Medverkande: cowgirls. Hitta svaren på vanliga frågor


Cowboystövlar är universella skor för henne och för honom, som skapar en bra bas för att skapa ursprungliga stiliseringar. När du väljer en outfit med cowboyboots i huvudrollen behöver du inte begränsa dig till klassiska jeans. Vi svarar på de vanligaste frågorna och föreslår vilka klädesplagg som kommer att se gudomliga ut i kombination med dessa snygga skor!

Varför är det värt att köpa cowboystövlar och vad ska man ha dem med?

Stilen inspirerad av vilda västern har varit på modet i många år och det finns inget som tyder på att den kommer att förändras. Slitstarka, snygga cowboystövlar älskas av både kvinnor och män.

Intressant nog har cowboystövlar alltid fyllt en praktisk uppgift. De lät cowboyerna rida sina hästar bekvämt under längre perioder. Allt tack vare en speciell häl som förhindrade att foten ramlade ur stigbyglarna. 

Dessa skor användes av amerikanska cowboys inte bara för ridning, utan också för att arbeta på gården, vilket gav dem den nödvändiga komforten. Med western- och countrymusik i höjden på 1980-talet är cowboystövlar inte längre bara arbetsskor och synonymt med mode och funktionalitet.

Undrar du varför du ska köpa dem? Tack vare en specialdesignad häl lyfts fotens häl något, vilket avsevärt minskar dess belastning. Dessutom, om du använder och vårdar dem på rätt sätt, kommer dessa skor att tjäna dig i många år. En välsittande häl ger dig också några centimeters höjd. Vi behöver inte nämna hur snygga cowboystövlar ser ut i kombination med raffinerad styling! 

Cowboystövlar är nästan legendariska skor som kommer att fungera vid en mängd olika tillfällen. Du kan bära dem inte bara för vardagsstyling, utan också för musikfestivaler. De harmoniserar perfekt med byxor, kjolar och klänningar.

Vilka byxor passar bra med cowboystövlar?

Cowboystövlar är så universella skor att du enkelt kan matcha dem med nästan alla byxor. De går bra med jeans, leggings och till och med manchester.

De ser fenomenala ut i kombination med damasker. Det blir bäst om du kombinerar dem med en neutral, dämpad färg på leggings, till exempel svarta eller mörkbruna. Det elastiska midjebandet hjälper dig att anpassa plagget till din figur, skapa illusionen av en getingmidja och balansera dina kroppsproportioner. Klassiska leggings kan framgångsrikt ersättas med jeggings, det vill säga elastiska jeans med ett elastiskt band. 

En bull's eye kommer också att visa sig vara på modet rör. Typ byxor skinny jeansPrecis som leggings och jeggings kan de enkelt stoppas in under cowboystövlarna, vilket skapar ett harmoniskt slutresultat och förlänger benen optiskt. Att bli på modet se, välj vita rör och koppla ihop dem med ljusbruna eller beige tillbehör.

Förutom byxor med avsmalnande ben kommer de också att vara en bra lösning jeans med raka ben i en ljus eller mörk nyans. I det här fallet kan du både ta på dig cowboybyxor och visa detta par originalskor mot bakgrund av jeans.

Klassiska cowboystövlar passar också perfekt manchester i höstfärger. Välj brunt, vinrött eller mörklila och kombinera med en matchande topp. En svalare dag kan du bära en katana eller rutig flanellskjorta ovanpå.

Om du ska på festivalen kan du kombinera cowboyboots med jeans shorts. Topp med en klassisk T-shirt instoppad i byxorna. Fläta håret i en slarvig fläta och bär en snygg hatt över huvudet. Så förberedd kommer du säkert att ha en fantastisk tid på konserten med ditt favorit countryband.

Vilken jacka passar till cowboystövlar?

Letar du efter det perfekta ytterplagget som fungerar i kombination med cowboystövlar? Den otvivelaktiga nummer ett är katana. Denna jacka speglar den avslappnade amerikanska stilen. 

Du kan framgångsrikt kombinera cowboystövlar med en rutig flanelljacka med extra isolering på insidan. Denna kombination kommer att fungera på dystra höst- och vinterdagar.

Om du gillar att leka med mode kan du bära cowboystövlar med en elegant jacka eller en beige trenchcoat. Styla upp dem med smala jeans med hög midja och en vit topp instoppad i byxorna. Glöm inte det bruna läderbältet med ett stort spänne. På så sätt får du WOW-effekten!

Vilka klänningar och kjolar passar bra till cowboystövlar?

Du behöver inte begränsa dig till byxor när du bär cowboystövlar! Dessa skor är så mångsidiga att de kommer att se bra ut med kjolar och klänningar och kommer att visa sig på varmare dagar. 

Det självklara materialet som passar bra till dessa skor är denim. Välj en kort jeanskjol och bär en rutig skjorta och knyt den i en snygg knut över naveln.

Du kan också bära cowboystövlar med bomullsklänningar. Välj din favoritfärg och längd och njut av den perfekta stilen oavsett tillfälle.

En extremt fashionabel kombination är kombinationen av dessa skor med en luftig, veckad kjol eller klänning. Du kan ta på dig en trenchcoat i höstfärger.

Vilken handväska passar cowboystövlarna?

När du väljer en väska för cowboystövlar, följ principen om minimalism. Dessa skor är så originella att det inte är värt att skapa konkurrens i form av snygga tillbehör. Välj en klassisk läderhandväska i matchande nyans och skapa den perfekta looken.

Som du kan se är cowboystylingen väldigt enkel och det är svårt att göra några misstag. I sådana skor kommer du inte bara att se moderiktig ut, utan du kommer också att känna dig riktigt bekväm. Varje gång du vill piffa till grundläggande outfit, nå för cowboystövlar. På så sätt får du ett perfekt slutresultat på nolltid!