Snygg handledning. Vi föreslår vilka skor man ska ha med klockor


De fick obestridlig popularitet på 1970-talet, när de vann hippies hjärtan över hela världen. På 2000-talet återvände de till förmån igen och blev ett oskiljaktigt attribut för de mest fashionabla tjejerna. Mode kommer full cirkel, och de är uppdaterade igen. Bells, eftersom vi pratar om dem, är byxor som är en bra bas för att skapa original stiliseringar. Vi tipsar om vilka skor som passar dem.

Vad älskar vi klockor för?

Bells är byxor vars ben vidgar sig nedåt, vilket framhäver höfterna fenomenalt och gör låren smalare. Förr var de populära många gånger, och idag är de tillbaka på modet. Av goda skäl! De låter dig få formen på figuren som många kvinnor vill ha, som liknar ett timglas, tack vare vilket du ser riktigt snygg ut. 

Klockor ger inte bara charm till den kvinnliga figuren, utan förlänger också benen optiskt. Allt tack vare längre ben, som – till skillnad från tighta rör – inte skapar en synlig skärlinje runt anklarna.

Byxor i detta snitt är också ett bra sätt att visa upp dina skor, förutsatt att du väljer rätt längd på benen. Undrar du vilka skor som kommer att vara bäst? Du är på rätt plats! I vår guide hittar du de mest fashionabla kombinationerna.

Vad ska man titta efter när man väljer bell skor?

Står du inför valet av bell skor? Ta hänsyn till flera viktiga aspekter och skapa en briljant styling!

Var först uppmärksam på omständigheterna. Sneakers är inte speciellt bra för kontorsarbete och eleganta klackar kan förstöra en avslappnad styling med överdimensionerad'med den här tröjan i huvudrollen.

Lika viktigt är linjen mellan änden av benet och den synliga delen av skon. Nederkanten av byxorna ska vara i jämnhöjd med början av den bakre sulan på din sko. Annars kan du optiskt förkorta benen och få dem att verka mer massiva. 

Undvik att kombinera platta ballerinor och sandaler med klockor. Denna stil, även om den påminner om tidigt 2000-tal, motsäger nuvarande trender och ser ful ut.

För att undvika ett slarvigt slutresultat, undvik för långa klockor. Slitna och smutsiga ben, även i kombination med de vackraste skorna, kommer aldrig att se bra ut!

Klassiker av genren - klockor och kilar

Klockor och kilar är en klassisk kombination som perfekt diversifierar varje sommarstyling och hjälper dig att betona din kärlek till 70-talet.

De kommer att fungera särskilt bra espadrillor i sandelträ på en flätad kil. Matcha dem med ett svart linne och solglasögon och få ett universellt se en promenad.

Om du vill förlänga benen optiskt, välj ett mycket högre beige modell. Tack vare fästet runt fotleden blir det ännu bekvämare!

Modern utgåva - klockor och sneakers

Värderar du gratis och fashionabla stiliseringar? Set med klockor med sneakers. Denna kombination är perfekt för avslappnade utflykter, till exempel ett besök på ett köpcentrum, en fika med en vän eller en lång promenad.

För nostalgiska kvinnor rekommenderar vi att gå tillbaka till det förflutna. Kombinera klockorna med klassikerna sneakers med slitbanesula och en oversize sweatshirt med moderiktigt tryck. Välj stora, runda örhängen, fäst håret med det ikoniska spännet så är det klart!

Större utgångar i stil - klockor och stövlar

Planerar du en större exit och vill se feminin och elegant ut? Klockor är en bull's-eye, speciellt när du kopplar dem med stift. Sådan styling kommer att vara perfekt för en dejt, till exempel.

Du kan bära den i varmt väder högklackade sandaler. Fäst klockor med hög midja som du sätter in en luftig topp i. Glöm inte guldsmycken och en handväska på en guldkedja.

Du kan framgångsrikt byta ut stiften med mer bekväma barer. Detta är ett bra alternativ för att ge dig en lika elegant look.

När du bär klockor med stövlar, se till att byxbenen inte är för långa. Byxor som når själva marken kan fångas omärkligt med hälen och skada sig. För att undvika detta, kom ihåg att längden på benet ska vara halva höjden på hälen.

Höstdräkt - klockor och stövlar

Klockor och stövlar är en universell kombination som kommer att vara perfekt för höstens dåliga väder. För ett subtilt slutresultat, gå för stövlar med mandeltå och passa en tajt eller lite lösare turtleneck. Ytterligare isolering i skorna gör att du kan bära denna styling även under kall vinter.

För en boho-stil, välj klassisk cowboy stövlar gjorda av ekologiskt mockaskinn och kombinera dem med en trendig rutig skjorta. Den karakteristiska tån på dessa skor som kommer ut under benet kommer att få dig att se fantastisk ut. 

Sammanställningen är också en fashionabel lösning fyrkantiga stövlar med klockor. Välj en modell med hög klack eller stolpe, matcha den med en vit skjorta och nåla upp håret i en bulle för den perfekta looken för kontoret.

När du väljer kängor till klockor, se till att stövlarna inte är för breda runt ankeln. På så sätt kan du bli kontraproduktiv och förvränga dina ben. Satsa på en ankelnära passform som inte sticker ut på benen.

Klockorna är universella och snygga, och betonar samtidigt perfekt fördelarna med en kvinnlig figur. Beroende på resten av stylingen kan du bära dem vid många tillfällen - fest, dejt och till och med till kontoret. Vi hoppas att vi har löst dina tvivel angående valet av skor för dessa ikoniska byxor.