Översikt över de mest populära märkena av sportskor


I vår webbutik samarbetar vi med kända skotillverkare för att ge dig bästa möjliga upplevelse, inte bara på daglig basis eller vid större tillfällen, utan även under träning. Oavsett om du springer, spelar fotboll eller basket så bryr du dig verkligen om maximal komfort. Det kommer att tillhandahållas av populära märken av sportskor, som vi har ägnat den här artikeln åt.

Ansedda producenter för den bästa upplevelsen

Att idrotta är en riktig utmaning. Förutom en enorm dos av motivation är det också nödvändigt att ha rätt skor, tack vare vilka regelbunden träning kommer att vara säker och bekväm.

För att ge dig den bästa träningsupplevelsen erbjuder vi i vår onlinebutik märkessportskor. Kolla vilka märken som är mest populära och lär dig de mest intressanta detaljerna om dem.

Adidas

Ett av de mest populära märkena av sportskor är det tyska företaget Adidas. De tre ränderna blev mycket igenkännbara runt om i världen efter att flera idrottare vid OS 1928 i Amsterdam uppträtt i dessa skor med spektakulära resultat. 

Företaget som grundades av två - senare gräl (du kan läsa om det senare i artikeln) - bröder fick popularitet inte bara i sportvärlden utan också i showbranschen. För Adidas har deras produkter designats av bl.a. Kanye West, Pharrell Williams, Rita Ora och Ewa Chodakowska.

Om du letar efter Adidas sportskor, det finns definitivt mycket att välja på i KeeShoes-butiken. Förutom träningsmodeller hittar du även Adidas-skor perfekta för vardagsbruk.

Puma

När man diskuterar de mest populära tillverkarna av sportskor är det omöjligt att inte nämna varumärket Puma, som skapades av en av medgrundarna av varumärket Adidas. Ett bråk mellan bröderna innebar att drivandet av ett gemensamt företag delades upp i två separata bolag, och önskan att få en konkurrensfördel hos dem båda bidrog till en enorm internationell framgång.

Den svartvita puman har blivit igenkänd över hela världen, och fans av varumärket Puma finns inte bara på gym, utan även på gatan. Oavsett om du letar efter Puma skor för sport eller för vardagliga ärenden, du hittar dem i KeeShoes-butiken.

Nike

Bland de kända märkena av sportskor är det också värt att uppmärksamma Nike. Detta amerikanska företag grundades 1964 och sedan dess har det varit älskat (inte bara) av idrottare.   

Företaget fick särskilt erkännande tack vare sitt samarbete med basketstjärnan - Michael Jordan. Air Jordan-skor skapades 1985 och bärs fortfarande av miljontals människor runt om i världen. Detta och fler modeller från Nike hittar du i vår webbutik.

Reebok

En annan amerikansk jätte som har erövrat hjärtan hos älskare av sportskor är varumärket Reebok. Företaget, även om det grundades 1895, fick stor popularitet först efter 1982, då det introducerade skor dedikerade till kvinnor som tränar aerobics till sitt erbjudande. För närvarande i Reebok sortiment du kan hitta dam-, herr- och barnskor – både till vardags och till sportaktiviteter.

4F

I vår recension av kända tillverkare av sportskor kan en inhemsk representant inte saknas. 4F är ett polskt märke vars erbjudande inkluderar sportskor. Denna polska producent är även framgångsrik utanför vårt land, till exempel i Tjeckien eller Slovakien.

Varumärket 4F samarbetar med många idrottsföreningar, bl.a relaterat till skidåkning, friidrott, handboll eller skridskoåkning. Kanske kommer du att vara intresserad av det faktum att detta företag 2008 inledde samarbete med den polska olympiska kommittén och sedan dess har det levererat start- och representativa kläder för både sommar- och vinterspel för åtta europeiska länder. 

Tack vare detta kan du vara säker på att skorna från detta märke är produkter av högsta kvalitet som kännetecknas av stor tillförlitlighet och uthållighet. Vår webbutik väntar på dig brett urval av skor från 4F – både för sport och vardagsaktiviteter.

Hi-Tec

Det är värt att komma ihåg att sport inte bara är basket, fotboll eller löpning. Den ledande tillverkaren av vandringsskor är engelska Hi-Tec märkesom grundades 1974.

Sedan dess erbjuder den många modeller idealiska för att öva utomhusav dessa aktiviteter. Välj mellan vandringsskor med extremt greppvänligt slitbana och bekväma sandaler perfekta för sommarens fjällvandring. Varje gång kommer du att vara säker på att skorna uppfyller de strängaste säkerhetsstandarderna.

Ett brett urval av sportskor från kända tillverkare

Är du intresserad av ett brett utbud av sportskor från kända tillverkare? Du hittar den i KeeShoes webbutik.

Förutom Adidas, Puma, Nike, Reebok eller 4F skor kan du även hitta Umbro, Kappa, Salomon eller New Balance sportskor. Vi njuter av din shopping!