Medverkande: stridsstövlar. Bli inspirerad!


Tunga stövlar upphörde att vara reserverade för särskilda subkulturer och kom in i modevärlden med en smäll. Kändisar, modebloggare och vanliga tjejer bär dem ivrigt. Snygga män har en lika stor kärlek till dem. Undrar du vad du ska kombinera stövlar med? Vi vet svaret på denna fråga!

Inte bara för metallarbetare

Även om kängor förr bara bars av skinheads, metalheads och streethuliganer, har de idag blivit synonyma med bra stil. De är hållbara och kompletterar mycket perfekt gataav dessa stiliseringar. 

Dessutom är de perfekta för olika terrängförhållanden. De ger fotleden perfekt stabilitet och hela foten med perfekt vidhäftning till marken, även i isig terräng. 

Vi ger dig råd om vad du ska kombinera stövlar för att alltid se fantastiska ut. Låt oss börja!

Klänning stövlar

Glans är typiskt herrskor som inte är reserverade exklusivt för dem! De kan framgångsrikt bäras av kvinnor för tjejstiliseringar. 

En blommig, blommig klänning är en bra bas för att skapa en rockig look utrustau. Släng på en läderbikerjacka och en läderryggsäck. Glöm inte stövlar som kommer att framhäva denna unika stil!

Du kan också bära stridsstövlar med klänningar som ser ut som sweatshirts. Ta på dig en stor guldklocka, guldörhängen och en läderväska med en guldkedja och du är klar. Klädd så här kan du gå till stan!

Dessa tunga stövlar ser fenomenala ut i kombination med en stickad miniklänning. När du skapar en outfit med svarta stövlar har du praktiskt taget obegränsat val. En mönstrad klänning såväl som en helt slät i din favoritfärg blir perfekt. 

Du kan bära svarta, tunna tights med svarta, tack vare vilka du får WOW-effekten och framhäver välformade ben. På kallare dagar, lägg en skinnjacka ovanpå, det kommer att göra det hela ännu mer sammanhängande och harmoniskt.

Byxstövlar

Byxor är en bra bas för styling med stövlar. Välj klassiskt skinny jeans, chinos, cigariller eller militärbyxor och skapa en fenomenal kombination.

Du behöver inte begränsa dig till byxor med långa ben. Shorts kommer att passa bra med dem. De med fashionabla skavsår kommer att vara perfekta för festivaler och konserter. Bär dem med en T-shirt med ett originaltryck eller logotyp för ditt favoritband och en röd bandana knuten runt halsen. Under kalla dagar, glöm inte strumpbyxor för att undvika att bli förkyld. 

Du undrar Ska byxbenen stoppas in i skorna eller låta dem falla på stövlarna? Allt beror på dina preferenser och byxfinish. 

Om du har att göra med breda ben, till exempel klockor, kommer det att vara fult att stoppa in dem i dina skor. Å andra sidan kommer ovandelen och snören som sticker igenom de spända leggingsna också att skapa ett ointressant slutresultat. Båda dessa lösningar är opraktiska och inte särskilt snygga.

Med byxor med raka ben har du tre alternativ. Du kan både lägga dem i skor och ta på dem. För en trendig finish, rulla helt enkelt upp benet några gånger och lämna ett litet mellanrum mellan skon och byxorna.

Kjolstövlar

Vet du inte hur man bär stridsstövlar med en kjol? Det är enklare än du kanske tror! I princip kommer vilken kjol som helst att fungera med denna kombination. En kort, knälång eller till och med midikjol kommer att se bra ut. Välj ditt favoritmaterial och skapa en briljant styling. 

En kort jeanskjol kommer att vara perfekt för kvällsutflykter med vänner. Du kan kombinera den med en spetstopp, en enkel eller mönstrad blus, skjorta eller till och med en polotröja. Genom att välja rätt tillbehör kommer du att se bländande ut i var och en av dessa kombinationer.

Stövlarna ser också snygga ut i sällskap med luftiga knälånga kjolar. Välj en blommig modell eller en kjol med veck, matcha en slät topp och skapa en originell styling där du kan gå på en dejt eller äta middag med dina svärföräldrar.

Du kan också bära stridsstövlar med pennkjol och skjorta. I kombination med en vit skjorta och ett svart läderbälte kommer du att se riktigt professionell ut.

Stövlar och oversize

Svarta leggings och stövlar, klassiska jeans med hög midja eller bekväma, vaxade leggings är den perfekta kombinationen. Speciellt när man sätter på den överdimensionerad'det där berget. 

Vad sägs om en varm tröja i en dämpad nyans av beige eller en klassisk vit skjorta med längre rygg? Eller kanske du väljer en stor jacka med dubbelknäppt stängning, som du sätter på en vanlig topp? Klädd så här kan du gå inte bara på en promenad utan också till kontoret.

För en mer affärsmässig look, lägg till smycken, fäst håret i en chic bulle och sätt på guldkantade glasögon. Ser du hur lätt det är?

Ta på dig stövlarna och kör!

Stövlarna är måste ha till dåligt väder. Dessa skor har inte gått ur modet på länge och det finns inget som tyder på att det borde vara annorlunda. Välj stövlar av bra kvalitet som kommer att tjäna dig i många år.

Om du vill se snygg ut i stövlar, kom bara ihåg att hålla balansen. Att hitta en balans mellan det tunga och djärva och det mer dämpade och klassiska kommer att ge dig en felfri look. Vi är övertygade om att våra beprövade idéer kommer att inspirera dig att komponera briljanta kläder. Lycka till!