När börjar du leta efter höstskor?

Vi ställer denna fråga - JA! - just nu. Även om det bara är mitten av augusti, är det värt att titta in i din garderob på denna punkt. Kanske är säsongen över, men vi har lite tid att göra saneringen före hösten. Vi uppmuntrar dig att besöka dem! Tack vare detta vet du vilka skor du och din familj har och vilka höstskor du ska köpa.

 

Vi anser för närvarande att ju fler skor, desto bättre. Men det är viktigt att kvaliteten följer kvantiteten. Därför hittar du tips om vilka skor du ska leta efter när det gäller nästa, vackra, polska säsong på året - det vill säga gyllene höst.

Höst - våt, kallt och molnigt

Slutet av sommaren är redan ett väderflätande. De som bestämde sig för en sensommarsemester i bergen eller vid Östersjön vet detta. Vädret är lunefullt och skickar ofta kraftigt regn till oss och förvandlar bergsvägar till lerbäckar. För att undvika dem är det värt att utrusta dig med bra skor - till och med hösten! Vi menar trappers och inbyggda sportskor, som kommer att vara användbara även fram till början av december, under aktiva familjevandringar. Sådana skor kan hittas på vår webbplats, både för kvinnor och män såväl som för de yngsta.

 

Hösten är en tid med oväntade regn som också stör i städerna. Det är värt att veta nu om det finns en kampanj för wellies eller andra vattentäta skor. De kommer att vara användbara inte bara för barn utan också för kvinnor. Vi tror att en torr fot är en lycklig fot, särskilt under förkylningar.

Vilka skor ska jag köpa?

Detta är en mycket individuell fråga. Låt oss börja med en annan - vet du vilka höstskor du har i din garderob? Nej? Börja din shopping härifrån. Ta ut alla par skor du hittar, börjar med dina egna, naturligtvis. Bestäm vilka skor som passar nästa säsong och vilka som ska delas. Tänk på vilka skor du vill köpa. Här föreslår vi att det är bra att köpa skor från ett beprövat företag, särskilt om vi vill vara 100% säkra på att de inte blir våta.

 

Gå sedan in i vår butik och besluta efter kategorier vilka skor du behöver mest. Kommer det att vara galoshes? Eller kanske trappers eller sportskor, för från september börjar du med olika idrottsaktiviteter? Några par skor skulle inte vara - det är värt att beställa nu, i augusti, för att njuta av lägre priser och vara säker på att drömmodellen i ditt nummer inte har slutsåld.