Perfekta skor för nyårsafton!


Vi ska börja göra oss redo för nyårsafton. Oavsett var vi tillbringar denna speciella kväll, kom ihåg om oss själva i organisationens hetta. Att planera din outfit och smink är jättekul och trevliga känslor. Låt oss välja fashionabla kläder, matchande accessoarer och fenomenala skor för att må bra och välkomna det nya året med ett leende.

Din nyårsafton måste ha - unika höga klackar

Höga klackar är tidlösa skor som kan bäras på jobbet, för möten med kunder, för tentor eller för en födelsedagsfest. Dessa skor med en karakteristisk högklack är också ett måste för ett bröllop. Vilka höga klackar kommer att vara bäst för nyårsfest? Låt oss välja de som matchar vår outfit när det gäller färg. Kom ihåg att den 31 december har vi mycket roligt, så: glitter, neonfärger, ombre klackar, intressanta utskärningar eller tjocka plattformar är trendiga ikväll! Vi kan göra våra höga klackar till ett element av kläder som kommer att locka uppmärksamhet. Vad ska vi undvika? Obehagliga skor - våra fötter börjar göra ont efter några timmar och med ett trevligt trådspel. När du bestämmer dig för att ta på dig dina favoritpar med höga klackar "för speciella tillfällen", var uppmärksam på om de är omoderna och om de är i gott skick - slitna skor kan vara lika obekväma som dåligt utrustade! Vår onlinebutik erbjuder fantastiska nya klackar i alla regnbågens färger KeeShoes.pl.

Fina sandaler

Sandaler med tunna ränder kommer att se perfekt ut med en klänning: luftig, flytande eller tight - vi kommer definitivt att göra en sensation med denna outfit! Vi kan också kombinera sommarskor med en svart siden jumpsuit. Låt oss se till att hälen på våra glänsande sandaler är orimligt hög - det kommer att ge oss lätthet, nåd och hjälpa oss att vinna titeln baldrottning. En anmärkning: vi måste röra oss perfekt i sådana skor. Om nyårsfesten anordnas i en lägenhet i ett flerfamiljshus, låt oss välja lite mindre extravaganta skor.

Klassiska, eleganta pumpar

Vi kan också sätta på klassiska sådana till nyårsfesten skyttlar på en medium häl. Vi kommer att se eleganta och snygga ut i dem. Detta är ett bra alternativ om vi gillar att dansa, för efter några timmars kul kommer vi inte att tvingas byta skor. På webbutikens webbplats KeeShoes.pl vi kan hitta ett stort urval pumpar i olika färger. Vi är inte begränsade av klassiskt svart, även om det är perfekt för en kvällsfest. På nyårsafton kan vi ha skor i pastellfärger, till exempel rosa pärla eller i nyanser av ovanligt vitt - de mest fashionabla väntar på oss skyttlar under säsongen. Men vad ska jag göra när den 31 december närmare och närmare inbjuder vänner till fester och klänningar och höga klackar är inte vår saga?

Eller kanske helt andra skor?

Enligt ordspråket - vad är nyårsafton, så året runt, så låt oss tillbringa den här speciella natten på det sätt vi tycker bäst om - på en pub med god öl och musik, eller med vänner på en fest i stil med 80 -talet Vilka kläder och skor ska vi välja för sådana mindre balsalevenemang? Det viktigaste är vår komfort och välbefinnande - ta inte på dig kjol om vi bär byxor 364 dagar om året och tvinga oss inte att göra skönhetsbehandlingar om vi inte känner för det. Kom dock ihåg att utseendet spelar roll i kväll, så låt oss försöka ta hand om oss själva. Hur är det med skorna? Ballerinor, bundna skor, sneakers, stövlar och till och med stridsstövlar kommer att fungera bra! Om vi ​​behöver ett nytt par finns våra favoritskor på webbplatsen KeeShoes.pl.

Nyårsaftonpartiet borde vara en unik händelse för oss, så låt oss förbereda oss för att det ska se bra ut och ha roligt hela natten. Matchande skor är en oumbärlig del av outfiten. I slutet av december är det verkligen hög tid att välja "de enda" - ett par där vi välkomnar det nya, 2019.