Kvinnors kostym inte bara för kontoret. Vi tipsar om vilka skor som passar honom


Nyligen har kostymer för kvinnor blivit mycket populära. Många kvinnor bär dem inte bara på kontoret utan också till olika typer av evenemang - bröllop, efterfester, dop. Kvinnors kostymer behöver inte bara vara en del av elegant styling. De kan också framgångsrikt bäras dagligen. Undrar du vilka skor som matchar en damkostym? Du slår jättebra!

En kostym i en damupplaga

En kostym är grunden i varje mans garderob, som bärs nästan vid alla formella evenemang. Men kostymens universalitet gjorde att kvinnor snabbt älskade den också. Denna trend har nyligen blivit mycket populär!

Kvinnors kostymer bärs ivrigt på bröllop, efterfester eller dop. Omständigheter som kräver en elegant outfit är inte det enda tillfället då du kan ta på dig din favoritkostym. Bekvämt snitt och flexibelt material gör dräkten lätt att bära dagligen.

Hur man väljer skor för en kvinnas kostym?

När du väljer skor för en kostym, följ en regel: skorna du väljer med din kostym ska komplettera dess snitt och stil. Beroende på vad du bestämmer dig för kan du bli professionell och chic se eller lägg till en avslappnad atmosfär till din styling.

Klassiska pumps - både platta och höga klackar - kommer att fungera för formella tillfällen. Du kan framgångsrikt sätta på bekväma ballerinor eller mockasiner på kontoret. Sneakers och sneakers hjälper dig att uppnå ett avslappnat slutresultat, till exempel när du går ut med vänner.

Hur man väljer färg på skor för en kvinnas kostym?

Det finns inga regler inom mode. Däremot om du inte vill binda dig faux-pas, välj beprövade färgkombinationer.

Du kan matcha svarta skor med en svart damkostym eller leka med färger. Beroende på ditt humör och, naturligtvis, omständigheterna, välj en kontrasterande vit eller grå, eller välj skor i levande, ljusa nyanser.

En vit damkostym kommer att se bra ut i sällskap med puderrosa höga klackar. Denna kombination är älskad av brudar som inte vill bära en vit klänning till sitt bröllop. När du väljer ett pojkdop, välj blåa klackar eller marinblå höga klackar.

Matcha färgglada kostymer med nyanser från en liknande färgpalett eller med kontrasterande färger.

Damkostym och pumps

En kostym är det perfekta stylingelementet för kontoret, såväl som för olika evenemang som kräver högtidlig klädsel.

Men kom ihåg att hitta en balans mellan elegant utseende och komfort, oavsett tillfälle. Skyhöga klackar kommer att se gudomliga ut på ett bröllop eller efterfest, men det är värt att skaffa ett extra par platta skor så att du inte lider av outhärdlig fotsmärta efter en rolig natt.

I grund och botten bör hälarna vara tillräckligt höga för att visuellt förlänga dina ben och slanka din figur, utan att hindra rörelsen. 

Om du bryr dig om komfort under en lång dag på jobbet, gå till pumps med ett bekvämt block eller en låg blockhäl.

Välj dämpade nyanser för kontoret – svart, grått, vitt eller brunt. För speciella evenemang som bröllop, efterfester eller dopfester, bär färgglada nålar för att framhäva festens glada karaktär.

Damkostym och sandaler

Ett snyggt alternativ för sommaren är en kombination av en damkostym med eleganta sandaler. På så sätt kommer du att ge din outfit ett sofistikerat utseende och samtidigt känna dig väldigt bekväm.

välja svarta sandaler med bekväm ankelknäppning. En tjock, stabil stolpe gör dig bekväm oavsett dina planer. Om du värdesätter ännu mer komfort, ställ in en svart kostym med platta sandaler. Välja klassisk svart eller energigivande gul och njut av det fenomenala slutresultatet. 

Vik upp benet på kostymbyxorna två gånger och fäst det snygga armbandet runt vristen. WOW-effekt garanterad!

Damkostym och platta skor

När du väljer skor med platt sulor, se till att kostymbyxorna inte släpar i marken. Byxor som slutar precis ovanför ankeln kommer att se snyggast ut. 

För att uppnå effekten av ben upp mot himlen trots platta skor, välj beige skor för en lätt kostym; svart, medan ett set med svarta ballerinor. Kom dock ihåg att bära tunna, svarta knästrumpor eller strumpor som skapar en sammanhängande kontur av dina ben, tack vare vilka du undviker optisk förkortning av figuren.

Sneakers och sneakers till en kostym

Vad sägs om en klädkod i stil business casual? Det här alternativet är perfekt för avslappnade fester. Brors födelsedag, eller kanske en grillfest i trädgården hos svärföräldrarna? När du väljer sneakers eller sneakers med kostym kan du vara säker på att du kommer att se passande ut för tillfället samtidigt som du är bekväm. 

För maximal avslappnad effekt med bibehållen affärselegans, välj snygga sneakers. Ha kul med mode och bestäm dig modell direkt från 90-talet. eller välj modern design i klassisk svart.

Valet är upp till dig

Som du kan se är det en mycket enkel uppgift att välja skor för en damkostym. Om du bryr dig om komfort och enkel rörelse, ta på dig sneakers eller ballerinor. När du vill se elegant och professionell ut, kommer klackar att vara din allierade.