Hur väljer jag skor till linnebyxor?


Linne är ett tyg som får mer och mer uppmärksamhet och stolt kommer in i samlingarna av populära modehus. Nästan alla klädesplagg sys av den, men linnebyxor är de mest populära. Både kvinnliga och manliga användare älskar dem. Vad ska man kombinera linne med? Hur väljer jag skor till linnebyxor? Kolla in våra inspirationer.

Linne byxor kan ha många former och stilar. Linne byxor är ett utmärkt val för varma vår-sommardagar, främst på grund av tyget luftighet. Det är ett naturligt tyg som gör att huden kan andas, och dessutom - det är extremt mångsidigt och funktionellt, varför det är ivrigt valt både för avslappnade utflykter och formella affärsmöten. Dess karaktär beror på snitt, färg och tillbehör. Elementet som ofta orsakar problem är valet av rätt skor. Så hur man väljer skor till linnebyxorför att få den effekt du förväntar dig?

Affärsmöte - vilka skor för linnebyxor

Om ditt företag har en klädkod måste outfiten uppfylla vissa riktlinjer. Detsamma gäller alla typer av affärsmöten som upprätthåller formell och elegant styling. Kombinationen av jackan och linnebyxorna kommer att få det hela att se klassiskt och smakfullt ut, men extremt naturligt. Tillbehör är av stor vikt, och framför allt - skor.

Vi rekommenderar det för damer klassiska pumpar täcker fingrar. Du måste komma ihåg att den allmänt accepterade regeln när det gäller seriösa affärsmöten är valet av uppbyggda modeller, så det är värt att kontrollera i förväg om den nämnda regeln gäller vid evenemanget eller på mötesplatsen. Vid mindre formella möten, men som fortfarande kräver professionell närvaro, kommer de att vara perfekta sandaler eller odödlig hälar. Här är friheten lite större, så du bör överväga modeller med öppna fingrar, på en stabil stolpe. I kombination med linnebyxor kommer de att se original ut, men fortfarande väldigt snygga.

Elegant herrskor för linnebyxor är främst klassiska snörskor. För att harmonisera väl med ett lätt tyg som linne måste de vara tillverkade av högkvalitativt läder i ljusa, neutrala färger. Det är absolut oacceptabelt att kombinera linne med tunga modeller, eftersom de kommer att ta bort all elegans i stylingen.

Linne byxor varje dag - vilka skor att välja?

I vardagliga styliseringar, gå för enkelhet och en avslappnad stil. Linne byxor kommer att fungera bra eftersom du fritt kan kombinera dem med andra kläder, och samtidigt se elegant ut.

Damer med linnebyxor väljer oftast sneakers, sneakers eller känsliga sandaler. Resten av klädseln och tillfället är av stor vikt. Lords, en modell av slip-on skor av naturläder eller tyg, kommer också att fungera dagligen.

För män rekommenderas klassiska mockasiner eller sneakers. I kombination med en ljus t-shirt eller en linneskjorta med aggressivt upprullade ärmar kommer de att skapa en lätt stil, men inte utan god smak. Det är värt att notera att skor för linnebyxor ska bäras barfota. Om du planerar en sommarpiknik, en promenad eller en resa utanför staden, är det värt att fokusera på bekväma lösningar som tillåter rörelsefrihet och samtidigt inte kommer att sakna god smak.
Stylister rekommenderar också sandaler för linnebyxor och flip-flops för en kvällsfest på stranden.

Kan det finnas en mer universell typ av byxor? Faktum är att de ser oklanderliga ut med de flesta skomodeller och du får ett effektivt utseende i varje version. Det enda du behöver komma ihåg är att linnebyxor ser bra ut med naturliga, lätta material och subtila tillbehör. I sin tur kommer känsliga smycken att dekorera din stilisering, kommer inte att överväldiga det och kommer inte att ta bort dess luftighet och charm.