Mockasiner - ett manligt element på kvinnligt sätt

En av favoritskorna är vackra kvinnliga representanter ballerina. Att ha en platt sål och tillverkad av mjuka material är synonymt med komfort. Deras extra fördel är att de är mycket feminina och sensuella och samtidigt extremt mångsidiga. Ballerinas harmonierar perfekt med både klänningar och kjolar samt med byxor. De kan vara en avgörande faktor för vardagligt mode, samt vara en del av officiella stiliseringar. Och även om de flesta av oss inte kan föreställa sig att de skulle kunna saknas i vår garderob, är de kända och gillade ballerinas de har mycket konkurrens.

Hengst damskivor 264400 spel Damskor loafers Caprice 24661

Konkurrenter för tidlösa ballerinas

De har så många fördelar som ballerinas, och samtidigt sätta en notering av avant-garde på varje komposition. Oavsett det faktum att de ursprungligen var en del av herrmodell, hittade de framgångsrikt en plats för sig själv i kvinnors garderober. mockasinereftersom det handlar om dem, sedan början av årets vårsäsong, kommer de inte ner från kattrutterna. Både kändisar och kändisar samt street fashion älskare når för dem. Designers, som i sin tur uppfyller förväntningarna hos kvinnor, erbjuder ett brett utbud av färger, tack vare vilka vi kan välja loafers för att möta våra förväntningar.

Kvinnors loafers känsliga Solo 015 foto Damskor loafers Caprice 24661

Bekvämlighet inte bara varje dag

Loafers är eleganta skor där vi kan shoppa, gå med komfort, träffa vänner och till och med jobba. De harmoniserar perfekt med de strikta kontorsdräkterna av jacka och byxor på kanten. De blandar också bra med pennkjolar kompletta med skräddarsydda blusar och jackor. På en daglig basis kan du kombinera dem med jeans och chinos - både att nå till marken, liksom modeller med en längd av 3/4. På varma dagar är mockasiner det perfekta paret för sommarskapelser - flared princesek, enkel, gjord av naturväxter av sportklänningar, eller värd de hetaste trenderna för den aktuella säsongen av skjortstilar. Dam som uppskattar tröst över allt kan försöka ansluta mockasiner med shorts.