Skor för bröllop och bröllop - sandaler, höga klackar eller pumps? Vilken modell av skor ska man välja?


Skor för ett bröllop är en av de viktigaste delarna av styling. Oavsett om du är en brud eller en av de inbjudna gästerna - korrekt utvalda skor kommer att garantera jättekul tills gryningen. Vilken skomodell ska du välja? Sandaler, pumps, eller kanske klassiska höga klackar? Vilka överväganden bör du tänka på när du köper skor för en bröllopsceremoni och mottagning? Kolla in våra tips.

Vi väljer skor till bröllopet - några viktiga tips

Det kan inte förnekas att vi ägnar större delen av vår tid åt att hitta den perfekta klänningen. Det är här all uppmärksamhet fokuseras. Alla pratar om klänningen och alla tittar på den. Ändå är väl valda skor lika viktiga, eftersom vår komfort och välbefinnande beror på deras komfort. När du väljer skor för ett bröllop och ett bröllopsmottagning är det värt att uppmärksamma några viktiga detaljer.

Vilka skor fungerar på ett bröllop? Hur väljer man de perfekta skorna?

  • Välj modeller gjorda av naturläder.

  • Välj dina skor för säsongen.

  • Se till att skorna är bekväma och tryck inte på fötterna.

  • Skostilen för ett bröllop bör matcha klänningens snitt.

  • Matcha färgen på skorna till outfit på färgen.

  • Ta dig tid att hitta den perfekta modellen.

Även om ovanstående tips är ganska uppenbara glömmer vi dem ofta, särskilt när vårt huvud handlar om att organisera en fest eller, när det gäller gäster - att köpa den perfekta outfiten. Glöm inte att kvaliteten och komforten på skorna för bröllopet beror på hur framgångsrikt det kommer att bli!

Höga klackar, pumps eller kanske sandaler? Skor för bröllop

Principen att välja skor för ett bröllop är analogt med valet av skor som köpts för andra tillfällen. Den övergripande frågan, förutom komfort, är att matcha dem med klänningens färg och snitt.

Ta på dig när du bestämmer dig för en lång klänning klassiska höga klackar eller eleganta högklackade sandaler. Dessa modeller kommer att förlänga benen vackert och smala hela figuren. Dessutom ser en kvinna i höga klackar extremt effektiv, smakfull ut och lockar uppmärksamhet. Höga klackar fungerar speciellt för kortare kvinnor och kvinnor som känner sig bekväma med höga klackar.

Om en kort klänning är ditt val, rekommenderar vi att du tittar mot snygga sandaler med fotled. Kom dock ihåg att denna dekoration optiskt förkortar benen, så det kommer att vara ett optimalt val för långa damer.

Pumpar för bröllop? Självklart! Genom att ersätta höga klackar med pumpar kommer du att hålla dig bekväm och undvika smärta i fötterna. Dessutom kännetecknas pumparna av en stabil häl, oftast i form av en stolpe, tack vare vilken de kommer att vara ett bra val för kvinnor som föredrar plattklackade skor dagligen.

Eller kanske ballerina? Denna modell av skor köps ivrigt av långa kvinnor, men inte bara. Ballerinor är söta skor för sommarstyling eftersom de ser känsliga ut och inte överväldigar outfiten. Dessutom är de ett bekvämt alternativ till modeller med en nål eller en stolpe, varför kvinnor som värdesätter komfort och frihet under bröllopskul är mer och mer villiga att välja modeller med en platt sula.

Vilken färg på skor ska du välja för ett bröllop?

Besvara frågan, vilken färg ska skor för ett bröllop, bör du överväga funktionen hos de valda skorna. Intressant nog kan rätt valda förändra stylingen avsevärt.

Klassiska färger som svart, vitt eller naken passar perfekt till klänningen och andra tillbehör. Om din avsikt är att betona ett element, kanske det är värt att ta på sig skor?

Metallisk, blank, med många prydnader, eller kanske i en intensiv färg? Perfekt, men kom ihåg det när du väljer uttrycksfull skor till ett bröllop, klänningen ska vara blygsam och i dämpade färger för att undvika överflöd och att skorna inte överväldigar stylingen.

När du skriver en bröllopslook är det värt att uppmärksamma hela figuren och betona vad du vill uppmärksamma dina festkompisar. Och viktigast av allt - när du väljer skor för bröllopet, planera dina inköp i god tid så att du kan testa dem i fred. Var uppmärksam på kvaliteten på utförandet och materialet från vilket de sys. Även den vackraste och mest effektiva modellen kommer att vara ett missat köp om det visar sig vara valt skor till ett bröllop de är obekväma, instabila eller obekväma.