I huvudrollen: en klänning med krusiduller. Kolla vilka skor du ska ha med den


Klänningar med krusiduller är tillbaka i salongerna. Dessa ikoniska textila mästerverk, även om de upplevde sitt ögonblick år 2000, stal återigen hjärtan hos kändisar, trendsättare och vanliga tjejer runt om i världen. Oavsett om du föredrar en subtil eller en mer stygg finish på din outfit, hjälper vi dig att matcha dina skor till dessa härliga klänningar. Låt oss börja!

Tillbaka till salongerna

Det var verkligen ingen brist på krusiduller i din garderob på 2000-talet. Klänningar, kjolar och blusar med denna charmiga finish regerade inte bara på catwalken utan också på gatorna. Efter mer än 20 år har modet kommit i full cirkel, och rysiga klänningar har återvänt till salongerna. 

Om du är redo att återvända till rötterna, se till att se till att en sådan klänning går tillbaka till din samling och bär den som du gillar den mest - i en flickaktig stil eller med en häftig klo. Vi kommer att berätta vilka skor som kommer att matcha olika stilar med en frilly klänning i huvudrollen. Redo? Låt oss börja!

Hur stylar man en klänning med krusiduller?

I de flesta fall är klänningar med krusiduller gjorda av känsliga, flytande material som perfekt återspeglar detta tema. Om du bryr dig om en dämpad effekt, se till att fokusera på minimalism när du väljer tillbehör. Kom ihåg att undvika att överbelasta stylingen med flashiga tillbehör. Undvik överflödiga smycken och prylar som får dig att se lite barnslig ut istället för att få en chic effekt. 

När du väljer skor för en sådan klänning, följ våra råd. Som alltid kommer våra stylister att se till att försiktigt betona ledmotivet i din styling, utan att få ett karikerat resultat. Du hittar allt om detta (och mycket mer) i den här guiden. Att jobba!

Vilka tillfällen passar en klänning med krusiduller för?

En klänning med krusiduller är ett perfekt attribut för varje dansare. Om du ska på en fest där det blir hög musik, ta på dig en outfit som accentuerar dina danssteg och gör dig i centrum för uppmärksamheten! 

Det bästa av allt är att frily klänningar inte bara är för fester. Du kan framgångsrikt bära dem på dejter, såväl som varje dag, gör det i din individuella stil. Följ tipsen från våra experter för en chic effekt, oavsett dina planer.

Subtil för fester

Volanger gör ett bra intryck, speciellt när man dansar. Mängden av djup och dimensioner som erbjuds av klänningar i denna stil gör att de ömtåliga volangerna effektivt svajar till rytmen av dina höfter, och du ser fängslande ut samtidigt som du drar till dig andras uppmärksamhet.

Om du älskar denna effekt, välj en klänning med krusiduller när du går på fest. Oavsett om det är en väns bröllop, brors runda födelsedag, eller en dansfest med vänner - en sak du kan vara säker på - i en sådan klänning kommer du att uppnå WOW-effekten!

Matcha den med bekväma höga klackar som framhäver dina rörelser och accentuerar ditt smaksinne. Du kan välja beige höga klackar eller sandaler, tack vare vilka du kommer att skapa en illusion av ben mot himlen och framhäva din solbränna. Andra dämpade färger blir också en hit. Förutom beige, välj mellan puderrosa och delikat brun. 

Men var inte rädd för iögonfallande tryck och ljusa färger! Låt dig själv vara lite galen och kontrastera en delikat, frilly klänning med levande nyanser av skor. Undvik att bära mörka strumpbyxor som kan distrahera uppmärksamheten från de subtila krusidullerna.

Bekväm varje dag

Fester och evenemang är inte de enda tillfällena där du kan glänsa i din volangklänning. Du kan framgångsrikt behandla den som en bas för vardaglig styling, kombinera den med en fashionabel katana och vita sneakers på plattformen. Om du inte gillar din sport streetwear' nya upplagan, kombinera den här klänningen med balettkläder eller loafers. Kasta en ljus tröja över dina axlar och fläta håret i en flickaktig fläta. 

En varm dag kan du matcha din frily klänning med flip flops i läder. Välj en modell med platt sula eller bekväm kilklack och matcha den med en vävd handväska. Glöm inte solkräm och hatt!

En lagerklänning med krusiduller kommer också att fungera för kontoret. Kombinera den med en jacka i neutral färg och lätta skor, i vilka du enkelt kommer att möta alla utmaningar som väntar dig på jobbet.

Kul för en dejt

Vill du ha en mer aggressiv finish? En delikat klänning med krusiduller kontrasterar effektivt med lite häftiga stövlar i militär stil. Kombinera den här looken med en ramones-jacka i läder, knyt håret i en låg Hailey Bieber-bulle och lägg till runda guldörhängen. En solig dag, glöm inte snygga solglasögon!

Ha kul med mode i din stil

Du förstår, en klänning med krusiduller kan stylas på olika sätt beroende på dina planer och preferenser. Detta mjuka, flytande material skapar den perfekta basen för styling för många tillfällen.

Du kan bära den i en romantisk stil, kombinera den med en söt tröja och delikata ballerinor, eller gå ett steg längre och kombinera den med tunga skor och edgy accessoarer. Valet är ditt!