Lite svart och vad nästa ...?

Helig påsk ligger redan vid ditt bälte. Familjeföreningar, generöst sett bord, śmingus dyngus och tidigare "ägg" på jobbet. Ibland tycks en avundsjuk kollega eller kusin vara avundsjuk. Vad ska man göra för att se vacker och festlig?

Många av oss kommer att dra ut ur skåpen tillförlitlig liten svart eller, mer vår, liten beige. Och då börjar dansen
med smycken, halsdukar, halsdukar och äckligt att det inte passar och det är gammalt. Och vad händer om ingenting verkligen matchar och alla möjliga kombinationer redan har bevisat sig i striden och vi vill inte kopiera dem? Låt oss då gråta med dina skor! Med hjälp av välvalda skor kan du helt ändra stilisering! Och det är så enkelt!

Låt oss börja med en liten svart, marinblå eller beige. Du kan välja klassiska nakennålar eller bli galen
och visa att trender inte är främmande för oss. (Om du väljer dessa skor, kom ihåg att foten måste se vacker och fräsch. Vi säger en bestämd, inte sprickad hud!)

 

Sådana skor, tyvärr, bidrar inte till vårvandringar men du kan alltid ersätta dem med något mer bekvämt
och modernt. Sneakers utan snören: Denna trend främjas av Stella McCartney. Vad kan du bära dem för? Nödvändigt för klänningen, men också för eleganta byxor i en kancik och pennkärra. På sommaren kommer de att se fantastiskt ut med pojkvännen!

Om det är för extremt för dig, kan du alltid satsa på färgen, samtidigt som intensiteten i formuläret begränsas.

Eller färg, bekvämlighet och delikatess.

 

Men för att säga sanningen skulle jag vilja önska oss alla att vädret på semestern skulle skämma bort oss så mycket att vi kunde lägga på vita sneakers och sommarklänningar, men tyvärr verkar det inte hända ... Men glöm inte trender och satsa på den mest fashionabla säsongen - BOOTS !

Ps. Glöm inte att någon stilisering kan förstöra den avfasade hälen eller smutsiga tipsen, så kom ihåg att rengöra och ta hand om skor före den stora avkörningen!