Semestern närmar sig med stormsteg. Vi tipsar om vilka skor som bör packas


När du packar en resväska för semestern bör du följa några enkla regler för att känna dig bekväm oavsett var du är. Rätt skor är lika viktigt som solglasögon och solkräm. När allt kommer omkring vill du inte spendera hela semestern med att klaga på skav eller blåsor. Vi föreslår vilka skor som ska finnas i din resväska.

Regeln för de magiska tre

Tre – lika många par skor borde räcka till din semester. Det verkar omöjligt för dig? Låt oss leda dig ur misstaget! Genom att följa regeln om de magiska tre, kommer säkert inga par skor att finnas kvar längst ner i din resväska, vilket skapar onödig ballast. När du planerar ditt val av semesterskor, se till att alla tre paren är tillräckligt mångsidiga för att passa din garderob. Det är ännu viktigare att minst två av dem är riktigt bekväma.

Funktionalitet> mod

När du väljer skor för en semester är det mycket viktigt att anpassa dem till den planerade aktiviteten. Planerar du några timmars rundtur i den historiska staden eller bergsklättring? Nya, höga klackar kommer sannolikt inte att vara din allierade. Planerar du att sola på stranden? Stängda stövlar är det sista du behöver.

Var bara uppmärksam på funktionalitet. När man ska på semester är det mycket viktigare än mode. När allt kommer omkring är det sista du behöver skavsår och blåsor som hindrar dig från att gå igenom dina planer. Välj skor som är bekväma, lätta och mångsidiga. Lär känna våra förslag!

strandsemester

Ska du till havet? Satsa på frihet. Packa skor som du kan bära framgångsrikt till stranden, för en promenad och till middag på restaurangen. Vi tipsar om vilka skor som fungerar bäst.

  1. Bekväma sandaler

För henne: Svart damsandaler gjorda av ekologiskt läder detta måste ha för varje semester vid havet. Den halkfria sulan garanterar din säkerhet, och den mjuka innersulan garanterar verklig komfort. Den här typen av skor kommer perfekt att matcha både klänningar och shorts samt luftiga linnebyxor. 

För honom: Vattentäta sandaler för män med spänne De är mycket praktiska, tack vare vilka de kommer att vara perfekta för varje man som bryr sig om sin komfort och eleganta utseende. Innersulan gjord av flexibelt skum ger dig verklig komfort. 

  1. Ett par universella, platta skor

För henne: Bekväm, beige mocka sneakers Det är en bra blick för promenader på piren med mera. En hög sula i kombination med en neutral nyans förlänger dina ben optiskt.

För honom: Klassisk, svart Vansy är ett utmärkt val för längre promenader. Ovandelens andningsmaterial kommer att förhindra att dina fötter svettas, och den universella designen gör att du kan kombinera dem med jeans och en rutig skjorta med uppknäppt, vilket gör att du ser underbar ut även på en dejt.

  1. Skor för kvällen

För henne: Pumpar på stolpen de kommer att visa sig användbara inte bara på kvällen. Den genomsnittliga höjden på hälen och ankelremmen ger dig stabilitet och komfort, och skon i en universell nyans av marinblått passar praktiskt taget alla kvällsstylingar.

För honom: Formell skor i läder kommer att fungera om du vill överraska din partner och ta dem till en exklusiv restaurang för en utsökt middag. Naturmaterial kommer effektivt att förhindra att dina fötter svettas och garanterar dig ojämförlig komfort.

Semester i bergen

Att vandra i fjällen kräver rätt anpassade skor. Välj vattentäta vandringsskor med en styv sula som ger dig stabilitet och stöd i ojämn fjällterräng. Kom dock ihåg att du förutom att gå längs lederna kommer att göra andra aktiviteter. Av denna anledning behöver du bekväma sandaler och sneakers. Lär känna våra typer.

  1. Vandringsskor

För henne: Beige vandringssneakers på en högtrappersula kommer att ge dig komfort även under de längsta bergsvandringarna, samtidigt som du betonar din ursprungliga känsla för estetik.

För honom: Sport trekking skor tillverkad av vattentätt läder är en garanti för framgångsrik fjällvandring oavsett väder.

  1. Bekväma sandaler

För henne: Bekväm läder sport sandaler detta måste haom du planerar en resa till bergen. Skorna har en bekväm kardborrestängning och den neutrala, beige färgen gör det lätt att matcha dem till vilken styling som helst. 

För honom: Mjuk och bekväm, märkessandaler de kommer att få dig att se och må bra i alla situationer.

  1. Casual sneakers

För henne: Söt sneakers med hög sula är en garanti för ett original utseende. Tack vare dem kommer du optiskt att förlänga dina ben. Den ljusgrå färgen kommer att passa praktiskt taget allt.

För honom: Klassisk ankelhöga sneakers det är ett utsökt komplement till alla stylingar. De kommer att ge dig komfort oavsett dina planer.

Som du kan se är det en barnlek att välja rätt skor för semestern. Genom att hålla dig till några grundläggande regler kommer du att säkerställa komfort och stil oavsett var du går.