Ormskinnsmotiv för olika tillfällen. Bli inspirerad!


Ormskinn är ett tema som har regerat på catwalken ett tag nu. Kläder med denna djuraccent har fått många fans bland modeälskare. Inget ovanligt! Det här mönstret ser riktigt galet ut. Vad sägs om ... skor med ormmotiv? Låt oss först få dig att bli kär i dem och sedan berätta hur du stylar dem. Att jobba!

Dessa skor förtjänar en plats i din samling!

Ett av sätten att ge en unik karaktär till varje outfit är att ta på sig originalskor som fångar förbipasserandes blick och får dig att se riktigt chic ut.

För detta ändamål kommer ormmotivet, som är på modet den här säsongen, att vara perfekt. Den här accenten ser inte bara extremt snygg ut, utan ger också intrycket att den är helt och hållet din utrusta blir lyxigare.

Dessutom är skor med ormmotiv ett så iögonfallande plagg att du praktiskt taget inte behöver oroa dig för vad du ska ha på dig. Även den mest minimalistiska outfiten räcker för att skapa WOW-effekten.

Vad ska man ha ormskinnsskor med?

Undrar du vad du ska kombinera skor med ormskinn med? Denna uppgift är enklare än den kan verka. Framför allt, håll det enkelt. Eventuell ytterligare design och tydliga tryck kan förstöra hela effekten och göra ett brokigt intryck. 

För att göra ditt beslut så enkelt som möjligt har vi utarbetat en lista med stilar som ser bäst ut i kombination med ormskinnsskor. Låt oss börja.

Monokroma kombinationer i svart och vitt

Om du har absolut ingen aning om vad du ska ha på dig, kommer den enklaste lösningen att vara monokromatiska kombinationer som bevisar att skönhet ligger i enkelhet. För en chic look, kombinera dina ormskinnsstövlar med svarta byxor och en svart polotröja.

Om du vill lägga till en klo till din styling, ta på dig en skinnjacka och måla dina läppar med mörkt läppstift. Vill du pigga upp denna kombination och ge den en feminin touch? Satsa på en lång trenchcoat i en delikat nyans av puderrosa och silver- eller guldsmycken.

Monokroma kombinationer är också perfekta för olika typer av utgångar som kräver ett elegant utseende. Oavsett om du kombinerar dina ormklackar med en klassisk liten svart klänning eller en veckad maxiklänning, har du en kvällslook på nolltid.

Föredrar du vitt istället för svart? Kombinera dina favoritskor med ormtryck med en vit jumpsuit. För vardagsbruk kan du lägga en katana ovanpå, och för mer formella tillfällen, välja en jacka. 

Här är några modeller som kommer att passa bra med dessa set:

Jordfärger

De bruna ormmotiven på skorna harmonierar perfekt med jordens färger. Matcha dina skor med nyanser av brunt, beige och oliv, vilket blir perfekt till exempel på hösten. För att sätta en mysig touch till din outfit, välj en tjock, köttig tröja med en vit skjortkrage som tittar fram underifrån. Sätt den med en brun eko-läderkjol och välj en varm kappa i matchande färg.

Vi är säkra på att du kommer att gilla dessa modeller:

Denim

Du gillar casual, avslappnad stil streetwear? Para ihop dina ormtryckta stövlar med ett par trendiga jeans. För platta skor, välj smala byxor och bär ormskinnsklackar i sällskap med utsvängda jeans. 

Vad du bär över toppen är i princip upp till dina planer. Ska du på dejt? En crop-top som du kan kasta en jacka över kommer att vara perfekt. Planerar du en pizzaresa med vänner? Ta på dig en T-shirt med logotypen för ditt favoritband och knyt en skjorta runt midjan.

Nedan hittar du våra förslag som blir snyggast i kombination med denim:

Orm accent

Ormskinnsmotivet behöver inte spela första fiolen i din styling. Om du måttligt vill introducera denna accent till din utrusta, fokusera på detaljer. Vad sägs om bekväma khaki-klackstövlar? Ett känsligt ormmotiv kommer subtilt att diversifiera din outfit i jordfärger. 

De är också ett bra alternativ sneakers med minimalistisk accent i form av djurhud. Kombinera dem med en beige träningsoverall eller gå ett steg längre och välj sportig elegans genom att bära dem med en smidig midiklänning i bomull. 

De fångade också vår uppmärksamhet klassiska, bruna stövlar med ömtåliga remmar med ormmotiv. Kombinera dem med jeans, en beige, lös tröja och guldsmycken. Bär dem med en varm fårskinnsrock eller yllerock och en tjock halsduk.

Ormmotiv i din stil

Som ni ser är ormmotivet på skorna så universellt att det kommer att passa perfekt för olika tillfällen. Lek med mode och bär det som du gillar det mest, kom ihåg några regler. Tack vare detta kan du enkelt uppnå en chic effekt och din styling blir bländande.