Lång klänning för alla tillfällen. Vi tipsar om vilka skor du ska välja


Kvinnor älskar långa klänningar. De bär dem gärna både till vardags och till större evenemang. Luftig, lång klänning är en bra lösning för varma dagar. Det ger ojämförligt luftflöde samtidigt som du ser och känner dig riktigt feminin. En lång klänning är också ett utmärkt val för speciella tillfällen. Du kommer säkert att se fantastisk ut i den. Vi tipsar om vilka skor som passar en lång klänning.

Vad älskar vi långa klänningar till?

En lång klänning förtjänar verkligen en plats i varje kvinnas garderob. Perfekt för vardagsbruk såväl som för större evenemang. Allt tack vare dess extraordinära universalitet. Du kan bära den för en promenad, en utsökt middag, en väns bröllop eller till och med till stranden. Välj rätt tillbehör och kör! 

Dessutom kommer maxiklänningar gjorda av naturliga material att fungera även under de varmaste dagarna. De är lösa och luftiga och kommer också att ge dig det nödvändiga skyddet mot solen. Bäst av allt, långa klänningar ser bra ut på vilken figur som helst. De hjälper dig att maskera en utskjutande mage eller framhäva getingens midja.

Det enda problemet med dessa klänningar är rätt val av skor. Vi tipsar om vilka skor som passar en lång, luftig klänning varje dag, och vilka som passar till större evenemang.

Vilka skor passar bra till en lång, luftig klänning varje dag?

Om din vardagliga livsstil är en fråga om komfort och du vill ha en avslappnad, informell look, har du ett nästan oändligt utbud av skor.

De kommer att vara snygga under varma dagar sandalersom perfekt kommer att komplettera din sommarstyling. Välj bruna lädermodeller och kombinera dem med en lång boho-klänning. Glöm inte den färgmatchade hatten, lösa vågor och solglasögonen! Du kan byta ut sandaler också klaffar. Detta se det är en bull's eye om du ska till stranden.

Föredrar du en avslappnad stil och vill att din styling ska klara provet även i dåligt väder? Satsa på sportskor i läder med gyllene prydnadsom set med en sportig lång klänning och ankelarmband. På så sätt kommer du att visa att du definitivt är bekant med de senaste trenderna! Funktionell likaså espadriller gjord av ekologiskt läder.

Gillar du höga stövlar, men du bryr dig om komfort? Satsa på ett alternativ till mindre bekväma höga klackar - kil sandaler. På så sätt kommer du att lägga till lite höjd och subtilt berika din outfit samtidigt som du behåller den funktionalitet du vill ha. Välj en modell med kilflätor och fashionabla dekorationer i en färg som kommer att framhäva din solbränna.

Vilka skor ska jag välja för en långklänning för större evenemang?

Kombinationen av en lång klänning och kilar är en perfekt duo även för tillfällen som kräver mer formell klädsel, t ex bröllop. Ha kul med färger! I kombination med en klänning i neutrala nyanser kommer de att se fenomenalt höga ut, senapskilskor. I dessa skor kommer du garanterat att dansa hela natten! 

Klänningen till marken går definitivt hand i hand med hälarna! Denna snygga kombination kommer att vara perfekt för kvällsutflykter och formella evenemang. Höga stövlar förlänger inte bara dina ben optiskt, utan skapar också en fenomenal effekt i stil glamour. Vi rekommenderar det särskilt svarta stiletter med öppen klack och moderiktiga slipsar. De är också bra val högklackade mockasandaler eller söt nålar med en pompom.

Vilka skor ska man ha på jobbet i kombination med en maxiklänning?

En lång klänning är den perfekta outfiten för kontoret. Om du vill se professionell ut, välj klassisk pumps med låga klackar i beige färg.

Föredrar du skor med platt sula? De kommer att fungera särskilt bra på kontoret loafers i läder med fransar, mocka loafers med ett effektivt spänne eller lackade ballerinor.

Vilka skor att bära med en lång klänning i kallt väder?

Långa klänningar är inte bara reserverade för varma dagar. Du kan framgångsrikt bära dem under de kallare månaderna och utnyttja deras obegränsade potential fullt ut. Undrar du vilka skor du ska ha med en lång, luftig klänning på hösten? Lär känna våra förslag! 

Kombinera en tjejig blommig blommig klänning med skira strumpbyxor i din hudton och beige stövlar i mocka. Matcha tillbehör som ett skärp eller en hatt. Glöm inte en katana eller en ramones jacka som hjälper dig att skapa en sammanhängande en se för höstdagar. 

Vill du lägga till en touch av delikat styling? Kombinera den flödande klänningen till marken med tunga skor, t.ex. läderstövlar med originalritning. Detta är en av lösningarna som kommer att vara perfekt för personer som värdesätter rockaccenter i styling.

Du kan välja färg...

Du ser själv, att välja skor för en lång klänning är en barnlek oavsett tillfälle. Välj skor efter omständigheterna och skapa en fashionabel på ett ögonblick sesom kommer att spegla din personlighet. Det är enkelt med våra råd!

Även om vi älskar att leka med färger i mode, kom ihåg att inte överdriva det. För långa mönstrade klänningar i intensiva färger rekommenderar vi att du väljer sobra skor i en subtil färg. På så sätt kommer du säkert att få ett fenomenalt slutresultat.