Julskor - vad är det bästa valet?

Bekväm. Detta kommer att bekräftas av alla kvinnor som var tvungna att spendera i alltför höga klackar i mer än två timmar och stod upp. Varje par skor kan vara bra om vi sätter dem ihop med hela stiliseringen, klänningen eller den eleganta byxan. Det här valet är vårt, men det är värt att komma ihåg hur man väljer sådant outfit innan man köper enskilda föremål. Schemaläggning hjälper dig att undvika besvikelser - för vem de är, eller hur? Därför ...

Först av allt - stylisering

I början är det värt att tänka på stylisering, eller klä och tillbehör först. Det är också en svår uppgift, särskilt eftersom vi förenar dessa vinterfamiljvärme med tre färger - röd, vit och svart. Under tiden kan klänningar ha olika nyanser. Ba - de behöver inte vara klänningar. Det är värt att välja i år, till exempel pålitliga, material och moderna checkade byxor som passar in i en festlig tröja. I denna stilisering kommer klumpiga svarta skor att vara perfekta, till exempel vintertrappare med varm päls (trots allt räknar vi med snö i år, eller hur?). Men om vi står bakom kjolar och klänningar är det värt att överväga de lägre hälarna för din komfort. En bra lösning är också de charmiga stövlarna, som är en hit i år, särskilt läder, till samma knä.

Andra - skor för semestern

Det blir mycket lättare för oss äntligen att matcha dem med klänningen och andra tillbehör. Låt oss därför komma ihåg denna order först. När vi bestämmer oss för outfit, kommer frågan om skor att förbli, eller snarare deras val. Vad är det bästa att köpa för semestern? Framför allt elegant, om vi klär en klänning. Som vi nämnde kan det vara pumpar, men också stövlar - av ekologiskt läder eller mocka som passar in i läderkjol, lika fashionabla under hösten / vintersäsongen 2018. När det gäller skor är det värt att välja en modell med ornament i form av plåster eller pinnar - De kommer att uppdatera din bild och ge en rovig utseende. Om du kommer till en mer "slak semester" eller gå till bergen - styling med sådana skor kommer bara rätt.

Tredje - bekvämlighet

Sist men viktigast. Kom ihåg att din komfort är det viktigaste. Helgerna stannar ibland från några till ett dussin timmar och i många familjer kombineras med ett besök i kyrkan vid midnatt i samband med midnattmassan. Det är därför bekvämt och bekvämt skor, såväl som varmt, hjälper dig att trivas under hela semestern, oavsett vädret. Och det är det som julen handlar om!