, vilket ger varje outfit en elegant accent. Kolla vilka skor du ska ha med en lång kappa för att se snygg ut oavsett tillfälle.

Flera anledningar till att vi älskar långa kappor

Hösten närmar sig med stormsteg och långa rockar gör det möjligt för oss att överleva den utan att skada vår hälsa. Under flera säsonger har långa rockar dominerat catwalken och ersatt korta dunjackor som slutar ovanför höftlinjen. Detta borde inte komma som någon överraskning för någon!

Långa kappor ger oss inte bara den önskade värmen på kalla dagar, utan ser också helt enkelt fantastiskt ut. Deras charm uppskattas av kändisar som Kim Kardashian eller Rihanna. Hertiginnan Kate Middleton och den tidigare damen i USA - Michelle Obama älskar också dem. Inte konstigt! Långa kappor kan ge en elegant accent till varje styling, vilket gör den ännu mer exklusiv och elegant.

Och bäst av allt, de ser fenomenala ut både i kombination med en klassisk pennklänning och fashionabla jeans med skavsår. Undrar du vilka skor som blir snygga med en lång kappa? I den här guiden hittar du beprövade stylingidéer som gör att du alltid ser vacker ut. Låt oss börja!

Lång kappa för olika tillfällen

En lång kappa kommer att vara perfekt för olika tillfällen. Oavsett om du ska till kontoret, på en dejt eller på en kaffe med vänner kan du vara säker på att en lång kappa passar perfekt till vilken outfit som helst.

Bär en trenchcoat med luftiga tjejiga midiklänningar eller en liten svart klänning, måla läpparna röda och du är nästan redo att dejta! Glöm inte bort sexiga höga klackarsom kommer att få dig att se ut som en miljon dollar. Om du planerar att gå en lång promenad, byt ut höga klackar mot platta skor. De är perfekta för varmare dagar mockasineroch i kallare - tillfälliga arbetare

Trenchcoaten blir också perfekt på vägen till jobbet. Det ser gudomligt ut i kombination med den klassiska pennklänningen och svarta pumps. För en ännu mer formell finish, styla håret i en elegant bulle. 

När du bär en lång kappa behöver du inte begränsa dig till kjolar och klänningar. Om du värdesätter bekväma lösningar, välj byxor. Oavsett om det är jeans, chinos i tyg eller skimrande leggings i konstläder, kan du matcha dem klassiska vita sneakers och en lös rutig skjorta eller höga klackar med djurmotiv och en figursydd blus. 

Vad sägs om en lång kappa och sneakers? Denna kombination kommer att vara perfekt för en resa till staden med vänner. Bär slitna jeans och din favorit-oversized hoodie för att visa upp baksidan av skyttegraven. Klädd på detta sätt kommer du att se moderiktig ut och samtidigt vara väldigt bekväm för dig.

Vilka skor ska man ha med en vit trenchcoat?

De kommer att se bra ut med en vit trenchcoat beige stövlar över knäet. Kombinationen av vitt och beige är en hit av den kommande säsongen, som har stulit hjärtan hos många älskare av de senaste trenderna. Denna kombination ser verkligen elegant och smakfull ut.

De kommer också att matcha en lång kappa i vitt puderrosa klackar. På så sätt får du en charmig styling som kommer att glädja alla. För att bryta det lite kan du introducera svarta element, till exempel en handväska eller ett bälte i midjan.

Vilka skor ska jag välja för en svart trenchcoat?

Att välja skor för en svart trenchcoat är väldigt enkelt. Svart ser gudomligt ut med praktiskt taget vilken färg som helst. När du ska på en dejt, bestäm dig för Röda klackarsom kommer att ge dig sexappeal. Sätt på dina jobbmöten klassiska pumpar i svart på ett bekvämt inlägg.

När du bär en svart trenchcoat behöver du inte begränsa dig till monokroma kombinationer. Lek med färger och välj de skor du vill ha.

Vilka skor passar en kamel trenchcoat?

Svart och vitt är perfekt för en lång kamelkappa. Ta på dig en svart polotröja, svarta slitna jeans och vita sneakers på plattformen med svarta inlägg.

Valet av bruna skor kommer också att vara en bra lösning. Vad sägs om läderstövlarvilket kommer att på ett fenomenalt sätt komplettera en sådan kappa? Du kan bära en tight klänning eller åtsittande leggings med dem. Valet är ditt!

Vilka skor att välja med en grå trenchcoat?

Den grå trenchcoaten är symbolen för elegans. Bär den med en vit polotröja och svarta chinos med försiktigt upprullade ben. För att inte överdriva det är det värt att hålla sig till principen om tre färger. Av denna anledning, välj denna styling grå, snörstövlar eller svarta knähöga stövlardär du kommer att se gudomlig ut.

Vilka skor ska man ha med en marinblå trenchcoat?

Den marinblå trenchcoaten harmoniserar fantastiskt med hela färgpaletten. Vad sägs om orange loafers i ekomocka eller Röda klackar? Välj en kontrasterande färg och få WOW-effekten på nolltid.

Vi är övertygade om att våra tips hjälper dig att bestämma vilka skor du ska välja för en lång kappa. Genom att följa dessa tips kommer du säkert att göra rätt val.