Skopresentatör - en idé för en present till fars dag


23 juni är datumet som alla pappor väntar med spänning på. Fars dag är den perfekta tiden att ge en fin present. Om din pappa redan har allt hans hjärta önskar, har vi en idé till något som han säkert kommer att gilla. Trots allt är ett par bekväma skor något som var och en av oss behöver.

Presentskor till pappa

Snart är det fars dag! Undrar du vad du ska ge i present till en person som har bokstavligen allt ditt hjärta önskar? Det är lätt! Din pappa kommer säkert att le brett vid åsynen av nya, bekväma skor.

Välj mellan mysiga tofflor, bekväma sportskor, trekkingskor och vardagsmodeller och var säker på att mottagaren blir uppriktigt glad!

Är presentskor en bra idé?

Innan vi går in på detaljerna, låt oss skingra alla tvivel. Många undrar om det är en bra idé att köpa skor som present. De som är mer vidskepliga undviker ett sådant köp och vill inte få gemensamma vägar att plötsligt skilja sig åt. 

Som tur är behöver presentskor inte vara en källa till otur och obehagliga uppbrott. När allt kommer omkring älskar pappor praktiska presenter! Istället för att köpa ytterligare ett par strumpor eller en tråkig kopp, gå ett steg längre och välj något som kommer att hålla din pappa bekväm hela dagen: skor. 

Om du fortfarande är rädd att skorna i present kommer att ge din pappa en dålig strimma så behöver du tydligen bara kasta en slant i en av skorna och på så sätt jaga bort eventuella problem :-)

Inte en så svår nöt att knäcka

När du köper skor till en fars dag-present, följ några enkla regler. Du kan i hemlighet arbeta med din mamma för att få den information du behöver, eller smyga en titt på din pappas favoritskor när du är på besök. Du kommer att se att det inte är en så svår nöt att köpa skor i present, och samtidigt slipper du begå en snedsteg.

#1 Storlek

En välsittande skostorlek är nyckeln till framgång när man köper dem som present till pappa. Du kan be din mamma om hjälp eller ta en titt på din pappas samling själv när du besöker dina föräldrar.

#2 Stil

Lika viktigt som storleken på skorna är deras stil. Denna aspekt kan påverka om presenten kommer att bäras med nöje eller snarare kommer att döljas längst ner i garderoben. Se till att din pappa föredrar klassikerna eller föredrar innovativa lösningar. 

#3 Material

Den sista, men inte minst, egenskapen som är värd att tänka på när man köper skor till present är materialet som skorna är gjorda av. Om din pappa så länge du kan minnas klagade på svårigheterna med att underhålla mockaskor, ge upp detta material till förmån för naturligt läder.

Låt dig inspireras av våra rekommendationer

Nu kommer du definitivt att kunna göra en present till pappa till en hit. Om du letar efter färdiga inspirationer har du kommit till rätt ställe. Med dig i åtanke har vi samlat dem på ett ställe och grupperat dem i praktiska kategorier. Att jobba! 

Skor för en aktiv pappa

Älskar din pappa att spendera tid aktivt? Om han tycker om att träna på gymmet på sina lediga eftermiddagar kommer sportskor att bli en hit. Vad sägs om Nike svarta träningsskor? De ser väldigt mångsidiga ut och stöder samtidigt foten perfekt tack vare dämpningen av mjukt skum.

Har din pappa nyligen nämnt att han vill gå långa promenader i bergen? Välj andningsförmåga vandringsskor med ökad vattenbeständighet, tack vare vilket äventyret med klättring kommer att bli ännu trevligare!

Skor för pappa som gillar vila

Istället för att aktivt spendera fritid, föredrar din pappa mer passiv rekreation? Då blir de den perfekta presentidén bekväma tofflor! I vår webbutik hittar du en hel massa olika modeller – från klassiskt rutigt material, genom mysiga pälsrockar, till slip-on skor hemma fodrade med ett varmt fårskinn. 

Skor för den avslappnade pappan

Om din pappa gillar att vara uppdaterad, satsa på en modell som hjälper honom att få önskad effekt. Välj mellan vita sneakers och klassiska sneakers som säkert kommer att tilltala mottagaren. Vill du bli lite galen och är säker på att du på detta sätt kommer att få ett uppriktigt leende på din pappas läppar? Välj färgglada modeller perfekta för en avslappnad pappa. Här är några av våra förslag: 

- vita sneakers för män med bruna inlägg

- röda läder sneakers

- Gråa herrskor

- röda sneakers för män

Skor för en elegant pappa

Om du förbereder en present till en elegant pappa, satsa på klassikerna. Välja universella skorsom kommer att fungera för många tillfällen. Om din pappas kollektion saknar bruna klänningsskor kommer han säkert att bli glad över en sådan gåva.

Spara kvittot och njut av den perfekta presenten till fars dag

Det finns ytterligare en sak att tänka på när du bestämmer dig för att köpa skor till en fars dag-present. För att undvika problem med eventuell reklamation eller byte av storlek, spara bara kvittot. Vi tror att du tack vare våra tips kommer att kunna organisera en perfekt present!