På jakt efter ostörda proportioner. De bästa modellerna av skor för små fötter


Har du små fötter som ser ganska oproportionerliga ut mot resten av din figur? Koppla av! Det finns flera beprövade knep som hjälper dig att optiskt förlänga dem. Alla är relaterade till rätt val av skor. Kolla hur du blir av med småfötterkomplexet på ett ögonblick och återfår ostörda proportioner.

Beprövade knep för att bli av med komplex

Om du är ägare eller ägare till oproportionerligt små fötter behöver du inte hamna i komplex. Allt du behöver göra är att använda våra beprövade knep så förlängs dina fötter optiskt på ett ögonblick. Det enda du behöver är ... rätt utvalda skor. 

Undrar vilka modeller som är bäst för små fötter? Du är på rätt plats. Låt oss börja!

#1 Spetsiga näsor

Undvik skor med runda eller fyrkantiga tår som kan få dina fötter att se kortare ut. Välj istället spetsiga skor som finns i en mängd olika stilar. Detta gör dem perfekta för många tillfällen. Välj dagligen skor med spetsiga tår på en platt sula, och för större utflykter, välj att bära sådana skor med klackar.

Bär dem med kostymer, kostymer, klänningar och jackor. Förutom en festlig och affärsgarderob kan du framgångsrikt bära dem med jeans eller byxor chino, vilket ger en touch av elegans till alla stilfulla outfits tillfällig.

Här är några dammodeller som hjälper dig att lösa problemet med oproportionerligt små fötter:

- beige klackar med satinfinish

- beige pumps på ett bekvämt inlägg

- svarta sandaler med hög klack

- rosa, spetsiga ballerinor

#2 Monokrom finish

Om spetsiga tår inte tilltalar dig kan du välja en monokromatisk finish. Se bara till att färgen på dina skor matchar färgen på dina byxor eller strumpbyxor. Bär svarta pumps med svarta strumpbyxor och beige loafers med beiga byxor.

Tack vare detta kommer du att kunna skapa en optisk illusion som hjälper dig att hantera komplexet av disproportioner mellan dina fötter och resten av din kropp. Se till att kolla in dessa modeller som du hittar i vår webbutik:

- grå klänning skor för män

- kvinnors svarta högklackade pumps

- beige tofflor för kvinnor

- ekologiska cowboystövlar i mocka

#3 Nakenskor

En bull's-eye med oproportionerligt små fötter är köttfärgade skor som ser helt enkelt galna ut i kombination med öppna ben. Dessutom förlänger sådana skor inte bara optiskt själva fötterna, utan också hela benen, vilket skapar WOW-effekten.

Allt du behöver göra är att välja skor i en nyans som liknar din hy och du kan glömma dina komplex. Alla ljusa, pastellfärger kommer att fungera på liknande sätt. Ser du hur enkelt det är?

Om du letar efter nakna skor för att motverka effekten av stora fötter, kolla in dessa modeller:

- naken häl pumps

- sandaler med nakna klack

- beige sneakers på vit sula

- högklackade damstövlar

- beige stövlar med spänne

#4 Smala ben

Ett annat knep av våra stylister är att välja byxor med smala ben, mot vilka dina skor äntligen kommer att kunna sticka ut och dra till sig uppmärksamhet. Detta lura det kommer att få dina fötter att se större ut än de verkligen är, så att du får önskat resultat.

Som byxor skinny jeans leggings kommer att fungera. För tips om att välja skor för typerna av ben, se Denna artikel.

Bättre att hålla sig borta från dessa modeller

Det finns flera modeller av skor som kan få dina fötter att se ännu mindre ut. För att varna dig för att göra fel har vi samlat dem på ett ställe.

Se särskilt upp för skor med fyrkantiga och runda tår, som optiskt förkortar fotens längd. Välj istället skor med spetsig finish, som ligger väldigt nära foten och gör att även de allra minsta fötterna ser längre ut.

Mörka skor i kombination med öppna ben kommer inte heller att se särskilt attraktiva ut när det gäller oproportionerligt små fötter. Följ vårt tips och bär skor i en nyans som liknar din hudton på utsatta ben. 

Undvik också skor med tydliga dekorationer och applikationer på framsidan. Spännen, rosetter och kedjor kan definitivt få dig att se kontraproduktiv ut. Din allierade kommer inte att vara skor med tjocka, tunga sulor.

Vissa stylister avråder också från att bära skyhöga klackar, som optiskt kan förkorta fotens längd. Byt ut dem mot klassiska blockklackar eller bekväma kilar.

Behandla våra tips som en modeguide

Kom ihåg att de tips som presenteras bara är tips som hjälper dig att eliminera disproportionerna mellan små fötter och resten av kroppen. Behandla dem som en modeskylt som på ett skickligt sätt visar dig vägen att sudda ut tydliga disproportioner. 

Det slutliga valet av skor bör dock bero på dina personliga preferenser och spegla din individuella stil.