Skor för vintern - vad ska man välja för att inte bli kall?

Den vackra polska hösten slutar långsamt. I ögonkastet försvinner november också, för att inte tala om september och oktober. Eftersom denna regnperioden var mycket förlåtande och gav oss mycket soligt väder hoppas vi att vintern inte kommer att ge i snön och i slutändan kommer vi att ha en vit jul.

Och när det händer är det värt att tänka på rätt kläder i november. Om jackan inte skulle ge oss ett problem kan skor redan. Hur hanterar du detta problem? Hur man överlever den första attacken av snöflingor?

Skor för kvinnor - för skola och arbete

Tänk på vad du redan har och vad du behöver. Gör en rengöring i garderoben - julrengöring måste äntligen servera något. Ta hand om dina fötter. Förutom fysisk vård, eller kosmetiska procedurer, behandla dig själv med lämpliga skor, varma och torra, vattentäta. Material av hög kvalitet, lätt att rengöra, kommer att se till att paret överlever i mer än en säsong. Välj skor med päls. De gör sitt jobb mycket bättre än ojämna skor. Om vi ​​blir överraskade med mycket snö i år, så fungerar snöstövlarna bäst i denna roll. Om inte - det är värt att välja stövlar eller eleganta knytskor, inte bara höga klackar som passar alla affärsstilar. Vi kan också välja officerarna, höga, nästan under knäet, av läder. Glöm inte stövlarna, även knäet, vilket kommer att göra din dag bokstavligen. I detta avseende tillåter mode för hösten / vintersäsongen 2018/19 oss att gå vild.

Mäns skor - elegans för vintern

Vi glömmer inte män! Män har också möjlighet att visa sig. Mäns snö stövlar kommer att bevisa sig under jakten på julklappar och julgranen, för vilken du långsamt måste titta runt om två veckor. Läderskor är årets höjdpunkt, särskilt de eleganta. De kommer att passa män, fluffiga rockar och korta jackor. Herrar kan också välja olika typer av trappers, som är lika fashionabla som kvinnliga officerare. Högra övre hälen på skon ger vattentäthet. Ingen snö går in i strumpan.