När ska man börja leta efter höststövlar?


Vi ställer denna fråga - JA! - just nu. Även om det bara är i mitten av augusti är det värt att ta en titt i garderoben just nu. Kanske är semestern över, men vi har lite tid att göra städningen före hösten.

Vi ställer denna fråga - JA! - just nu. Även om det bara är i mitten av augusti är det värt att ta en titt i garderoben just nu. Kanske är semestern över, men vi har lite tid att göra städningen före hösten. Vi uppmuntrar dig att göra det! Tack vare detta vet du vilka skor du och din familj har och vilka höstskor som är värda att köpa.

 

Vi tror för närvarande att ju fler skor, desto bättre. Men det är viktigt att kvantiteten går med kvaliteten. Därför hittar du nedan tips om vilka skor du ska uppmärksamma när det gäller nästa vackra polska säsong - gyllene hösten.

Hösten - våt, sval, grumlig

Sommarslutet är redan en smältdegel av väder. De som bestämde sig för att tillbringa slutet av augustisemestern i bergen eller vid Östersjön vet det. Vädret är nyckfullt, det skickar ofta kraftiga regn på oss och förvandlar bergsstigar till lerströmmar. För att undvika dem är det värt att utrusta dig med bra skor - även höstskor! Vi menar vandringsskor och uppbyggda sportskor som kommer att vara användbara även fram till början av december, under aktiva familjevandringar. Sådana skor finns på vår webbplats, både för kvinnor, män och de yngsta.

 

Hösten är en tid med oväntade regn som också stör städerna. Det är värt att ta reda på nu om det finns en kampanj för galoscher eller andra vattentäta skor. De kommer att vara användbara inte bara för barn, utan också för kvinnor. Vi tror att en torr fot är en lycklig fot, särskilt under förkylningstiden.

Vilka skor ska man köpa?

Detta är en mycket individuell fråga. Men låt oss börja med en annan - vet du vilka höstskor du har i din garderob? Inte? Det är här du börjar shoppa. Hitta alla par skor du kan hitta, börjar med dina egna, förstås. Bestäm vilka skor som är lämpliga för nästa säsong och vilka du ska dela med dig av. Fundera över vilka skor du vill köpa. Här föreslår vi att det är bra att köpa skor från ett beprövat företag, särskilt om du vill vara 100% säker på att de inte blir blöta.

 

Gå sedan till vår butik och bestäm vilka skor du behöver mest efter kategorier. Blir det wellington -stövlar? Eller kanske vandringsskor eller sportskor, för från september börjar du med olika sportaktiviteter? Oavsett vilket par skor det är - det är värt att beställa det nu, i augusti, för att njuta av lägre priser och vara säker på att drömmodellen i ditt nummer inte har blivit slutsåld.