Skor + strumpbyxor = perfekt kombination, om du kan dessa regler


Frost utanför fönstret behöver inte få dig att ge upp att bära kjolar eller klänningar. Om du ser till att hålla dig varm behöver dessa klädesplagg inte hamna längst ner i din garderob i väntan på att våren ska komma. Allt du behöver är... strumpbyxor. Undrar du hur du kan kombinera dem med dina favoritskor för att inte begå en modefaux-pas? Du har kommit till rätt ställe! Med våra tips blir denna uppgift en barnlek.

Några anledningar till varför vi älskar strumpbyxor

Tights är räddningen för anhängare av klänningar och kjolar när temperaturerna börjar sjunka. Ett extra lager i form av ett matchande material kommer att skydda dina ben mot kyla och frost, och du kommer fortfarande att kunna se feminin ut och känna dig självsäker.

Att ge värme är dock inte det enda som tights kan göra. Strumpbyxor är trots allt inte bara ett vinterattribut! De kan framgångsrikt komplettera många stilar för varje säsong, lägga till en snygg prick över "i". Tack vare dem kan du dessutom få dina ben att se längre och smalare ut på ett ögonblick. 

Du undrar dock hur du kan kombinera dem med dina favoritskor för att inte göra ett modestatement faux-pas? Du har kommit till rätt ställe! Med våra tips blir denna uppgift en barnlek. Låt oss börja!

Svarta strumpbyxor

Svarta skor kan optiskt förkorta de exponerade benen. Om du inte kombinerar dem med en svart botten, skapar en sammanhängande, vertikal linje. För detta ändamål kommer leggings eller svarta byxor att vara perfekta. 

Vill du ha en kjol eller klänning? Inget förlorat! Ha bara svarta strumpbyxor. Välj en tunn eller tjockare modell och matcha dem med skor – klassiska stövlar, snygga ballerinor eller stövlar i militärstil. Se till att dina skor är mörka i färgen.

Under inga omständigheter kombinera inte svarta strumpbyxor och lätta skor. Denna kombination ser aldrig bra ut!

Nakentights

Du vill ha beiga lårbyxor, men svarta strumpbyxor krockar bara med dem och stör den raffinerade minimalismen? Byt ut dem mot nakna strumpbyxor som kommer att skapa en oavbruten linje av ben och optiskt förlänga dem. Du kan bära både klänning och kjol till denna outfit. Håll dig till regeln om tre färger och skapa ett set i dämpade färger, genom att till exempel kombinera beige, vitt och brunt.

Mönstrade tights

Vad sägs om mönstrade strumpbyxor? Använd deras ovanliga utseende och behandla dem som en bas för att skapa en sammanhängande styling. Du kan kombinera tights med flickaktiga prickar eller blommor med tunga stövlar i militär stil. På så sätt får du en originell effekt och du kommer att se fantastisk ut!

Om du känner för mindre tjejmönster, ta på dig strumpbyxor i uttrycksfulla, geometriska former, till exempel diamanter. Du kan bära dem med en liten svart klänning eller din favorit pennklänning med en jacka. Välj klassiska mockastövlar som kommer att komplettera denna snygga kombination på ett diskret sätt. Klädd så här kan du framgångsrikt gå till kontoret.

Uppmärksamhet! När du väljer mönstrade strumpbyxor, gömma dem inte under en lång klänning eller kjol. Visa upp dem och skapa WOW-effekten!

Sexiga fisknät

Nätstrumpor kommer att vara perfekta i kombination med långa stövlar i läder över knäet. Ta på dig en minikjol i läder och en svart polokrage för en sexig kombination.

Om du letar efter en outfit som inte bara fungerar på datum, kombinera nätstrumpor med tunga stövlar, överdimensioneraden midi-skjorta och kjol. På detta sätt, utan större ansträngning, får du effekten av en chic rebell.

Under kalla dagar kan du bära en lång dubbelknäppt kamelkappa över båda dessa outfits. Denna färg kommer perfekt att bryta den monokromatiska svarta, vilket gör att du ser ännu mer elegant ut.

Färgglada yrsel

Om du är intresserad av djärva kombinationer och inte är rädd för att leka med mode, välj färgglada strumpbyxor och behandla dem som fokuspunkten för din styling.

Vad sägs om intensiv rosa? Bär dem med silverskor och skapa en outfit som speglar din individuella stil. Trots allt tillhör världen de modiga!

Vilka tights med klackar?

Högklackade skor kommer att fungera för många tillfällen. Du kan bära dem på kontoret, på en dejt eller för ett affärsmöte. Om du vill se professionell ut, undvik bara ben. Allt du behöver göra är att välja strumpbyxor med dämpad tjocklek så är du redo! 

Nakentights som visuellt förlänger dina ben kommer att vara perfekta för skor i beige nyanser. Å andra sidan, om du planerar att bära svarta höga klackar, ta på dig svarta strumpbyxor. Ett tunnare material kommer att se bra ut i kombination med glänsande läderskor, medan ett tjockare kommer att fungera med matta och mockaklackar.  

Tights och skor med öppen tå - HIT eller KIT?

Tights med klassiska sandaler är inte den bästa idén. Men när du tar på dig höga skor med öppen tå kan du framgångsrikt bära strumpbyxor. Kändisar i år älskade skyhöga sandaler i svart i kombination med svarta strumpbyxor.

Uppmärksamhet! Se till att du väljer en tunn som en dimma modell där det inte kommer att finnas några förstärkningar.

Känn dig feminin året runt!

Som du kan se, även i dåligt väder behöver du inte ge upp kvinnors klänningar och kjolar. Allt du behöver göra är att skaffa strumpbyxor av bra kvalitet som skyddar dig från kylan. Vi är övertygade om att det med våra tips blir väldigt enkelt för dig att kombinera dem med skor!