Jodhpur stövlar - fashionabla höstlösning

Skor för kvinnor på hösten är en omtvistad fråga. Det finns många vackra typer och modeller och det kan inte entydigt meddelas att detta och denna sko kommer att bli drömmen om hösten / vintersäsongen 2018/19. Samtidigt måste du bestämma dig snabbt. Kall luft tog moln och regn till Polen. Det kan vara trevligt för svampplockare, men inte för damer som bara måste hitta det perfekta paret för sig själva.

Höst. Den verkliga hösten kom, känner den i mitten av Polen och känner samtidigt den i butikerna. På hyllorna - liksom i nätbutiker - finns det många nya par skor på fotleden som diskuterats tidigare galoscher eller kosacker. Den senare är fortfarande för varm för den senare. Men inte på Jodhpur stövlarna.

Jodhpur stövlar - skor med historia och ... karaktär

Jodhpur stövlar borde definitivt vara förknippade med hästskor. Dessa bekväma skor är också kallade rollingstonkami och beatlesówki - från två populära band, tack vare vilka de har fått stor popularitet, särskilt i Amerika. Nu är mode inte avtagande, bara motsatsen. De är en önskvärd produkt på varje butikshylla, även på Internet. Vanligtvis väljer vi skor i mörk, svart eller marinblå, men i år är de typiska höstfärgerna också moderna. Gula, apelsiner och röda. Jodhpur stövlar i dessa färger ger dig god humor och visar din modeskapning. Det är vad vi är säkra på!

Jodhpur stövlar - hur man klär sig?

Denna fråga, även om den är mycket subjektiv, kan besvaras. Vi kommer att ta det här svaret, genom våra förslag på stylisering i höst. Om du köper mörka Jodhpur stövlar, är det värt att bli galen med en jacka eller ... rocka. Även om Jodhpur stövlarna och kappan kan vara en svår kombination, är det värt att klä på sig. Varför? Denna outfit ger dig självförtroende och extravagans vid varje utgång. Det kommer att göra dig till centrum för uppmärksamhet. Även när du bär en rödbrunskon, som starkt lyser mot bakgrunden av höstgrå, i en vacker senapsrock. Det finns många idéer. Var och en av dem är intressant och kreativ!