Mukluki - vad är dessa roliga skor för vintern?

Mukluki är en tradition som är okänd för oss polacker men är känd för andra nationer. Mukluki tillverkades traditionellt av djurskinn - ren eller säl, men idag i det 21: a århundradet säljs inte liknande produkter. Det ändrar inte det faktum att namnet fortfarande fungerar. Betydar vinter stövlar, sys av olika material. De är inte typiska snöskor och stövlar. Mukluki har något i dem! Det är värt att använda och förtrolla de sista dagarna av 2018!

Vad exakt är dessa vinterskor?

Dessa skor är mycket bekväma, nyligen moderna och helt enkelt önskvärda av kvinnor som gillar att känna sig riktigt vinter. De vanligaste skorna är pälsfodrade inuti. De är inte för hårda, de har inte en tungsål. Tack vare det känns vi bokstavligen som hemtrollare i dem. Det här är en bra känsla, speciellt sedan på några dagar semester. Och vad händer om vi känner en sann, festlig atmosfär i dem? Bara skjut dem på fötterna och du kan gå vidare för att erövra dina familjer under julafton kvällen. I slutet av denna dag vill vi bara känna sig avslappnad. Men vi reserverar omedelbart att de inte är strikt eleganta skor. Mer mångsidigt, men allt beror på hela stiliseringen och det är värt att hålla fast vid.

Var kom mukluki från oss?

Från ett främmande språk menar de håriga skor. Och detta är deras största kännetecken! De kommer från kostymerna från folk från norr. Varje par årstider uppmärksammar designersna dem igen. De passar olika stilar, inte nödvändigtvis fashionabla den här säsongen - det vill säga etnisk och boho stil. Det är dock känt att det ibland är bra att gå med stiliseringar och välja skor som finns i vår butik i olika färger, till exempel rosa eller grå. I vår ButyModne.pl butik erbjuder vi skor med tillsats av päls längre eller kortare, så att varje dam kunde välja något för sig själv.