Over-the-knee boots på olika sätt. Bli inspirerad!


Over-the-knee boots är ett måste i varje snygg kvinnas garderob, vilket inte borde komma som någon överraskning för någon. De passar både för en dejt och ett möte med vänner, och kan till och med vara en del av kontorsstyling. Men många damer är rädda för dessa skor, de vill inte se för förföriska eller till och med vulgära ut. Lär känna våra beprövade idéer för styling med musketörer i huvudrollen och bli inspirerad.

Vad ska man ha musketörer med?

Undrar du vad du ska ha på dig med musketörer? Letar du efter beprövade set för att matcha stövlarna över knäet? Vill du se feminin ut i dina nya skor? Du är på rätt plats!

Over-the-knee stövlar skiljer sig från vanliga stövlar med en längre ovandel. Dess längd kan nå något över knäet, och ännu högre, till ändan av låren. Många kvinnor fruktar att de inte kommer att kunna styla dem tillräckligt bra för att inte se vulgära ut. Lyckligtvis är denna uppgift lättare än du kanske tror! 

Fenomenet med dessa skor är att de kan bäras med praktiskt taget vad som helst, samtidigt som de får ett fenomenalt slutresultat. Vi har förberett några beprövade idéer för styling med musketörer. Att jobba!

#1 Klänning

Att styla musketörer med klänningar är det enklaste och säkraste alternativet. Over-the-knee boots är gjorda för dem! Välj din favoritlängd, färg och mönster på klänningen och matcha sedan musketörerna. 

En av våra favoriter är den bruna klänningen med djurmotiv, som ser helt fenomenal ut i kombination med dessa skor. Båda kommer att passa denna outfit beige, svartoch brun Musketörer. Om du vill framhäva din midja, använd ett färgmatchat läderbälte. En solig dag kommer bruna solglasögon att vara en bra accessoar. Du kan sätta på en lätt trenchcoat ovanpå.

Over-the-knee boots är också perfekta för kontorsbruk utrustaden där. Set med knälång svart pennklänning med svarta stövlar över knäet. Den bekväma stolpen kommer att säkerställa att dina fötter inte kommer att känna obehag även efter en lång arbetsdag. En bra lösning är att lägga en vit skjorta under klänningen. Den utstickande kragen kommer att få dig att se ännu mer professionell ut.

Du kan också bära en skjortklänning till kontoret och för en promenad. Den skjortliknande klänningen ser gudomlig ut i kombination med musketörerna. Välj klassisk svart eller denim elegans och njut av en lyckad styling utan större ansträngning.

Om du väljer en tight klänning men inte vill se för förförisk ut, bär en tjock tröja över den. På så sätt kommer du att visa att du kan mode!

# 2 Kjolen

Saknar du sommaren Ta på dig din luftiga blommiga favoritkjol och stoppa in en lös tröja. Sätt på det hela beige musketörersom kommer att ge lätthet till hela stylingen. Glöm inte dina solglasögon och din favoritmössa! En kallare dag kan du bära en trendig trenchcoat eller kofta.

Som med pennklänningar, kommer musketörer och en pennkjol att fungera bra för kontoret. Ta på dig en snyggt pressad skjorta upptill, och knyt håret i en klassisk bulle. Om du har en lång dag av kontorsyssel framför dig, bestäm dig för plattklackade lårhöga stövlar. Designersulan och den delikata pälsen inuti skon ger dig komfort på vägen till jobbet. 

Stövlarna ser också snygga ut med en lång kjol. En veckad maxikjol, åtsittande turtleneck och knähöga stövlar ser verkligen gudomliga ut. För långa kjolar, välj skor på stolpensom hjälper dig att balansera din figur och inte tappa dina proportioner.

#3 Jeans

Jeans är också ett bra och tidlöst alternativ. Kombinera en ljus modell med svarta lårstövlar på en stolpe eller platt sula. För att skapa en harmonisk sematcha svart topp eller turtleneck. Glöm inte ett bälte med ett originalspänne.

En skjorta passar även bra till jeans och knähöga stövlar. Välj din favoritfärg och följ den när du väljer resten av tillbehören. Släng på en jacka eller kappa i stövlarnas färg och matcha scarfen med ett intressant motiv. En fashionabel pälsväst kommer också att vara en bra lösning. En kall dag kan du bära en naturlig eller ekologisk skinnjacka under den.

# 4 Leggings

Både klassiska och vaxade leggings ser lysande ut i kombination med lårhöga stövlar. Till toppen, välj en skjorta eller längre tröja, och komplettera looken med en dubbelknäppt jacka i matchande eller kontrasterande färg. 

Om du ska på dejt kommer leggings och musketörer att vara ett tjurfäktning. Vi rekommenderar det för mer modiga damer over-the-knee sock boots med hög klack med spetsig tå. En dagisner, silver klack kommer säkert att locka din andra hälfts uppmärksamhet! För det här setet, matcha en topp och jacka, en kofta eller en figursydd turtleneck som kommer att framhäva dina former.

# 5 Överdimensionerad tröja eller skjorta

Lösa kläder och åtsittande skor är en beprövad kombination. Låna en skjorta eller tröja av din partner och spänn fast ett bälte i midjan, tack vare det kommer du att framhäva de feminina formerna och undvika det överväldigande slutresultatet. Kasta handväskan på kedjan över axeln. Glöm inte stora guldörhängen och en hög bunt bulle.

Vi är övertygade om att genom att följa våra råd kommer du att se och må bra oavsett vad dina planer är. Ta på dig dina favoritmusketörer, skapa en fenomenal outfit baserad på dem och gå!