Jumpsuit för kvinnor i din stil. Kolla vilka skor som matchar det


Jumpsuits har många supportrar. Även om det kan vara lite obekvämt att använda toaletten i dem, är de en utmärkt utgångspunkt för att skapa en original stilisering utan större ansträngning. De kan bäras både på daglig basis och för mer formella tillfällen som kräver en elegant outfit och ser fenomenal ut varje gång. Låt dig inspireras och se vilka skor som passar bäst med en jumpsuit.

Ser vacker ut utan större ansträngning

Kvinnor över hela världen älskar overaller av en anledning. Även om det kan vara lite jobbigt att använda toaletten i dem, har de mycket fler fördelar, för vilket vi helt enkelt älskar dem och förlåter obehaget under ett besök på toaletten.

Först och främst är de så universella att de passar till olika tillfällen – från en dag hemma, genom ett möte med vänner, till bröllop, dop eller andra tillfällen som kräver en elegant outfit.

För det andra är overallen riktigt bekväm. Du kan välja ett löst snitt som kommer att vara lika luftigt och bekvämt som din favorit maxiklänning eller välja ett smidigt men ändå elegant tyg som passar perfekt för kontoret eller för en anställningsintervju. 

För det tredje, när du bestämmer dig för att bära en jumpsuit behöver du inte spendera långa timmar framför din garderob och klaga på att du inte har något att ha på dig. Allt du behöver göra är att välja några accessoarer, såsom smycken, handväska, skor och ... redo. Du kan ge dig ut på vägen och vara säker på att du kommer att se vacker ut. Och allt detta utan större ansträngning!

Hur matchar man skorna till kostymen?

Vi vet av erfarenhet att för vissa kvinnor kan det vara en utmaning att välja skor till en jumpsuit. Lyckligtvis har vi förberett beprövade knep som kommer att göra denna uppgift mycket enkel för dig. Låt oss börja!

Regel 1. Matcha skorna efter benets snitt

När du väljer skor för en jumpsuit, styrs av benets snitt - på liknande sätt som i fallet med byxor. Om du har att göra med en kostym med raka ben, ta på dig pumps, sandaler, ballerinor eller klassiska sneakers beroende på tillfälle. 

Benen på jumpsuiten är lösa och breda som i bells? Förutom höga klackar med spetsig tå, kommer balettplattor eller stövlar att se bra ut. Se till att de skor du väljer har en avlång tå. På så sätt kommer dina ben att se riktigt imponerande ut och kommer inte att förkortas optiskt. 

Om du har att göra med en jumpsuit med snäva, smala ben, kan du bära sneakers eller stövlar i militärstil. Vintertid är välsittande stövlar också bra.

Är dina jumpsuits färdiga med byxor? Skapa en sportig look genom att välja bekväma sneakers i din favoritnyans. Bekväm och moderiktig hela dagen? I det här fallet är det definitivt möjligt! 

Regel 2. Undvik kontraster

Medan vi inom mode ofta gillar kontrasterande kombinationer, kan kombinationen av två uttrycksfulla men motsägelsefulla nyanser av en jumpsuit och skor se lite överväldigande ut. Välj skor i färger som kompletterar din outfit. Tack vare detta kommer du att undvika den optiska förkortningen av benen och skapa illusionen av en smalare figur.

Istället för att bära svarta skor med en vit jumpsuit, välj en vit eller beige modell. Skulle du vilja gå ut i en grå jumpsuit? Denna färg kommer perfekt att komplettera bruna skor. 

Regel 3. Var inte rädd för att leka med mode

Vi vet mycket väl att regler inom mode ofta är menade att brytas. Var inte rädd för att leka med stilar och uttrycka din personliga stil genom de kombinationer som speglar den bäst. 

Högklackade sandaler med en sporttrimmad jumpsuit kommer att se superchic ut om du ser till att matcha resten av dina accessoarer. Guldsmycken och en handväska med en skimrande kedja blir perfekt. Vill du ha en elegant jumpsuit? Favorit vita sneakers kommer inte faux-pas, om du matchar dem med en lång trenchcoat och en trendig baseballkeps.

Färdiga lösningar. Bli inspirerad!

Men om du inte gillar att leka med mode och föredrar färdiga, beprövade lösningar, har vi förberett dem åt dig. Bli inspirerad!

Kontorskostym

Har du en svart jumpsuit på kontoret? Det är ett utmärkt val! För en elegant look, kombinera den med mörka strumpbyxor och strumpor grå pumps på låg klack eller satsa på beige loafers med kedja. I det andra fallet, glöm inte att försiktigt rulla upp benen för att exponera fotleden och få effekten av optisk benförlängning. 

Date jumpsuit

En jumpsuit är ett bra alternativ för en dejt. Behandla det som en bas för att skapa en romantisk styling, du kommer inte att slösa tid på att undra vad du ska ha på dig. Måla dina läppar röda och bär den rödlackade klackar. WOW-effekt garanterad! 

Jumpsuit till vardags

Om du värdesätter komfort och bekvämlighet hela dagen, kombinera din favorit jumpsuit med sneakers, sneakers eller espadrillor. En kall dag, ta på dig en katana eller en skinnjacka och du är redo. 

Kostym för ett festligt tillfälle

En väns bröllop, ditt barns dop eller kanske ett viktigt affärsmöte? Sådana tillfällen kräver en formell klädkod. En jumpsuit i elegant stil blir en hit om du kombinerar den med lika imponerande skor. Vad sägs om beige höga klackar med en glänsande rosett?

Som du kan se är det väldigt enkelt att välja stövlar för en våtdräkt. Matcha skorna efter omständigheterna, ditt humör och resten av outfiten genom att skapa sesom kommer att fånga uppmärksamheten från alla som ser dig. Lycka till!