Perfekta vinterstövlar för tonåringar. Vi skingra tvivel


Tonåringar kan vara mycket krävande, särskilt när det kommer till att välja skor. Saken blir ännu svårare när det kommer till vinterskor. Ta reda på vad du ska leta efter när du väljer vinterstövlar för ungdomar och se till att även den största frosten inte hindrar ditt barn från att vara aktiv utomhus.

En svår nöt att knäcka

Shopping med tonåringar kan vara fullt av dilemman. Korrekt skoutseende är inte det enda bekymmer som måste mötas. Det är lika viktigt att vinterkängorna är funktionella. 

Tonåringar älskar säsongsbetonade aktiviteter som ingen annan. Att åka snöboll, göra snögubbe eller åka pulka är aktiviteter som kräver rätt skor. Förutom utseende som en nyckelfunktion är det viktigt att vinterkängorna är vattentäta, sköna och varma. Glöm inte heller att de är lätta att ta på och av.

Om du inte vill att något ska hindra ditt barn från att vara aktivt utomhus, se till att förse dem med vinterstövlar. Läs vidare och ta reda på att den här uppgiften är mycket enklare än du kanske tror från början!

Vattentät eller vattentät?

Hydrofobt material är en extremt viktig egenskap hos alla vinterkängor. Undrar vad som är skillnaden mellan vattentät och vattentät? Låt oss skingra dina tvivel!

Vattentäta stövlar är perfekta för duggregn och relativt lätt regn och snö. Vintrarna i Polen kan vara riktigt kalla. Om du vill att ditt barn ska njuta fullt ut av vintervädret, välj vattentäta skor. Täta sömmar och ett innovativt foder hindrar vatten från att komma in i skon, vilket skyddar ditt barn från att bli förkyld.

Snöra eller fästa?

Skola, fritidsaktiviteter, hushållssysslor, träffa vänner och gemensamma utomhusaktiviteter är tidskrävande aktiviteter. Slip-on vinterstövlar kommer att vara ett utmärkt val för upptagna tonåringar. En dragkedja eller kardborrelås gör att de kan ta på och av sina skor på nolltid utan att slösa bort värdefull tid. 

En perfekt lösning som kombinerar snörningsskors estetik med expresspåtagning är skor som trots snören innehåller en dragkedja.

För barn eller vuxna?

Ett annat dilemma du står inför är om du ska välja mellan barn- eller vuxenskor. Valet beror på storleken på ditt barns fot. De flesta barnskorna finns upp till storlek 36. Dammodeller finns även från denna storlek, även om vissa kan finnas även i storlek 35.

Modeller av barns vinterstövlar är så olika att även tonåringar kommer att hitta något som uppfyller deras förväntningar. En ytterligare fördel med sådana skor är den lämpliga profileringen, som ger ordentligt stöd för fötterna, vilket eliminerar eventuell valgus.

Snygg eller bekväm?

Även om tonåringar kan ha en lite olika åsikt om detta, sätt inte under några omständigheter stil framför komfort och funktionalitet. Lyckligtvis är numera valet av vinterkängor för ungdomar så brett att du inte behöver välja mellan de två.

Kom ihåg att vinterstövlar ska vara relativt lätta och slitstarka. Det är lika viktigt att deras sula är halkfri och stabil. Denna design kommer att förhindra eventuella fall på isiga ytor.

Var också särskilt uppmärksam på skons korrekta andningsförmåga. Välj skor gjorda av ett innovativt membran eller klassiskt läder som förhindrar inträngning av fukt och vatten inuti skon, samtidigt som du säkerställer korrekt luftcirkulation under fysisk aktivitet. Detta har en enorm inverkan på komforten med att använda vinterstövlar för ungdomar.

Möt våra favoriter

Älskar din dotter fashionabla stilar? Välja märkesstövlar i stil med stövlar gjord av syntetiskt läder. Den naturliga lädersulan kommer att eliminera problemet med att fötterna svettas, och en extra dragkedja på insidan av skon kommer att påskynda på och ta av dem. Dessa skor ser bra ut i sällskap med byxor och klänningar.

Vad sägs om söta mukuluki? Isolerade med andningsbar päls, snökängor är perfekta för frostiga dagar. De passar både jeans, leggings och träningsbyxor. Varje fashionabel tonåring kommer säkert att älska dem! Kom dock ihåg att mockaskor kräver särskild vård. För att undvika fula saltfläckar, använd regelbundet preparat avsedda för denna typ av skor.

För en snygg tonåring kommer de dock att vara varma och bekväma Timberki stövlar fästs med kardborreband. Den fashionabla gula färgen och den lämpliga designen kommer att få din son att må bra oavsett väder. Tät päls längs hela överdelens längd och en mycket varm innersula kommer att ta hand om sin termiska komfort, och kardborreknäppningen kommer att säkerställa verklig komfort.   

Om din son föredrar snörskor, gå för det ankelstövlar i läder isolerade med fleece. En extra dragkedja sydd på sidan av skon gör att du snabbt kan ta på och ta av skor, och det klassiska snittet kommer perfekt att matcha nästan vilken styling som helst.

Vi hoppas att vi lyckades skingra alla dina tvivel. Genom att följa våra tips hittar du säkert de perfekta vinterkängorna för ungdomar som kombinerar stil och funktionalitet.