November KeeShoes New Arrivals Guide


Letar du efter de mest fashionabla skorna till bra priser? I november dök en hel massa nya modeller upp i vår webbutik. Kolla vad vi har förberett åt dig och välj bland de mest intressanta förslagen. Vi föreslår vad man ska ha på sig specifika par med för att alltid se fenomenal ut.

De mest fashionabla modellerna för olika tillfällen för henne och för honom

Den här månaden har de mest fashionabla modellerna av skor dykt upp i vår webbutik, som kommer att vara perfekt för olika tillfällen.

Letar du efter det perfekta paret för vintern, där du kommer att vara varm och samtidigt se fantastisk ut? Vet du fortfarande inte vilka skor du ska ha på julmiddagen eller nyårsfesten? Eller kanske du undrar vilka löparskor du ska välja?

Med dig i åtanke har vi förberett en översikt över snygga och funktionella nyheter. Alla kommer att hitta något för sig själv. Låt oss börja!

4F snökängor för kvinnor

I slutet av november är det sista uppmaningen att fylla på med varma, vattentäta skor för vintern. Om du bryr dig om maximal användningskomfort, se till att vara uppmärksam på snökängor för kvinnor från det välkända 4F-märket.

Du kommer inte att vara kall i dessa stövlar, även när du korsar snödrivor. Insidan av skorna var fylld med ett mjukt fårskinn, och fodret på skon var gjord av plysch. För att förhindra att snö kommer in i stöveln används en bred plös med bälgkonstruktion. En ytterligare fördel är det moderna bindningssystemet som ger dig en perfekt passform till foten. Det är också värt att uppmärksamma det vattentäta membranet och den gjutna gummisulan, vars betonade slitbana ser till att du inte halkar när du går. 

Dessa snygga skor finns i två färger - svart och ljusrosa. Du kan bära dem både till vardags och när du åker till backen. Bär dem med vida, isolerade byxor eller med termoaktiva leggings. Bär dem med dina favorittröjor och långa dunrockar. Glöm inte en snygg mössa och handskar!

Glitterpumps från Naina

Letar du efter skor som fungerar till julaftonsmiddagen? Välja brokad pumps i svart färg. Mandelnäsan kommer att få dina ben att se längre och smalare ut, och hela din figur kommer att se bättre ut. En stabil häl kommer att ge dig verklig komfort under långa timmar, och den ursprungliga looken kommer att se till att du utstrålar självförtroende. 

Bär dem med vita cigariller och en svart skjorta. Vifta med håret, måla läpparna röda, sätt på smycken och du är klar! Om du föredrar en klänning, välj en vit, utsvängd modell och ta på dig en svart kavaj. För en skyhög effekt, bär svarta strumpbyxor och en flaskgrön pennklänning.

Trofi hälpumpar

Om du är intresserad av pumpar som fungerar inte bara för större utflykter, utan även varje dag, var uppmärksam på Trofi hälpumpar finns i beige och svart. Ekologiskt läder av hög kvalitet ger dig en fenomenal look, och en stabil, låg klack garanterar din komfort. 

Bär den beige modellen med exponerade ben för att optiskt förlänga dem, medan den svarta bärs med svarta strumpbyxor. Dessa skor är så mångsidiga att de passar till nästan vad som helst. Bär dem med din favoritklänning, kjol eller byxor och justera toppen. Varje gång får du WOW-effekten utan större ansträngning!

Svarta snörsandaler från Alvie

Nyårsafton närmar sig med stormsteg. Det är dags att fylla på med de perfekta skorna som kommer att framhäva dina ben och dra till sig uppmärksamhet från alla som tittar på dem. 

De är perfekta för detta ändamål svarta snörsandaler från Alvietillverkad av högkvalitativt ekologiskt mockaskinn. Effektiv bindning runt ankeln och dekoration i form av subtila fransar ger dig en fenomenal look på varje fest.

Bär dem med en liten svart eller skimrande midiklänning med paljetter. Kom ihåg att när det gäller skor med tår och klackar exponerade är det värt att gå till en fotterapeut eller kosmetolog, eller ta hand om dina fötter hemma. Måla naglarna och bli av med den döda huden från hälarna och du är klar. På så sätt kommer du att göra ett gott intryck på alla!

Under Armour löparskor

Vill du ge en gåva till din andra hälft eller letar du efter något som hjälper dig att uppnå dina nyårslöften relaterade till att gå ner i vikt eller förbättra din kondition? 

Satsa på Under Armour lätta löparskor. Denna låga, snörningsmodell sticker ut i en intensiv röd färg, där du säkert kommer att synas på vägen.

Det luftiga meshtyget ger dina fötter maximal andningsförmåga, och användningen av innovativa system garanterar dig verklig komfort. Var noga med att vara uppmärksam på den tjocka, gummiyttersulan, som kommer att ta hand om dämpning, flexibilitet och säkerhet under löpning och klarar testet även i de mest krävande terrängerna.

Köp dina drömskor med 20 % rabatt

Som du kan se, i vår butik hittar alla något för sig själva. Med våra kunder i åtanke har vi dessutom förberett en kampanj som gör att du kan köpa dina drömskor till ett ännu lägre pris. Fram till slutet av månaden är det 20% rabatt på alla modeller. Vi njuter av din shopping!