Skor perfekt för nyårsafton!

Ditt nyår måste ha - unika höga klackar

Höga klackar är tidlösa skor som vi kan sätta på jobbet, för möten med kunder, för prov eller en födelsedagsfest. Dessa höghælta tofflor är ett måste för ett bröllopsfest. Vilka är de bästa pinnarna för nyårsafton? Låt oss välja de som matchar färgen på vår skapelse. Låt oss komma ihåg den 31 december, vi har roligt överallt, så: glitter, neonfärger, ombrehjältar, intressanta utskärningar eller tjocka plattformar är i tid! Vi kan göra våra klackar ett klädsel som kommer att locka till sig. Vad ska vi undvika? Obehagligt skor - fötterna börjar ont efter några timmar och med en trevlig rolig tråd. Besluta att skapa ett favoritpar höga klackar "för speciella tillfällen", var uppmärksam på om de har gått ur mode och om de är i gott skick - slitna skor kan vara lika obekväma som de felaktiga! Stora, nya höga klackar i alla regnbågens färger har för oss butiksbutiken ButyModne .pl.

Delikat sandaler

Sandaler med tunna ränder ser perfekt ut mot klänningen: luftig, läckande eller tätt passande - säkerligen kommer en sådan kostym att göra en känsla! Sommarskor kan också kombineras med svarta silkeöveraller. Låt oss ta hand om att våra glansiga sandals häge är orimligt höga - det kommer att lägga ljus och nåd och hjälpa oss att vinna titeln på bolldronningen. En anmärkning: Vi måste flytta perfekt i sådana skor. Om nyårsfesten organiseras i en lägenhet i ett bostadshus, låt oss välja ett lite mindre extravagant skor.

Klassiska, eleganta pumpar

För nyårsafton kan vi också skapa klassiska höghältade pumpar . Vi ser elegant och stilfull ut i dem. Det är ett bra alternativ om vi gillar att dansa, för efter några timmar av roligt blir vi inte tvungna att byta skor. På hemsidan för ButyModne .pl webbshop hittar vi ett stort urval av pumpar i olika färger. Vi är inte begränsade till klassisk svart, även om det passar perfekt kvällsfesten. På nyårsafton kan vi bära skor i pastellfärger, till exempel rosa pärla eller i nyanser av ovanligt vitt - vi väntar på de mest moderna pumparna under säsongen. Men vad ska man göra när den 31 december närmar sig vänner inbjudningar till fester, och klänningar och höga klackar är inte vår saga?

Eller kanske helt annat skodon?

Som ordspråket - vad nyårsafton, hela året, så låt oss ägna denna speciella natt som vi vill - på en pub med god öl och musik, eller med vänner på domówce 80 stil klänning och skor Vad vi bör välja sådana mindre balsalar utgång? Det viktigaste är vår bekvämlighet och välbefinnande - Vi tar inget kjolar, om 364 dagar om året som vi gå i byxorna och inte tvinga dig själv att göra skönhetsbehandlingar, om vi inte känner för det. Men kom ihåg att denna kväll utseende är viktigt, så låt oss ta hand om sig själv. Vad sägs om skor? Särskilt bra ballerina, bundna skor, gymnastikskor, stövlar, och även stövlar! Om vi ​​behöver ett nytt par kan våra favoritskor hittas på hemsidan ButyModneCom.

Nyårsaftonpartiet bör vara en speciell händelse för oss, så låt oss göra oss redo för att det ska se bra ut och ha roligt hela natten. Ett oumbärligt element i outfiten matchar skor. I slutet av december är det verkligen dags att välja "en och enda" - ett par där vi välkomnar det nya 2019-året.