Kultmodeller av skor av de mest gillade sportmärkena


Vissa stilar av skor, som eko, är tillbaka på modet, och vissa har aldrig ens gått av mode! Det är definitivt det vanligaste skon som på grund av sin komfort har många lojala fans runt om i världen. Vet du vilken av dem du behöver ha i din garderob? Vi presenterar de ikoniska modellerna av skor från de mest omtyckta sportmärkena!

Kultmodeller av Adidas skor

Det faktum att sportskor vanligtvis kallas "sneakers" talar för sig själv. Detta märke är ett av de äldsta och bästa i världen. I nästan hundra år har den specialiserat sig på tillverkning av utrustning, kostymer och sportskor.

Mest kultmodeller av Adidas skor är främst klassiska vita sneakers. På 90 -talet hade nästan alla ett par sådana "sneakers" hemma. Numera har mode för 30 år sedan återgått till förmån, så i butiker kan du hitta uppdaterade versioner av den lokala designen, som t.ex. adidas Yung-96 M EE3682 vita skor. Damer, å andra sidan, väljer ivrigt sina färgglada versioner, i ljusa och / eller pastellfärger, som t.ex. adidas Forest Grove W EE5847.

Varianter av den ikoniska Court -modellen har också varit mycket populära i åratal. Numera kan du hitta många intressanta varianter av detta enkla snitt med de karakteristiska tre ränderna på sidan. Damer gillar att ha på sig, till exempel adidas Grand Court W EE9689 vita skor med mycket fashionabla holografiska skär. Herrar antar ofta till exempel adidas Vl Court 2.0 M DA9873 blå skor, perfekt matchande med jeans. Detta är en tidlös ungdomsmodell, så alla som vill fånga några år bör definitivt välja sådana skor.

Kultmodeller av Nike -skor

Nike är ett lika känt varumärke i Amerika som Adidas är i Europa. Numera är det naturligtvis vanligt över hela världen och dess produkter kan ses på de bästa idrottarna i olika discipliner. I barndomen drömde många av oss om att visa oss på bakgården i nya "Najaczach". Nu kan du välja mellan många olika modeller, men några av dem känner direkt igen sig så kallade. klassiker.

Kultmodeller av Nike -skor under åren har de bara förändrat formen något. En av de mest igenkännbara är Cortez -typen. Den karakteristiska kombinationen av vitt, rött, blått och en stor logotyp har erövrat hela världen på en gång och går fortfarande inte ur mode. Den mest typiska modellen är t.ex. Nike Classic Cortez Leather M 749571-154 vit, men nuförtiden kan du träffa dess olika sorter. Damer kan välja en något annorlunda kombination av färger, t.ex. Nike Classic Cortez Leather W 807471-112 vit.

Air Force -modellen med högre överdel, som har imiterats av andra märken i åratal, är också extremt karakteristisk. Den mest typiska varianten för män är bl skor Nike Air Force 1 High '07 AN20 M CK4369-001 svart, men det finns också ofta versioner i vitt eller en trendig senapsskugga. Damer kan också köpa sådana skor, t.ex. svarta Nike Air Force 1 Mid Gs W 314195-004 skor. Det är en extremt bekväm, universell modell, perfekt för kallare dagar. Det garanterar den optimala temperaturen inuti, skyddar effektivt mot vatten och absorberar också perfekt underlagets tryck.

Kultmodeller av New Balance -skor

Det äldsta av de kända märkena för sportskor är det amerikanska företaget New Balance. Sedan 1906 har han skapat skor som njuter av deras komfort och intressanta design. Intressanta färgkombinationer är särskilt kännetecknande för detta företag. Under årens lopp har märket självt främjat trender så populära att du kan se dem på benen på tusentals förbipasserande.

Kultmodeller av New Balance -skor är vanligtvis baserade på unika färgkombinationer. Stilen för klassiska sneakers ändras något - det är bara något förbättrat. De senaste åren är de mest populära bland kvinnor modeller i pastellfärger, d.v.s. skor New Balance W WL520TLC rosa och skor New Balance W GC574D5 grön. Trots att de är sportskor har de stor charm. Nonchalant att matcha dem med feminina eller till och med eleganta outfits har blivit en allmänt accepterad tendens.

Herrar är särskilt angelägna om att välja klassikerna. 997 har varit nästan oförändrad i 30 år! Trendernas återkomst från 90 -talet uppmuntrar människor att bära sådana saker som t.ex. skor New Balance M CM997HEQ. Kombinationen av vitt, rött och blått är en odödlig klassiker. Om du däremot gillar lite mer dämpade nyanser är de perfekta för t.ex. skor New Balance M CM997HBK svart. De är mycket mångsidiga, så du kan bära dem både med vardagligt slitage och med en skjorta med en jacka.

Adidas, Nike och New Balance är skor som är vanliga över hela världen. Det har vunnit en sådan popularitet av en anledning! Oerstattlig komfort och estetisk design är en perfekt kombination. Du hittar de ikoniska modellerna av skor från de mest gillade sportmärkena till bra priser på KeeShoes! Kolla erbjudandet för att välja det perfekta vardagsskon för dig!