Kolla in hur du stylar spetsar och genombrutna skor


Fängslande, flickaktig spets och chic, iögonfallande genombrutna arbeten är de mest fashionabla trenderna under årets vår-sommarsäsong. Dessa lysande mönster dekorerar inte bara kläder, utan visas också alltmer på skor. Även om båda dessa motiv ser fantastiska ut, kan styling av dem vara ett verkligt problem. Vi har ett beprövat sätt att göra det på!

Spetsyrsel

Gillar du att intrigera med en lite flickaktig look? Snörskor blir perfekta! De populariserades av kända designers som Dolce & Gabbana eller Gucci, och kvinnor runt om i världen älskade dem helt enkelt.

Detta borde inte förvåna någon! Spets ser fenomenal ut och fungerar för olika tillfällen. Du undrar dock hur man stylar den för att inte göra ett modestatement faux-pas? Du har kommit till rätt ställe. Vi har förberett färdiga lösningar som du kommer att älska. Låt oss börja!

Casual spetsskor

Älskar du att se fenomenal ut och vill samtidigt känna dig bekväm hela dagen lång? Satsa på bekväma skor med platt sula, som är delikat dekorerad med ett spetsmotiv.

Klassiska espadrillor med spetsmotiv detta måste ha i din samling! Den subtila, beige färgen kommer inte bara visuellt att förlänga benen, utan också betona solbrännan. Jutesulan kommer att ge stylingen en vardagskaraktär, och spetsen av hög kvalitet kommer att fånga alla förbipasserandes blick. En otvivelaktig fördel med dessa charmiga espadrillor är också en mjuk innersula tillverkad i teknologi Bekvämlighetsom ger dig maximal komfort från morgon till kväll. Kombinera dessa beige espadrillor med vita linneshorts och en jordnära skjorta. Grå, brun eller khaki blir perfekt. 

De kommer också att vara ett bra vardagsalternativ Big Star spets sneakers. Den mjuka innersulan, halkfria sulan och den charmiga ovandelen gör att du blir kär i dem vid första ögonkastet och ... första gången du tar på dig dem. Bär dem med jeans pojkvän och rulla försiktigt upp benen, exponera anklarna. match oversize'en blus eller T-shirt i din favoritfärg. Vad sägs om en diskret lila eller ljusgrön? I det här fallet har du ett riktigt brett fält att visa upp!

Skor med spetsmotiv för kontoret

Letar du efter skor med spetsmotiv som passar bra till kontorsstyling? Läder, snörstövlar med spetsdekorationer kommer att bli en hit. Mandelformade tår och en delikat höjd i form av ett bekvämt inlägg hjälper dig att visuellt förlänga dina ben. Tack vare den bekväma innersulan och stabila hälen kommer inte ens en lång dag på kontoret att vara tröttsam för dig.

Kombinera dem med minimalistiska outfits, låt denna ovanliga design spela första fiolen. Vad sägs om vita cigariller och en beige, prydligt struken skjorta? På så sätt blir du konsekvent se perfekt för jobbet.

Spets på skor för fler utflykter

Planerar du en större utekväll, men har ingen aning om vad du ska ha på dig? Oavsett om det är en dejt eller en kompis bröllop kan du vara säker på att spetsmotivet på dina skor ger dig självförtroende och gör det så enkelt som möjligt att skapa en outfit. Behandla den som en riktig grädde på moset och håll resten av din outfit minimalistisk.

Välj för större utgångar glamorösa ballerinor med öppen klack. Romantisk, delikat dekoration kommer fenomenalt att betona vikten av evenemanget, och den spetsiga näsan och ljusrosa färgen kommer optiskt att förlänga dina ben utan att du behöver ta på dig skyhöga höga klackar. Kombinera dem med en luftig klänning som slutar mitt på vaden. Oavsett om du väljer en smutsig nyans av rosa eller klassiskt svart kommer du garanterat att göra ett oförglömligt intryck.

öppen kärlek

Om du känner att tjejiga spetsar inte riktigt matchar din rebelliska stil, välj ett spektakulärt genombrutet. I det här fallet är principen för styling ganska lik. Du behöver bara hålla dig till reglerna ju färre desto bättreoch du kommer säkert att få en fenomenal effekt. 

Även om spetsar inte bör kombineras med andra mönster, kan du bryta det här mönstret lite i fallet med genombrutna mönster. Skor med detta motiv kommer att se ganska bra ut i kombination med subtila blommor eller en delikat rutor i dämpade nyanser.

Genombrutna vardagsskor

Vill du lägga till lite klo till din vardagliga styling? Välja svarta, genombrutna stövlar i stil med stövlar och kombinera dem med eko-läderleggings. Matcha denna styling med en kontrasterande vit tröja med längre snitt. Glöm inte smycken som kommer att komplettera din fenomenala se.

Kombinera på hösten eller våren beige, genombrutna stövlar på en bekväm klack med luftiga klänningar med fina blommor. Om det är riktigt kyligt kan du bära en lätt trenchcoat eller en bikerjacka i mocka över.

Skor med genombrutet motiv för kontoret

Genombrutna loafers det är den perfekta basen för att skapa en arbetsoutfit. Kombinera dem med en pennkjol och en smart blus eller bär dem med 7/8-byxor och en vit skjorta. Du kan också bära dessa outfits bruna ballerinor med genombrutet motiv. Båda dessa modeller ger dig en känsla av komfort under en lång dag på fötterna.

Enkelhet är nyckeln till framgång

Som du kan se är styling av spetsar och genombrutna skor inte särskilt komplicerat. Nyckeln till framgång är att hålla resten av outfiten enkel. Matchande färger och mångsidiga snitt hjälper dig att få den perfekta looken för olika tillfällen.