Kolla in hur man bär espadrillor. Vilka stilar passar espadrillor för?


Espadrillos är perfekta skor för sommarstyling, speciellt när du vill känna dig bekväm och vägen ut inte kräver en officiell stil. Vilka stilar passar espadrillor för? Kolla hur du bär dem och vilka typer av espadrillor som finns i butikshyllorna.

Espadrillos är extremt populära under vår- och sommarsäsongen, både bland kvinnor och män. De är lätta och bekväma att använda, och tyget de är gjorda av låter luft passera lätt, tack vare vilket foten kan andas fritt i dem.

Hur ser espadrillor ut? En kort historia av Rope Sole Shoes

I början lite nyfikenhet. Visste du att espadrillor började tillverkas i Frankrike och Spanien som billiga skor för bönder? Det visade sig dock snart att enkelhet har stor potential, och det var bara en tidsfråga innan den blev populär bland stadssamhället. Det största genombrottet kom i mitten av nittonhundratalet, när stora designers blev intresserade av en enkel modell med en sula gjord av snöre. Sedan dess har espadrillor varit ett permanent inslag både i efterföljande samlingar av populära modehus och i garderoberna hos ett ökande antal användare.

Den klassiska formen av espadrillor är lätta tygskor på en platt sula gjorda av ett snöre, avslutade på ett karakteristiskt sätt, d.v.s. tätt flätade som en fläta. Ovandelen är i sin tur gjord av två tygstycken, sydda ihop med en tjock tråd. Med den växande populariteten för espadrillor började kilklackade modeller produceras, som har blivit ett utmärkt alternativ till höga klackar, sandaler och ballerina. För närvarande sker tillverkningen av espadrillor i stor skala, och de traditionella jutesulorna har ersatts av gummiversioner med ett snöre fäst på sidorna. Ovandelen i sig har också förändrats, för förutom canvasmodellerna kan du köpa espadrillor med en ovandel av läder eller andra typer av råmaterial. Alla förändringar, moderna lösningar och variationer på den traditionella modellen är självklart förståeliga, men vår typ och favorittyp av espadrillor är originalversionen, rå och mästerlig i sin enkelhet.

För närvarande erbjuder butikerna ett mycket stort utbud av espadrillor med en mängd olika stilar, mönster och färger, så varje person som planerar att köpa espadrillor kommer lätt att hitta en modell som perfekt matchar resten av deras garderob och individuella stil. Kolla in hur du bär espadrillor för att se snygg ut.

Hur man bär espadrillor på en platt sula

Den här typen av skor ser bra ut i typiska avslappnade stilar, perfekta för sommarutflykter till staden. Kombinerade med shorts och topp, jeans eller linnebyxor skapar de en lös och bekväm kombination.

Eller kanske du kommer att välja en nautisk stil? När vi hör ordet espadriller är den nautiska stilen definitivt en av de första som kommer att tänka på. En kombination av remmar, snören, ömtåliga smycken med nautiskt motiv, T-shirts med ett ankarformat tryck - allt i känsliga färger marinblått, vitt och blått är ett set där espadrillor ska vara ett måste!

Hur man bär espadrillor på kilar

Wedge espadrillor är en modell som passar bra till sommarens maxiklänningar av lätta och luftiga material. I kombination med espadrillor kommer de att skapa en bekväm look som inte kommer att begränsa vardagliga aktiviteter, och samtidigt kommer de att vara snygg och smakfull styling, med en antydan av feminin sensualitet. Outfit perfekt för sommarmöten med vänner eller en romantisk dejt med en älskad.

Oavsett om du kombinerar espadrillorna på kilen med en maxiklänning eller midiklänning så kommer de se lika snygga ut. Det är värt att understryka att den midilånga klänningen och espadrillorna är ett avslappnat och bekvämt set, och samtidigt extremt smakfullt, speciellt om ditt mål är att optiskt förlänga och slimmade benen. Den här listan är ett absolut "måste" för sommarevenemang utomhus eller avslappnade kvällsmöten i staden.

Hur man bär bundna espadrillor

Knytna espadrillor är en annan modell som du kan hitta i butik. Skor knutna oftast runt anklarna är en bra ersättning för romerska stövlar, populära bland kvinnor. Bärda tillsammans med en kjol eller klänning skapar de en extremt sofistikerad och romantisk look där du säkerligen kommer att känna dig extremt feminin och mild.

Vad är bättre att inte kombinera espadrillor med?

Espadrillos är lätta och ömtåliga skor, så undvik att bära dem med strumpbyxor eller strumpor. Denna typ av sko är reserverad för sommaren, casual styling och bara fötter. När det gäller espadrillor tillåts endast en tunn "tå"-strumpa, som endast täcker den nedre delen av foten, så att den inte sticker ut och är osynlig ovanför skokanten.

Espadrillos kommer inte heller att fungera för eleganta kvällsoutfits. Om du planerar en officiell utflykt eller ett viktigt affärsmöte, råder vi dig att ta på dig klassiska höga klackar eller ömtåliga pumps på stolpen.