Skor till karnevalet - de bästa förslagen 2019

Nyårsafton ligger bakom oss, och karnevalen ligger framför oss. Det är årets år som du helt enkelt måste spela, oavsett allt. Men för att det ska hända, förutom en bra händelse, bör du också hitta en vacker, unik stylisering där du kommer att känna dig som en stjärna. Hur man gör det? Personligen rekommenderar vi dig att börja med ... skor! Det här är inte helt traditionellt, men det är upp till skor att bestämma hur bra du kommer att vara på karnevalfestet.

Platt, men bekvämt

Plana skor passar trots utseende till många stilar. Dessutom betyder platt inte helt utan att öka. Sådana skor kan ha två- och tre-tums klackar, vilket gör billigt ett nöje. Många karnevalsfester är förknippade med olika klädkod, ibland klär de sig. I det här fallet är det bäst att använda låga klackar eller vackra balettskor. Kom ihåg att bekvämlighet är det viktigaste, speciellt om du vill ha kul. Ballerinas kommer att passa byxor och korta kjolar.

Hög men sexig

Höga stövlar, till exempel höga klackar , är det perfekta valet om du kommer till karnevalfest i en vacker, elegant klänning. Lyckligtvis har de höga klackarna på senare tid inte modet, och de är något lägre, vilket förlänger benen och betonar vackra, feminina kalvar. Sätt på sådant skor för en popup-klänning, och du slår ut alla i rummet. Kom också ihåg om färgerna. Även om svart stilettos är klassiska, är det värt att återuppliva karnevals tid med nya, vackrare färger. Kanske rött, vitt eller blått blir bara rätt?

Matcha skor till outfit och ... själv!

Det finns många olika skorskor på marknaden som är lämpliga för klänningar. Vi rekommenderar att du tittar på vår avdelning med pumpar, samt med låga skor. Kanske hittar du själv det mest intressanta och det mest passande paret. Och om det händer, låt oss veta att du har en bra tid under den extremt långa karnevalen i år!