Hur väljer man höga klackar för att dansa hela bal och många bröllop i dem?


För många gymnasieelever är en bal en möjlighet att välja de första höga klackarna i deras liv. Pumpar på en tunn stolpe förtrollar med sin charm. Dessa tidlösa skor ser extremt snygga ut i kombination med en elegant klänning, de är också ett sätt att lägga till kvinnlighet till varje tonåring. Vi tipsar dig om vad du ska titta efter när du väljer höga klackar så att de inte visar sig vara ett köp endast för ett evenemang.

Hälens höjd och dess placering

Ortopeder varnar patienten från att ha höga klackar ofta. Men med tanke på det faktum att vi bara har kul på vår fest en gång i livet, föreslår vi att vi hittar en kompromiss mellan hälsa och att få drömmar om skor att gå i uppfyllelse. När du väljer dina skor, låt oss ta en titt på var hälen ligger. Den ska placeras mitt i hälen - detta säkerställer dess stabilitet när du går. Låt oss också vara uppmärksamma på fotens längd och välja en proportionell höjd på skorna - ju högre hälen är, desto tyngre fördelas kroppsvikten på tårna, och desto svårare är det att hålla balansen. Låt oss ta en enkel regel: liten fot - låg häl, större fot - högre. Så vad är den bästa hälhöjden? Enligt läkare är 4 centimeter säkra, eftersom en sådan häl garanterar stabilitet när du går - kroppsvikten fördelas korrekt och senarnas goda arbete bibehålls också. Men om vi drömmer om riktiga höga skor kan klackarna vara 6 till 9 centimeter. Låt oss inte följa de modeller som enligt de tecknade kontrakten måste dyka upp i orimligt höga skor! Vi bör också komma ihåg att små tjejer kommer att se bättre ut i lägre skor, färgmatchade med strumpbyxor.

Stabilisering tack vare plattformen

När vi letar efter de perfekta höga klackarna, låt oss ta en titt på erbjudandet skor på plattformen. Det är en snygg plattform som hjälper till att bibehålla balansen och ökar komforten. Plattformspumpar är också ett bra val för oss med lite bredare kalvar. Låt oss fokusera på enkla klackar med en rundad tå utan ränder och stora dekorationer som ser bra ut med en liten svart klänning. Storleken på skorna är också viktig - de kan inte vara för stora, de ska sitta bra på foten. Vi mäter noggrant längden på ditt favoritparssula innan du beställer. Vi kan välja fashionabla balskor utan att lämna hemmet på KeeShoes webbplats, utan att slösa tid som kan läggas på att studera till maturaprovet.

Lär dig gå i höga klackar

Vackra nya klackar är packade i lådan och väntar på den stora dagen? Om detta är vårt första par kommer några lektioner om korrekt rörelse att vara till nytta. Att gå på höga och tunna klackar är en stor utmaning, så låt oss förbereda oss ordentligt inför den stora kvällen. Videor på Internet och närvaron av en nära kvinna - mamma, mormor eller vän som behärskade konsten att vackert vandra i klackar till perfektion och gärna lär oss några lektioner - kan vara till hjälp. Inledningsvis kan vi ha svårt att balansera och räta ut knäna, men vetenskapen gör mester - med vanlig hemmaträning kommer vi definitivt att träna snabbt!

Balet är en speciell kväll för studenter. Pojkar tar på sig sina första dräkter och lär sig att knyta slipsar, medan tjejer lär sig att gå i klackar. Möjligheten att välja en elegant formell outfit är en värdefull konst, så det är värt att göra sig redo för lektionen och klara balsalen med glans.