Hur väljer jag skor för klänningar?

Många damer älskar klänningar och kjolar. De ger upp byxor av många skäl, inklusive obehag och modekläder enligt dem. Klänningar är ett helt nytt sätt att visa din stil - helt annorlunda än jeans. Ibland är det dock svårt att välja skor. Och det är inte bara lämpligt, utan också varmt under kalla månader och varmt - att arbeta i åtta timmar på kontoret. Därför ska skorna ha två huvudfunktioner - vara bekväma och estetiskt matcha den stil som vi har valt.

Går platta skor med klänningar?

Det är väldigt lätt att välja högklackade skor för kjolar. I en sådan outfit kommer pumparna att spela huvudrollen - både högre klackar och skor med ytterligare fästelement, till exempel runt vristen. Det är en bra lösning för varma månader, precis som ... platta skor.

 

Många kvinnor tycker att platt skor absolut inte matchar klänningar. Vi hävdar dock att både ballerinor och herrar är en sensationell lösning för långa kvinnor. Eller för de damer som inte gillar att gå i höga klackar. De kommer att matcha minimalistiska eller tvärtom klänningar. De betonar sensationellt bohostilen - också vid bröllop! Tänk hur många vackra ballerinor och sandaler med platta klackar är som smycken. De har inte bara fransar, men fjädrar och pärlor, vilket skapar en otrolig mosaik.

Stämmer saftiga färger med tonade klänningar?

De flesta av våra klänningar har dämpade färger. Blått, kanske marinblått. Vitt, beige och svart. Lugna klänningar och kjolar passar eleganta kläder, främst för arbete. Och vad händer om vi lägger till eldig röd eller höst, trendig senapsfärg till dessa färger? Dina pumpar och höga klackar eller kil kan vara en unik dekor. Många tittar på skor - så det är värt att välja dem till en medellång kjol, till knäna eller något utanför.

 

Det är ett bra val för sommar och vår. Vackert väder bidrar till sådana färgglada variationer. Låt oss bli galen under de varma månaderna, oavsett var vi tar på oss klänningarna. Endast klädkoden på jobbet kan begränsa oss. Men det kan också ... kringgås?

Årets kalla säsong? Det spelar ingen roll!

Men hur löser du det när du klä dig med en klänning? Vilka skor passar? Svaret är uppenbart - de kommer att vara stövlar i olika färger, perfekta för hösten och - de med päls - för vintern.

 

Klassiska lösningar är smidiga och har inga dekorationer. Läderkängor med högre klack matchar formella stilar. För ett möte eller ett datum? På det nedre, särskilt om du ska gå - nödvändigtvis med lite intressant dekoration.

 

Stövlar och deras olika, olika typer gör att du kan skapa originella modekombinationer för varje tillfälle och säsong. Om du älskar klänningar bör du investera i dessa skor!