Ikoniska skor modeller av de mest gillade sportvarumärken

Ikoniska Adidas-skor

Det faktum att sportskor ofta kallas "sneakers" talar för sig själv. Detta märke är ett av de äldsta och bästa i världen. Under nästan hundra år har den specialiserat sig på tillverkning av utrustning, kläder och sportskor.

mest ikoniska Adidas-skor det är främst klassiska vita sneakers. På 90-talet hade nästan alla ett par sådana "sneakers" hemma. Numera har mode från 30 år sedan kommit tillbaka levande, det är därför i butikerna kan du hitta uppdaterade versioner av den lokala designen, t.ex. Adidas Yung-96 M EE3682 vit. Damer, i sin tur, är glada att välja sina färgglada versioner, i ljusa och / eller pastell nyanser, som Adidas Forest Grove W EE5847 skor.

Variationer av den ikoniska Court-modellen har också varit mycket populära i flera år. Numera kan du hitta många intressanta varianter av detta enkla snitt med de karakteristiska tre ränderna på sidan. Damer är glada att ha på sig t.ex. Adidas Grand Court W EE9689 skor vit med mycket fashionabla holografiska skär. Herrar antar ofta t.ex. Adidas Vl Court 2.0 M DA9873 blå skor, bra för jeans. Detta är en tidlös ungdomsmodell, så den som vill fånga några år borde definitivt välja sådana skor.

Ikoniska Nike-skor

Nike är lika välkänd i Amerika som Adidas i Europa. Nuförtiden är det naturligtvis vanligt över hela världen och dess produkter kan ses på de bästa idrottarna inom olika discipliner. I barndomen drömde många av oss att visa oss på gården i nya "raids". Nu kan du välja mellan många olika modeller, men vissa av dem känner igen genast som den så kallade klassiker.

Ikoniska Nike-skor under åren har de bara ändrat sin form något. En av de mest kända är Cortez-typen. Den karakteristiska kombinationen av vitt, rött, blått och en stor märkeslogo har erövrat hela världen och går fortfarande inte ur modet. Det mest typiska är en modell som Nike Classic Cortez Läder M 749571-154 vit, men idag kan du träffa dess olika sorter. Damer kan välja en något annan kombination av färger, välja t.ex. Nike Classic Cortez Leather W 807471-112 skor vit.

Air Force-modellen med högre överdelar är också mycket karakteristisk och imiteras av andra märken i flera år. Den mest typiska varianten för män är bland andra Nike Air Force 1 High '07 AN20 M CK4369-001 skor svart, men ofta också versioner i vit eller modern senapsskugga. Damer kan också få sådana skor, t.ex. Nike Air Force 1 Mid Gs W 314195-004 svart. Detta är en extremt bekväm, universell modell, perfekt för kallare dagar. Det garanterar en optimal temperatur inuti, skyddar effektivt mot vatten och absorberar marktrycket perfekt.

Ikoniska New Balance skor

Det äldsta av de berömda märkena av sportskor är det amerikanska företaget New Balance. Det har skapat skor sedan 1906 som imponerar med deras komfort och intressanta design. Intressanta färgkombinationer är särskilt karakteristiska för detta företag. Under åren har själva varumärket främjat trender så populära att de kan ses på fötterna av tusentals förbipasserande.

Ikoniska New Balance skor de är vanligtvis baserade på unika färgkombinationer. Stilen på klassiska sneakers ändras något - det är bara något förbättrad. På senare år är de mest populära bland damer modeller i pastellfärger, d.v.s. New Balance skor W W55TLC rosa och New Balance skor i GC574D5 grön. Trots att de är sportskor har de en enorm charm. Nonchalant sammanställning av dem med feminina eller till och med eleganta klänningar har blivit en allmänt accepterad trend.

Herrar är särskilt angelägna om att välja klassiker. Modell 997 har varit nästan oförändrad i 30 år! Återlämningen av trender från 90-talet uppmuntrar dig att bära sådana föremål som t.ex. New Balance M CM997HEQ skor. Kombinationen av vitt, rött och blått är en odödlig klassiker. Om du gillar det i lite mer dämpade nyanser fungerar de bra t.ex. New Balance M CM997HBK skor svart. De är väldigt mångsidiga, så du kan bära dem både för vardagligt bruk och för en skjorta med jacka.

Adidas, Nike och New Balance är skor som är vanliga över hela världen. Det har vunnit en sådan popularitet av en anledning! Den ersättliga komforten och den estetiska designen är den perfekta kombinationen. De ikoniska modellerna av skorna från de mest omtyckta sportmärkena till fantastiska priser finns på butymodne.pl! Kontrollera erbjudandet att välja de perfekta skorna åt dig varje dag!