KeeShoes New Arrivals Guide för januari


Som varje månad har vi introducerat en hel del nya produkter i vår webbutik som kommer att fungera både till vardags och för mer högtidliga tillfällen. Hos oss behöver du inte välja mellan pris och kvalitet, eftersom vi bevisar att båda aspekterna kan gå hand i hand. Kolla vilka nya produkter som dök upp i KeeShoes-butiken i januari.

Alla kommer att hitta något för sig själv

Letar du efter imponerande skor med bekväm klack som du kan bära både vid större tillfällen och till vardags på kontoret? Eller kanske du vill förbereda dig i förväg för barngemenskapen och planerar att köpa söta flick- eller pojkskor? Är du intresserad av sportskor eller föredrar du att koppla av hemma istället för att spendera tid aktivt? 

I vår webbutik hittar alla något för sig själva! Den här månaden finns det en hel del nya produkter som kommer att fungera till vardags, såväl som för mer högtidliga tillfällen. Och det bästa av allt är att du inte behöver välja mellan pris och kvalitet, för vi har återigen bevisat att båda kan gå hand i hand.

Adidas volleybollskor för män

Letar du efter volleybollskor för män som kommer att passa perfekt till sporthallen? Den här modellen skapades för denna sport. En låg, snörningsmodell med en halkfri, självhäftande sula gjord av gummi av utmärkt kvalitet kommer att tillfredsställa kraven från även de mest krävande volleybollentusiaster.

Vår uppmärksamhet dras också till den lätta, luftiga ovandelen av slätt material. Intressant nog kommer minst 50 % av materialen som används vid tillverkningen av dessa skor från återvinning. Exceptionell komfort och dämpning samtidigt som du tar hand om miljön? Vi är för det!

Adidas fotbollsskor

Föredrar du fotboll istället för volleyboll? Vi har något för dig! Adidas fotbollsskor från vårkollektionen 2023 de är perfekta för att spela i hallen. Den imponerande, mönstrade sulan är gjord av högkvalitativt nötningsbeständigt gummi för att säkerställa bästa resultat under träning. Dessa skor är dedikerade till både kvinnor och män.

Nike Revolution barnsko

Om ditt barn är fullt av energi, se till att vara uppmärksam på Nike Revolution barnsko. Denna modell är perfekt för både sport och vardagsaktiviteter. En specialdesignad sula kommer att säkerställa en korrekt utveckling av barns fötter, och den lätta, luftiga ovandelen kommer att säkerställa komfort under hela dagen. 

Skor från Nike har en slitstark gummisula som kännetecknas av stor flexibilitet. På tal om flexibilitet är det också värt att uppmärksamma de elastiska banden som liknar skosnören, som tillsammans med det extra kardborrebandet ger ojämförlig komfort när man tar på och av skor.

Nattvardsskor för barn

Om du håller dig vid ämnet barn kanske du redan letar efter perfekta nattvardsskor. Oavsett om du behöver nattvardsskor för en pojke eller en tjej så hittar du dem säkert i vår butik.

Vad sägs om formella pojkskor gjorda av ekologiskt läder? Sådana skor förtjänar definitivt en plats i garderoben för varje ung gentleman! Den kommer att fungera för många olika tillfällen som kräver en elegant outfit. 

Om din son föredrar ett bekvämt kardborrefäste går ingenting förlorat. För att ta hand om din komfort har vi också introducerat vårt erbjudande pojkskor med kardborreband. Produkten är gjord av högkvalitativt ekologiskt läder. 

Vi har inte glömt att tjejerna går på nattvarden. Titta bara på dessa söta vita ballerinor för tjejer med zirkoner. Spänne för att säkerställa maximal användningskomfort, och den runda näsan kommer att säkerställa komfort under hela dagen.

Sandaler på stolpen

Om du också letar efter skor som kommer att komplettera din stilisering för nattvard eller annan fest, kommer de säkert att fånga din uppmärksamhet sandaler på en bekväm stolpe. Bryr du dig om att maximalt banta dina ben utan att behöva ta på dig skyhöga klackar? Dessa skor gjordes just för dig!

Kolumnhälen kommer att ge dig stabilitet och samtidigt garantera effekten av ben mot himlen. En tunn rem med ett spänne kommer att säkerställa en perfekt passform av skon till foten, och det gyllene spännet kommer att framhäva den festliga karaktären av din styling.

Pumpar på stolpen

Behöver du skor som klarar provet på kontoret? uppmärksamma läderpumpar på en stabil stolpe från Sergio Leone. Dessa fashionabla skor är tidlösa och samtidigt extremt bekväma. Allt tack vare det egenutvecklade "Soft Comfort System", som användes vid tillverkningen av innersulan för att ge dig maximal komfort under en lång dag på jobbet.

Bekväma tofflor

Om du känner för att koppla av hemma efter många timmar på jobbet, kommer bekväma tofflor att komma väl till pass. Söt modell i dämpade nyanser av rosa och grått från Befado De kommer säkert att göra tiden hemma trevlig.

Under tillverkningen av dessa tofflor ägnades särskild uppmärksamhet åt användarnas komfort och bekvämlighet. "Antistress B-System"-systemet som används, tack vare den anatomiskt profilerade sulan och en liten rulle under tårna, kommer att göra det svårt för dig att skiljas från dem.